Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • nebosklon

    e moj davorko!

    avatar

    20.08.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • turimti

    i ,moj mali se čudi...to je tako,jer oporba kad je trebalo nije bila ; rade malović...oporba se predala bez borbe...a, ako je ta firma za vas anonimna tim gore...meni su bili jasni odmah...za lovu-spremni!...

    avatar

    20.08.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • rere i gange

    s poganim bandićem i ustašoidnim jurčićem ziher bute dobili izbore ahahaha...
    a i šef vam se počel slizavat s desničarima... e, koja ste vi postala uboga udruga pseudoljevičara, to vam služi na vlastitu sramotu

    avatar

    20.08.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    @Rere i gange, naravno da će dobiti izbore! Ovako šareni su još zgodniji nego do sada.
    Tvoja izjava o ustašoidnosti i slizavanju s desnicom me podsjetila na staru rečenicu "Što se babi tilo, to joj se i snilo!" No to su ipak samo snovi u očaju. Zato lijepo... prst u uho.... pivaj gangu i samo gledaj povratak rock´n´rolla na ove prostore. :))))))
    @Gospodine Vidoviću, odličan post!

    avatar

    20.08.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • Artiljerija

    Mislim da će SDP biti kolosalni pušioničari skorašnjih izbora.
    Bandić gubi živce i otvoreno pokazuje svoje despotsko lice bahate seljačine iz Pogane Vlake.
    Jurčić se dosada već proslavio "Greatest Shits" izjavama, a ova zadnja, što se tiče gospodarskih odnosa sa Srbijom, je toliko debilna da ne zavređuje komentar.
    Milanović je simpatičan lik, ali je i mladi majmunčić kojeg će hercegovačke lije, zakamuflirane ispod krinke socijaldemokrata, prevesti žednog preko vode.
    Ima jedan svijet - jesi gledao Kako je propao rock n roll?
    Na koncu, najapsurdinije je to što je Hrvatska već rasprodana i u vlasništvu stranaca, tako da će skorašnji i izbori koji slijede, figurirati kao najobičniji folklor i zabava za mase.

    avatar

    20.08.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • marin

    Bahati su, ti naši HDZ-ovci.Bahati.
    Znaju da će izgubiti izbore i znaju da to više nije niti bitno.Njima vlast više ne treba, ona ih u budućnosti može samo kompromotirati.
    Njima treba mira, dugogodišnjeg mira, da popljačkane i otete novce , oprane, legalizirane i zastarjele u zadnjem mandatu lijepo dalje u miru plode i uživaju.

    Vlast sada evo vama, SDP-ovci.
    Pa vladajte-ako imate čime.

    avatar

    20.08.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    @Artiljerija, naravno da sam gleda"o" kako se pokušao uništiti rock ´n´roll... i to online (Gledala sam i film). No on nije uništen... samo je malo stišan. Slažem se da je Hrvatska rasprodana i opljačkana. Svi ovi likovi koji te toliko zabrinjavaju i nisu ti simpatični nisu glavni likovi te priče koja nas je dovela do ovog zapleta. SDP ne čini jedan čovjek ili trojica ljudi. U svakoj grupi ljudi postoje manje i više simpatični likovi. Ne bi bilo normalno da nam se baš svi sviđaju. Zbroj pozitivnih pojedinaca u SDP-u je najjači. Drago mi je da si Milanovića nazvao mladim.... iako ja njegovu dob smatram najboljim - zrelim godinama. Žao mi je što si ga nazvao majmunčićem... ali to nije moj problem, nije ni Milanovićev problem... već samo tvoj.... s kojim se moraš nositi do kraja života.... Nije lako živjeti u kavezu cinizma i bahatosti.
    @marine, naježila sam se od strave kad sam pročitala tvoj komentar. Na žalost toliko je istinit... do boli. No i tu ima pravde. Sjećam se vremena kada su i moji miljenici bili malo njonjavi, pa su malo kalkulirali i odustali... jer je tako biti lakše. Sada smo došli do dna... i nema druge - nego da se uhvate posla, preuzmu odgovornost i izvuku nas iz blata. Inače.... nebu dobro....

