Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • amerika ZAK

    BRAVO TONI ,jest da nikad nisam volio niti jednu vlast,a posebno policiju, ipak dobro dosao ti nama u nase Uskoplje. Tvoj posao je kriminalistika, dodji u svoje Uskoplje i uradi nesto sa nama kriminalcima i amerikancima. BOG TONI

    avatar

    02.09.2007. (03:32)    -   -   -   -  

  • SPES

    Vidim žestoku raspravu o Proslavi Dana HR HB.
    Cijenim da ništa manje ne će biti intrigantan i ovaj post: Bilateralni susret....

    avatar

    02.09.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • 22.prosinac

    u pravu si kontroling slazem se stobom.pisite o ljudima koji su se borili za ovu krvavu dolinu,npr. zdrimci 23 poginula(i jos toliko sa strane),pa sva druga sela,grad itd.svaka cast toniju i ostalim nasim uskopljanima koji su uspjeli ali i rijetki su koji se sjete svoga uskoplja.nikoga netrebamo mrziti ali nesmjemo svoje zaboraviti,nase invalide i ljude koji su na bilo koji nacin pomogli u obrani Uskoplja.Prvo moramo paznju iskazati njima,pa ce se naci mjesta i za tonije i sve ostale!!!BOG i HRVATI

    avatar

    02.09.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • ANTE

    22 prosinac daj boze da te cuju oni pravi i da razmisljaju kao ti. na zalost ovdje dolaze samo kontra komentari,jer ljudima nije zanimljivo komentirati sluzeci se normalnim hrvatskim jezikom, svi mi vise volimo pricati kao kocijasi. BOG

    avatar

    02.09.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopaljski

    Ja se u potpunosti slažem s tobom 22. prosinac, ali mislim da je ova autorova ideja da piše o ljudima koji su napustili Uskoplje jako dobra i mislim da ona ne isključuje ovo što ti kažeš. Ne radi se ovdje o natjecanju ili nogometnoj utakmici, pa da mjerimo tko je kolko držo loptu u nogama, a tko je imo više udaraca u okvir vrata. Svi smo mi jedno i naši Uskopljani koji žive izvan Uskoplja su naša snaga, samo ako ju znamo iskoristiti i potaknuti na djelovanje za nas, za naše Uskoplje. Nadam se da će i oni koji odlučuju i kojih se pita uvidjeti ovo što sam rekao.

    avatar

    02.09.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • živi svjedok

    Sved izrečene pohvale autora bloga na račun Tihomira (Tonija) Oreče cijenim i poštivam ali ima tu i jedna MRLJA koju autor slučajno ili namjerno ali mislim da je namjerno neče niti bih spomenuo iz jednostavnog razloga što je vjerojatno blizak prijetelj Toniju.
    Ta MRLJA je prevelika da bih je Ja i mnogi drugi zaboravili i preko nje prešli pa taman da je Toni danas predsjednik Hrvatske to ništa ne bih promjenilo, kao ni to što ga je papa Ivan Pavao II blagoslovio iako smatram da je to posebna čast, jedinstven i nezaboravan trenutak u životu svakog čovjeka.
    Gospodine uredniče zaboravili ste NAMJERNO spomenuti i podatak da je Tihomir (Toni) Oreč kako rekoste danas USPJEŠNI GOSPAR ali od 1992 godine pa do 1995 godine DEZERTER.
    Današnji USPJEŠNI GOSPAR, a tadašnji student uredno je MARKIRAO I DEZERTIRAO, a sada, sada se šepuri na blogu kao ugledna i priznata osoba.
    Opet kažem naka naših USKOPLJAKA, svaki njihov uspjeh nas veseli ali neka se i tamne strane ne sakrivaju iza uspješnih.
    Znam, nije se teško sakriti iza uspješnog GOSPARA ali istine radi neka se i ovaj podatak uvrsti u životopis uspješnog Uskopljaka.
    Možda ču ovim tekstov i svojim osobnim stavom izazvati buru negodovanja, te se unaprijed ispričavam svima koji se ISTINOM nađu pogođeni ili sebe prepozju u njoj.
    Autoru bloga dajem podršku ali ima i uspješnijih i poznatijih Uskopljaka koji su zaslužili mjesto na ovome blogu pa čak i jedan svečenik franjevac župnik na otoku HVARU.

