Komentari

pridazdevnjacicki.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • kilojeb

    Hvala. Hvala. HVALA.
    Koješta iz starije povijesti našeg krajobraza nije mi bilo jasno a vjerujem i da vaš doprinos u vidu ovih povjestnica neće bitnije utjecati (fala kurcu) na moj mentalni sklop. Vaš post nije iznevjerio moja očekivanja pošto sam zapravo čekao autobus.

    avatar

    08.09.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    kao jedan od najstarijih starosjedilaca ove naše ruralne, ali izuzetno putopisne te bogate sredine, moram javno iskazati negodovanje i nezadovoljstvo ovom, ofrlje, deskripcijom vodiča za slaboumne. molim da mi se, u što kraćem roku, pismenim putem pojasni ovo namjerno i urotničko izostavljanje tradicionalnih splavova na fekalnim odvodima Bosuta te ringišpila i autića na sudaranje koji se, sad već tradicionalno, nalaze na zelenim ekološki zaštićenim površinama i gdje se , također može fino nadožderati i nalokati te arlaukati, a sve u duhu manifestacije. u protivnom podnosim privatnu tužbu Turističkoj Zajednici grada nositelja događanja. (kad im jednom skužim radno vrijeme)

    avatar

    08.09.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ja bih, kao stari Vinkovčanin, zamolio da se u parkiću "Razvaljenih pica" uz Bosut, tj. na mjestu znanom i kao "Ajmo kenjat iza kioska" ili za najneupućenije - na parkingu hotela "Slavonija" do Bosuta a s divnim pogledom na salu za vješanje s druge strane a na asfaltiranom platou istoga parkinga podigne šator sa pevaljkom. Da se ne vidi pevaljka. A s druge strane donijeti boće i za 5 kuna gađati pevaljku dok je ne skinemo s stejđ. 5 po 5 kuna, 5 po 50 kuna i po turističko obrazovnom naputku - 5 po 500 kn...taman dosta kuna za dobar s....ovaj, provod. Ini sadržaji tipa: "Sakrij pevaljkino tijelo", ""Betoniraj noge na brzinu", "Poptopi tijelo koje stalno isplivava", "Nahrani svinje i niš' ne diraj", trebalo bi uvrstiti u ponudu naših ponuda gostima kao vid razonode, odnosno te dapače, kao izvrsnu društvenu igru za naprednije goste.

    avatar

    09.09.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    mikke, neloša ideja. možda još samo jedan detaljčić: stara dobra tombola "Svaka dobija". e tu bi bilo euforički raspižđenih!

    avatar

    09.09.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • kilokler

    Pa, dobro, koji ste ga napali čoeka, ko da ste svi travu pasli skupa. Sve je pogodijo ko da mi je iz dlana čitao i samo bi predložijo da ga podupru i neke institucije, ministarstvo srama i ustezanja, neki kurac na funkciji ili pička pod funkcijom... Da znamo gdje nam pare troše, jel, treba nešto dat i ljudima koji ozbiljno rade.

    avatar

    09.09.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    kilavi, jes i ti jedan od konspiratora, ha?

    avatar

    09.09.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Naguzit pevaljku na ulaz i onda tombola tipa: "Svaka dobija". Oni isfrustrirani neka karati, neka je samo opizde nogom u guzicu, i to je tip seksa. Možda konačno propjeva da liči na nešto. Inače, pevaljke najbolje pjevaju kada stane na užarenu ringlu na šporetu. A nasmiju narod ako ne doskoče dobro kada skoče sa šporeta.

    avatar

    09.09.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • kilosrat

    Vas dva petokolonaša što perverzijama podrivate trud i neupitno znanje gospodina P. ne zaslužujete ni da češljate Milku Vidu. A, ti - Mussellini, ne glumi vinkovčaninaninanina... Prod'o si se Vukovaru za šaku beneficija. Izdaja. Bolje ručat tvrdo govno u Vinkovcima nego doručkovat proljev u Vukovaru. A ti, brate - i jedno i drugo.

    avatar

    10.09.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Da ti ne kažem da jedeš govna, reći ću ti da jedeš sarmu. A znam da ćeš svejedno da prioneš na sarmu, jer nisi gadljiv. Što se tiče seobe naroda, znaš da sam lijen, nije mi se dalo stalno putovati na posao u Vukovar...tako da sam se malo doselio dok lokalna samouprava ne sagradi brzu nadzemnu željeznicu na lokaciji Vinkovci-Vukovar-Gunja, preko Sidney. Useri se.

    avatar

    11.09.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    mikke, ajd da zaarlaučemo jednu: opsajdiridiridiridi, opsajdaradaradarada, drž-nedaj, povuci-potegni, stani-pani. trte-mrte, kuku-lele i ostale općenarodne uveseljivačice! ajd sad: tri-četr!

    avatar

    11.09.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    Nabijem sve koji pljuju po Gratefull Deadu - ostatak će dobiti u obrocima.

    avatar

    20.09.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    pridaždevnjačicki, jel` ti to uteruješ ejčtiju kajlu? neće oni tebi naplaćivat impulse! tako je! samo ti idalje ne postaj.

    avatar

    24.09.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ma neeee....on to lagano, pinkalom po slaveti u bide...hm, bifeu.

    avatar

    30.09.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    U jebote, nemoj tako brzo pisati postove i to toliko puno, ne stignem pratiti.

    avatar

    15.10.2007. (04:06)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    eto, prođe mjesec dana od zadnjeg komentara, pa reko` red je da se zapali svijeća. takav je red prvih 6 mjeseci, a onda ćemo samo na svisvete.

    avatar

    15.11.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    Tko je misterijozni Karmeleon i da li će se stvarno popišati i na tvoju kuću?! Saznaj klikom na link. Svaki deseti klik donosi ti nagradu iznenađenja: pravo kokošje jaje!!!

    avatar

    03.12.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    ocel ovaj blog napokon zazivit?

    avatar

    03.01.2008. (16:19)    -   -   -   -  

  • Čapara

    Neće, Pajo. Vidiš da se gazda ukop`o k˙o Japanac na Iwo Jimi.

    avatar

    15.01.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...