    avatar

    20.08.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • lolina

    da čovjek ne povjeruje , moja cijela obitelj dalja i šira živi bolje nego ikada prije.sada
    živimo bolje siturano i kvalitetnije od onih koji su u vrijeme proljeća i ranije kidnuli put njemačke. uspoređujem nas kao srednju klasu građana.
    jedino nismo ni do koljena teti iz amerike;)))
    prema tome , želim reći ;boli me briga tko je na vlasti.
    želim živjeti u modernoj hrvatskoj , demokratskoj i pravno sigurnoj državi.
    lopovi i mutikaše nemaju ideologiju.
    dajte samo malo zauzdajte jurčića s onim porezima dok ne uđemo u eu i nek tom ekspertu netko objasni da se na tržištu kapitala može i izgubiti. vidimo kako najava t -com , ruši inu i crobex.
    mislim ono ne , on si je zaradio 50% i sad bi nama malima opalio porez...e i da još samo ovo,
    ono kaj veli da neće srpski kapital. u pravu je , jer kud baš u slavoniju i karlovac , a kod kuće im je sve na rasprodaji.hoću reći nek takve stvari prešuti. zbog pristojnosti .

    avatar

    21.08.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Ajd izgleda da stvarno i ćorava koka nađe zrno. Svaka čast Jurčiću na njegovoj izjavi. Četnici nam u Slavoniji ne trebaju, iovako ih imamo previše zaposlenih u državnim upravama, policiji, MORH-u itd...

    Samo se nadam da će biti dovoljno čovjek pa se te izjave držati u potpunosti a ne se počet ispričavat već danas.

    Svaka čast Jurčiću!

    avatar

    21.08.2007. (08:35)    -   -   -   -  

  • marin

    E, kada se oko neke izjave svi slažu to znači da je , po svoj prilici, pogrešna. :)

    avatar

    21.08.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • CROAT

    posjeti me

    avatar

    21.08.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • don kihote

    svaka čast šta ste neke stvari primjetili
    ali sve je to ionako lajanje u prazno

    kad se sad opet vratite na vlast ponovit ćete iste stvari kao i zna se
    a mi šta ne želimo u stranački jaram opet ćemo samo lajat

    i tako pomalo, a od akcije nije niko

    čini mi s eda većinu zaboli kita za stvarne probleme

    bit će opet namištenih poslova, slikavanja uz kamene temljece
    samo u drugoj formi

    moje skromno mišljenje

    avatar

    21.08.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Rere i gange, Artiljerija- čudi me lakoća vaših zaključivanja i exspresno ladičarenje SDP-a, kao tobožnjih desničara. Da ste malo pažljivije iščitavali izjave , apotom komentare tih izjava, začas biste i sami zaključili kako se začudno lakoćom pojedince u jednom trenutku prikazuje rigidnim desničarem, a minutu iza toga dogmatskim ljevičarem. Pa nije valjda to moguće, Problem je vjerojatno u onima koji lijepe etikete i crno-bijelo dijele ljude. Ne nasjedajte toj pojednostavljenoj shemi koja za cilj ima isključivo manipulaciju. Vjerujem da ste vi prepametni da popušite te nametnute sheme.
    @marine- već nažalost imamo iskustva s time na što upozoravaš. Već smo jednom preuzeli zapuštenu, opljačkanu, izoliranu zamlju. trebalo nam je vremena da razgrnemo prah, pepeo i dim i da ovu zmlju upristojimo. Taman kad smo mogli napraviti iskorak, oni isti su se vratili i nastavili po starome.na to upozoravam u mojim posljednjim postovima.
    @Lolina- s porezima stvar ipak nije takva kakvu u svojim interpretacijama daje HDZ, kad je riječ o jurčićevim najavama. On dodatno pojašnjava da će se oporezovati samo špekulantski dohodak, što je, nadam se da se slažeš, u redu. Zašto porez na pošteno zarađenu plaću ili mirovinu, a ne i na takav dohodak?!
    @Krokodili dolaze- kad "mi dođemo na vlast" neće procvjetati ruže u prosincu. Da. Bit će lopuža i dalje,i dalje će neki namještati poslove, možda će se neki slikati uz kamne temeljce. Ali! Ali! Kako ćemo se mi prema tome postaviti- to je razlika! ne budi tako pesimističan. Mi se stvarno i doista od njih silno razlikujemo. Mogao bih danima iznositi argumente za tu tvrdnju. Potrudi se i sam nešto vidjeti!

    avatar

    21.08.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Ima jedan svijet, Marin - kao i obično, odlične reakcije. Dijelim vaša razmišljanja!

