Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • kinfač

    U toj brizi i nebrizi za mir i zelenilo, netko pametan bi ipak trebao pomisliti na kaos koji će uslijediti na potezu Vlaška-Maksimirska. Nije to stvar samo stanara Galjufove, nego i svakog tko stanuje u Dubravi, Maksimiru, Sesvetama koji će sad trebati pola sata više da dođu do centra. Svaka otvorena ulica znaći pet do deset minuta više, pa si vi mislite. Ako pak stanujete na Malešnici slobodno možete mudro komentirati stanje u Galjufovoj i okolici kako vam se svidi

    avatar

    28.08.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • dejmon

    He, he,.........IMATE BANDIĆA................YES, kao i mi u Istri Jakovčića. To su naši jebači.... He,he....

    avatar

    28.08.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • kinfač

    Čemu toliko galame. Živi bili pa vidjeli. Upravo u ta namjeravana rasterećenja će beznadežno usporiti promet gdje je do sada funkcionirao kako tako. Zamislite na potezu od Maksimira do Petrove će tramvaj imati još tri, četiri točke za bremzanje, oprez i čekanje, sve u svemu još pol sata do Draškovićeve. Bez namjere da budem zloguki prorok, možda će tek neki ozbiljniji saobraćajni udes na nekom od novootvorenih izlaza, prisiliti nekoga da ozbiljnije promisli o predloženim rješenjima „struke“.

    avatar

    28.08.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • Prva ruka

    Nema se tu kaj puno filozofirati. Svaki dan idem od Maksimira do Sheratona. Nažalost moram u automobilu. I ne žalim se na neki kaos. Problem je putovati Zvonimirovom ili Petrovom. Maksimirska, Derenčinova, Šubićeva, Branimirova, Draškovićeva je potez koji se nomrmalno prođe u 15 minuta i to je prihvatljivo.

    Zanimljivo je ubrzanje koje je nastalo kad su zatvorene Šubićeva i Heinzelova prema Kvatriću. Tek tada je nastao pravi profit mjerljiv kroz smanjen utrošak vremena, goriva, zagađenje, vrućine, živčanoće itd.)

    Prometalo: razlijevanje je dobrodošlo kada je zona otvaranja ujedno i target destinacija putnika. Međutim kad se kolateralama samo olakša punjenje Maksimirske i Vlaške (koje nisu baš pojam propusnosti već sada) svi će se u trenu naći tamo i zaglaviti. Kao kad se svi putnici namjernici iz tri trake autobahna počnu stiskati u jednu traku tunela Sv. Rok.

    Samo prividno će se promet krenuti. Bez spajanja Branimirove u jedan komad nema šanse za dekongestiju zone Maksimir-Medveščak.

    Tko zna zašto se odugovlači s Branimirovom?

    avatar

    28.08.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • struka_muka

    koje ste vi struke kada ste tako pametni ?

    prometne sigurno niste !

    promet završe najgluplji na svijetu, a onda ga doktoriraju i zaposle se u institute, na faksu, ...

    avatar

    31.08.2007. (01:55)    -   -   -   -  

  • mr.politolog

    Molim da se ne podcjenjuje niti druge struke niti gradske upravljačke strukture.

    Sapijenti sat!

    avatar

    31.08.2007. (06:25)    -   -   -   -  

  • peace

    i love!

    Bandic kakvog jos niste vidjeli

    niti budete.

    avatar

    31.08.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...