Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • maLeNa

    I NEeD KOmEnTaR :) kisS

    avatar

    28.08.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • slonic

    @ neznam zakaj nemogu nekima ostaviti komentar? npr. lonewalker, vjeverica, srce na pauzi, i ima ih još????? ako svrate samo da znate da sam htijela ali nije išlo!!!!!

    avatar

    28.08.2007. (09:36)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe ja procitao sve do zadnje crtice i tockice...

    avatar

    28.08.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Evo draga, i ja pročitala! I u takvom sam raspoloženju već duuuugo. Nešto kao da mi ništa ne ide.....da je sve naopako. I u pravu si, poslije kiše dođe sunce. Samo, nevolja je u tome sa mi se čini da je jesen, zima i nikako da dođe proljeće!
    A kako da svom djetetu objasniš da treba učiti i ostalo, ne znam. Ni ja ne uspjevam......Čini mi se da što im više daš, oni više traže i uzimaju a ništa ne daju.....Gledam neke ljude čija djeca rade cijelo ljeto od pola 4 ujutro do 2, svaki dan. I cijelu godinu svaki vikend. I dobri su učenici. Ne znam, možda je to formula uspjeha, ali ja tako ne mogu....moj je radio dva tjedna pa nam je to bio događaj. Mislim, radio u pravoj firmi sa pravim šefom, a ne kad radi kod nas kad mu se hoće i koliko hoće......
    No, sve će to biti super! to sam ti već rekla, jel da? Ja sad moram najprije dočekati petak da se sinko vrati......
    Pusssss!

    avatar

    28.08.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • O.K.

    ma dobro je nakad se ispucati, vjerojatno je nakon što si ovo napisala sve drugačije...
    pozdrav ti ostavljam

    avatar

    28.08.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • avangarda

    draga moja, vidim ja da smo mi u istoj fazi. Samo kaj to lijepo riješavamo nasmijavajući druge.
    I mene ti trese....eh, sad ja to pripisujem malo nekoj fazi koja bi mogla biti i "promjena" (bože, mislila sam da se to meni nikada neće dogoditi).
    Nego, mislim da je najbolja ordinacija za liječenje depre onaj Pub "Dublin", kaj misliš?

    avatar

    28.08.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Zašto bi ti bila kriva ako Tara ne shvati (uvjetno) koliko rada treba za dobar uspjeh? Znam jako puno roditelja koji su i svojim primjerom i razgovorima s djetetom i razumom i dobrim odgojem pokušali dijete usmjeriti na pravi put glede edukacije, pa je dijete ipak napravilo po svom. Znam i one koji nisu nimalo marili za dijete i držali ga u, gotovo, neljudskim uvjetima, pa je dijete ispalo odlikaš i divna osoba. Većina toga je na djetetu samome, ako si ono nešto zacrta u glavu, nikakva mama i tata tu neće pomoći ako ono samo ne želi shvatiti. Uostalom, tko je kompetentan da tebe okrivljuje? Baš tebe? Muž? Prijatelji? Rodbina? Profesori? Ma nitko od njih, a ako se radi o mužu, njegova je odgovornost jednaka tvojoj. Svi ostali nemaju u tome pravo glasa, a ako nešto i kažu u smislu okrivljavanja tebe, ja bih se zapitala dvaput jesu li mi doista odani i pravi prijatelji. Tim više što te dobro poznaju i trebali bi znati da se trudiš i da si brižna mama. A za one koji te dovoljno ne poznaju - koga briga? Ustvari, mislim da ti je najveći problem to samookrivljavanje kojem svi kad-tad podlegnemo, neki više, neki manje, ono može biti razarajuće i mislim da bi se protiv njega najviše trebala boriti jer je u velikom postotku totalno neopravdano. Oprosti na direktnom komentaru, ali žao mi je kad ovako nešto pročitam s tipkovnice žene koju doista smatram iznimnom mamom i suprugom. Zagrljaj od Kinky :o)

    avatar

    28.08.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Majkić. nisu to zbrkana razmišljanja-to su brige. Ma, ne sekiraj se: Udri brigu na veselje! Imaš sve- imaš drago dijete.

    avatar

    28.08.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • NF

    imam kao razrednik iskustvo, najproblematičnija cura je imala divne roditelje pa potpisujem našu dragu kinky ;)

    avatar

    29.08.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...