    avatar

    22.08.2007. (07:18)    -   -   -   -  

  • marin

    @krokodili dolaze: SDP nije nikada bio na vlasti.Na vlasti je u to vrijeme, za koje ti misliš da je vladao SDP, bila čudna , skrpana koalicija u kojoj je svatko vukao na svoju stranu.Koliko je ta koalicija bila dobra, svjedoči i činjenica da su neke stranke te koalicije sada koalicijski partneri HDZ-u.Po tome se može dobro prosuditi do čega im je stalo i tada , a i sada.
    I ubuduće.Misli!

    avatar

    22.08.2007. (08:11)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    @ marin - istina da je to bila jaaaaako čudna koalicija i da su danas neki od njih koalicijski partneri hdz-a, ali...

    Premijer takve vlade je bio iz sdp-a, a osim ako netko nije stavio sdp-u pištolj na čelo i natjerao ih na takvu koaliciju, jednako su i oni krivi za nju kao i ti današnji partneri hdz-a, jer na kraju krajeva oni su ih i birali za partnere.

    Takove izjave samo pokazuju da sdp i njihovi simpatizeri i prije izbora jasno daju do znanja da svoje pogreške neće priznati i da, isto kao i sada s hdz-om, neće biti ni političke odgovornosti za njih.

    avatar

    22.08.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • lolina

    Dragi Davorko
    treba ipak biti pažljiv i razlikovati male i velike špekulante.
    mali održavaju ZSE na životu . neki dan su izbacili podatke i statistike o trgovanju malih.
    na žalost mizerija od kapitala .
    Veliki su druga priča. vidjela sam danas na dnevniku "uspjeh" proficia , nekad i "sad" kuponskog fonda za prognanike(nisu se riješili najupornijih). za istražiti njihovo poslovanje i pretumbavanje imena i tvrtki treba imati nos ko CIA. Da sad ne duljim previše;dečki su se uvalili u bivšu elku, preimenovali u eig i iskazali dobit , ali kako. prodajom njihove nekretnine. prodano proficiu. to je špekuliranje. ulazak u tvrtke , eliminiranje i rasprodaja. viđeno u američkim filmovima.
    trebali bi malo probati igre na burzi da vidiš ko koga ovo i ono i tko će na kraju ostati kratkih rukava.
    a zašto je malo špekuliranje pozitivno; zato što nagradi upravu (većinske dioničare) za svaki
    pozitivni rezultat skokom cijene i potražnje...a tada veliki privatni fondovi izlaze sa debelim profitom.
    evo sad nam inu u padu kupuju samo obvezni mirovinski fondovi.ostadosmo bez 1. i 2. stupa penzije...hehehe
    bok i cmok!

    avatar

    22.08.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • lolina

    Money for nothing

    Tvrtka AIM doo jučer je nastavila s preslagivanjem tvrtki koje kontrolira preko Proficija d.d.
    kuponski fond za prognanike ima trenutno nominalu 391 200 000 kn.
    a prognani s kuponima?

    pogodovao im je i vaš linić u saboru sa izjavom da je to sve propalo , a dečki rade sto na sat.
    i još čekaju presudu zbog uvrštavanja propalih firmi u kupone .

    poslovni dnevnik i šlag na kraju ;Da podsjetimo, 16. ožujka je objavljena ponuda za preuzimanje Proficija od strane AIM-a, a dioničarima su ponuđene 72,50 kune po dionici Proficija. AIM je u trenutku objavljivanja ponude raspolagao sa 1,713.610 redovnih dionica odnosno 43,79 posto Proficija.

    moja mama ima njihove kupone naslijeđene od dida i bake koji su umrli prognani iz dalmacije, a njihovo obeštećenje od države za uništenu kuću i imanje ide u privatne ruke. ?!?

    god save the google

    avatar

    22.08.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • lolina

    Money for nothing

    Tvrtka AIM doo jučer je nastavila s preslagivanjem tvrtki koje kontrolira preko Proficija d.d
    .( ex. EXPANDIA)
    kuponski fond za prognanike ima trenutno nominalu 391 200 000 kn.
    a prognani s kuponima?

    pogodovao im je i vaš linić u saboru sa izjavom da je to sve propalo , a dečki rade sto na sat.
    i još čekaju presudu zbog uvrštavanja propalih firmi u kupone .

    poslovni dnevnik i šlag na kraju ;Da podsjetimo, 16. ožujka je objavljena ponuda za preuzimanje Proficija od strane AIM-a, a dioničarima su ponuđene 72,50 kune po dionici Proficija. AIM je u trenutku objavljivanja ponude raspolagao sa 1,713.610 redovnih dionica odnosno 43,79 posto Proficija.

    moja mama ima njihove kupone naslijeđene od dida i bake koji su umrli prognani iz dalmacije, a njihovo obeštećenje od države za uništenu kuću i imanje ide u privatne ruke. ?!?

