Komentari

zanimame.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • gustokosa

    postoji još jedna teorija o tome kako mozak reagira čudno, objasnila mi je sestrična koja je završila psihologiju, samo što se ne znam stručno izraziti, a to je da postoji jedan dio mozga koji reagira na tuđu glupost npr. kada se netko blamira na tv-u, izjavljuje gluposti, a zapravo je sve to jako neukusno i užasno ne smiješno...tada je meni recimo neugodno zbog te osobe iako ju ne poznajem, vidim ju prvi i zadnji puta u životu, ali svejedno mi je neugodno, čak nekad toliko da ne mogu gledat, jer se stidim za tu osobu koja od sebe pravi idiota. neobično..

    avatar

    02.09.2007. (20:26)    -   -   -   -  

  • striped cat

    dogodilo mi se i to! meni je to prekrasno!

    avatar

    02.09.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Coctail

    I ja tako reagiram na tuđu glupost..Možda se odmah prebacim na onu "Što da sam to ja bila?" pa tako instinktivno mi dođe...Često napravim nešto totalno suprotno ,gotovo nagonski mi se stvori adrenalin u meni i kao da me nešto "gurne",a poslije se pitam "Pa dobro,zašto sam sad to napravila?",gotovo kao da nemaš kontrolu nad svojim umom i tijelom....zbilja fascinantno!

    avatar

    02.09.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • Ema

    jedino je pozitivno u svemu što si napisala što se uvijek kad napravimo neku glupost možemo izvući na svoju nesvjesnost pri činjenjnu gluposti, kao ono:"Bože, ja se uopće ne sjećam!" ili "Ma, ne mogz vjerovati da bih ja to rekla!" Svi ti izrazi moraju biti popraćeni ekstra nevinom facom,a ti znaš na koju mislim.
    Što se prdenja u liftu tiče, to je privlačno zato jer je riskantno, nikad ne znaš tko će ući na sljedećem katu.

    avatar

    03.09.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • delnice

    automatizam, navika..
    reče čovjek u bijeloj kuti, hahaha!!

    avatar

    03.09.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hm, ja bježim od navika, pa unosim stalno neke promjene u svakodnevni život, glede sitnica, pa tako jednom spavam na jednoj strani kreveta, drugi put na drugoj, volim si s vremena na vrijeme kupiti novu šalicu za kavu, ne volim uvijek isti razmještaj i sl. Jer takve male stvari unose živost u nekad iznimno dosadne situacije, a mene male stvari vesele i imaju sposobnost razvedriti me u trenu (što se znači da sam imuna na one velike, dapače, hehe) :o)
    A što se tiče odluka, tu se ne mogu poistovijetiti s tobom jer lagala bih kad bih rekla da sam sklona donošenju odluka bez svijesti o posljedicama. Imam puno mana, ali glede tog odlučivanja, mogu reći da sam minimalan broj puta u životu donijela neku krivu odliku zbog koje bih žalila. Kao prava Djevica, uvijek sve proanaliziram, razradim i isplaniram te najčešće ispadne OK. No mislim da je tome najveći uzrok činjenica da odlično poznajem sebe, na čemu stalno radim, već dugi niz godina. Kada bi ljudi više poznavali sebe i krivih bi odluka bilo manje. Obrnuta proporcionalnost života, rekla bih :o) Divna, inspirativna tema :o)

    avatar

    03.09.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Ema

    baš ti je super i dizaj i slike u postovima i sastrane.

    zamisli skoro me opizdio vlak u antunovcu.

    avatar

    03.09.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Daphna

    meni se stalno događa to o čemu piše gustokosa. u takvim situacijama neugodno mi je samo gledanje osobe što se blamira. znači moj mozak zna da ću pojesti zadnji red čokolade prije nego ja to odlučim. e pa nećemo tako kolega. :)

    avatar

    03.09.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Oo ja sam mali milijun puta napravila nešto a htjela sam suprotno i obrnuto, ma ko bi to više znao, čudne smo mi biljke! O tome je bolje ne razmišljati... ;-)
    Pozdrav!

    avatar

    04.09.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    hm samokontola... pitanje glasi: kako pronaci zlatnu sredinu u toj samokontroli...

    avatar

    05.09.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • Ema

    javi se u vezi petka, meni počinje škola oko deset, ali moram ranije krenuti zbog gužve!

    avatar

    05.09.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...