Komentari

vivace1.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mama sepia

    ne volim tračeve, ne bavim se njima, a ponekad se nađem u njihovom vrtlogu kao akter i onda se čudom čudim mašti onih koji su priču izmislili i stavili u promet. i udarim na zabavu, jer kaj drugo možeš :))

    avatar

    21.08.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • pegy

    Dosta je teško ocijeniti što je trač, a što nije. Posebno u onom svakodnevnom govoru kada jedni drugima prepričavamo što nam se dogodilo, koga smo vidjeli, što je taj rekao ili napravio. Sasvim sigurno ne bi valjalo da smo mutavi i da ništa ne pričamo. S druge strane, ako uključimo mozak i biramo što ćemo reći, i k tome nismo zlonamjerni, ne vjerujem da može biti puno trača u pitanju. Druga strana medalje su osobe koje se hrane time da laprdaju i lupetaju ne birajući uopće što, a ni kome. Obično se svakome sve prati prema zaslugama. :)

    avatar

    21.08.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Imali smo u srednjoj zanimljiv sat psihologije kad je profesorica podijelila razred u grupe i prva osoba je morala nesto šapnuti drugoj, druga to isto trećoj, treća četvrtoj i tako redom, s tim da je prva osoba morala (da drugi iz nejne grupe ne čuju) reći ostalima u razredu što je šapnula. Zadnja osoba u nizu je morala također ostalima u razredu reći što je do nje došlo i, naočigled svih, rekla je potpuno izmijenjenu verziju od one prve. To je to o traču, nije potrebno reći ni više ni manje :o) Ja tračem ne smatram govorenje istine o nekome, također ni iznašanje svog mišljenja ili iskustva, ali svako nadodavanje laži ili izmišljanje potpuno novih i neprovjerenih informacija je prvoklasni trač i toga se klonim. A trača li se o meni? O svakome se, pa vjerojatno nisam ni ja iznimka, ali ja sam na to rezignirana. Predobro poznajem sebe da bi me lecnulo :o)

    avatar

    21.08.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Lifestyle by Tatjana

    Još me nikada trač nije zaobišao. Posebice od kako sam se razvela i otišla od muža s dvoje djece.
    Priznajete...plodno tlo za nebrojene varijacije na temu :))

    avatar

    23.09.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Mene zapravo uvijek nanovo začudi koliko ljudi "znaju" jedni o drugima, koliko si zaviruju u tanjuri i postelju, kakve informacije plasiraju, naravno, ne razmišljajući kakve to posljedice može imati. Ja mislim da tračamo svi - razlikujemo se samo u tome koliko smo u tome maligni ili benigni. Ja sam za sebe naprimjer jednom čula da imam dečka (u vrijeme kada sam bila slobodna) - nažalost, dotičnog koji je to izjavio nisam uspjela upoznati. :-)

    avatar

    26.09.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...