    avatar

    03.09.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • ZAK

    zivi svjedok mozes dobiti kritike samo od onih koji su kao toni ili eventualno od AMERIKANACA. I mene strasno zanimaju Uskoplaljski svecenici kao fra VICE,ili don T:M: ane oni kao MLADEN JURICEVIC koji je pobjegao iz USKOPLJA na dan smrti rodjenoga brata STIPE, i promjenuo vjeru. VEC JE ON BIO NA OVOME BLOG-u KAO USPJESNI USKOPLJAN: Urednice ako je MLADEN J., za tebe uspjesan predi i ti u njegovu vjeru, prodi se nas . BOG

    avatar

    03.09.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • tako ti je

    pa mene zanima zasto se ne napravi blog o narkomanima u uskoplju mecet mecki i ostalim zna se vec kojim, a moze i o konjima u opcini mitu ostalim cranjima u nasem malom mistu

    avatar

    03.09.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • tako ti je

    zarazit ce nam djecu o tom svi sute

    avatar

    03.09.2007. (02:23)    -   -   -   -  

  • tako ti je

    nazalost ima dosta imena tu da se ispise nabijem vas na kurac i vas i vasu mrznju
    treba se rijesit problem narkomanije i lopova iz opcine stari komunjara jos vladaju

    avatar

    03.09.2007. (02:31)    -   -   -   -  

  • 22.prosinac

    vuk uskopaljski nisam mislio nista lose u vezi nasih ljudi iz vana,neka se pise i o njima,samo sam htio skrenuti pozornost na ono sto sam gore napisao,tj.da je ova nasa mala dolina sa puno,puno krvi obranjena.na ovome blogu se treba posvetiti najvise onima koji su to najvise zasluzili...to je moje misljenje,a svatko ima pravo da misli sto hoce,jer lako zaboravljamo ono sto je naj vrijednije!!!

    avatar

    03.09.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • radusa

    neznam zasto su nasi pojedini uskopljani ljubomorni i zavidni na nase ljude koji su se snasli
    dok su oni cugali i ko biva branili uskoplje gospodin Orec je ucio i znao je svoj cilj u zivotu i ostvario je ga s ucenjem i trudom a ne po kavanama
    a mnogi nasi uskopljani su isto pokusali u zagrebu da studiraju ali nisu znali za odricanje i trud
    TONI SVAKA CAST
    a ovi sto te nazivaju dezerterom nisu ni puske vidili

    avatar

    04.09.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • raduša 72

    To Raduša, tako je, odi izljubi Tonija, eto ti si pušku nosio ali Toni je kidnuo.

    avatar

    05.09.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • stražica

    raduša đubre dezertersko da se možda nisi prepoznao u komentaru živog svjedoka o Toniju Oreću.Nismo bili baš uvijek pijani,zapamtili smo i vas kad ste kidnuli i ko je kidno.Ti sada svom ditetu objasni kako si bio pametan i pobigo,a mi smo bili pjani i budale što smo ostali.Pozdrav svim uskopljanima koji nisu dezerteri.

    avatar

    06.09.2007. (05:51)    -   -   -   -  

  • nisam dezerter

    Nemam ništa protiv T.Oreča i ljepo je čut da je netko iz našeg USKOPLJA uspio i uopće me ne intersira tko je pobjegao to njemu na savjets ostavljam, ja sam ostao iz samo jednog razloga a taj je jer volim ovo misto di sam rođen i stalo mi je bilo da tu i gdje jesu stolječima bili Hrvati, da i ostanu.Ovakvim komantarima o dezerterima tko piše nevidi daleko,rat je iza nas sad nam je više potrebnije zajedništvo nego u ratu ako niste svjesni toga malo razmislite,takve ljude poput T.Oreča treba iskoristit u dobrobit nas koji živimo u Uskoplju a ne mu sad sputav on je bio dezerter jer od toga nema kruha niti napredka bilo kakvog samo mržnju i razdor stvara a to nedoprinosi ničemu.Pozdrav svim Uskopljacima ma gdje bili.

    avatar

    06.09.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • radusa

    u jebote strazica heroj veliki kakav je na jeziku takav je i u ratu bio
    balavac jedan nisi je ni mogo nositi sad tu seres
    oni koji su branili uskoplje sute samo pojedini tako pricaju
    koji rata nisu nividili
    zato balavac jedan ne seri i kazi mi ti disi ti to bio

    avatar

    07.09.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • KUČO

    Bog Uskoplje. I na zapadu nije bas najbolje, moj kompjutor riknuo, pa evo sad citam sve te vase komentare u vezi dezertera, kao Toni Orec i ostali. O:K: kakvi su takvi su bitno je da smo im mi, tj. vi zavidni. Toni je kidnuo i ostao katolik, a sta da radimo sa onima JEHOVSKIM BISKUPIMA kao sto je nas uspjesni gradjanin Mladen Juricevic GAGARIN sin Janje i pok. Fabijana , i brat pok Stipe koji su skupa samnom isli u istu crkvu.. UREDNICE PO DRUGI PUT TI PISEM AKO SU TIPOVI POPUT NJEGA USPJESNI, mi ostali cemo morati raditi nesto MIJENJATI VJERU ILI UREDNIKA OVOG BLOGA. BOG I USKOPLJE Pozdrav iz ITALIA CIAO

    avatar

    07.09.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • stražica

    raduša nisam mlad niti sam balavac.Bio sam na stražici iu cjelom Voljicu i Uskoplju di sam mogao biti.Nisam narodni heroj ali nisam ni dezerter.Bez vrjeđanja molim.

    avatar

    09.09.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • Ooo...buč

    AJAX-DINAMO 0-1

    avatar

    04.10.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...