    :tužba idealista

    SDA top PRFC-R-A Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
    1. AIM D.O.O. 1.749.360 44,71 Osnovni račun
    2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 382.725 9,78 Skrb. račun ?
    3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 368.533 9,42 Skrb. račun?
    4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 37.843 0,97 Skrb. račun?
    5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 25.002 0,64 Skrb. račun
    6. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 23.311 0,60 Skrb. račun?
    7. HOMAN MOIRA 18.000 0,46 Osnovni račun
    8. BASTION UPRAVLJANJE D.D. 12.939 0,33 Osnovni račun
    9. ZUBAK PAVO 12.251 0,31 Osnovni račun
    10. BULAJIĆ NEBOJŠA 12.200 0,31 Osnovni račun
    Ukupno: 67,52

    čudne su se stvari dešavale i na TNSA-R-A pogledati SDA top 10.
    forumaši diskretno govore o snjeguljici sedam patuljaka


    god save the google i samo se mogu nadati da me neće progutati mrak prije ljubinog poreza

    avatar

    22.08.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    Repriza scenarija bi mogla biti ista samo u glavnoj ulozi fond za branitelje.

    avatar

    23.08.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • sisak

    može li malo sisačkih tema npr.Hotel Panonija

    avatar

    23.08.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • lolina

    tek sad vidim koliko je ono gore naivno , pa ti su samo prvi dio priče.
    kako bilo da bilo složila sam cijelu slagalicu likova
    maestro škvadra , od hfp-pif,zif,holding,doo-brokeri-fondovi-hpb-haab(strašna je ta hypo,nije ni čudo da se blb toliko bori da uđe ;)))
    odlično i sve po zakonu;)))
    samo, čemu politika služi osim za ovce šišat ;))) ?
    kakav kim , alan hoteli, kakvi bakrači , to ide od ine , ht-a , dioki,brodari, hoteli od istre do kvarnera , eto ostao još onaj jadan vis.dd ;))) i par pikova.
    sve po koracima; 1.istisni-male
    2.očerupaj-što vrijedi
    3. prodaj -kupac xy ili uprava sa nagradnim dionicama

    avatar

    25.08.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • Jure

    Ovaj je komentar tri puta cenzuriran na portalu "Jutarnjeg lista", a potom je komentatoru zabranjen svaki daljnj komentar!
    "Tajna ovog članka i Hloverkina medijskog uspjeha u trenutku njena najvećeg profesionalnog pada, otkaza na televiziji na kojoj je imala katastrofalnu gledanost, je u sljedećem: Hloverka Srzić Novak prijateljica je i poslovni partner Dijane Čuljak. Dijana Čuljak udana je Šelebaj. Šelebaj pak ima produkcijsku kuću (Genijalci, npr.) koja je prošle godine prodana Media-Ringu. Media-Ring produkcijska je kuća u suvlasništvu EPH. Summa summarum: EPH navija za Hloverku, spašava je, daje joj medijski prostor, jer bi Hloverka kao urednica informativnog programa potom zastupala interese te kuće na HTV-u; ni prva ni zadnja među EPH-ovim kadrovima. Recimo, Silvana Menđušić će dobiti emisiju u programu HTV-a samo zato jer je to inzistirao vlasnik EPH, Ninoslav Pavić. I to su te relacije! Eto kako je Hrvatska demokratska zemlja slobodnih medija. "
    Živio nam EPH i drug Ninoslav Pavić!
    Živo drug Ivo Sanader na čelu s EPH i Ninoslavom Pavićem!
    Živio i dobri drug Tomislav Karamarko u zaštiti EPH i druga Ninosalava Pavića.
    Živjela hrvatska demokracija i novinarske slobode ove zemlje!
    Živjeli!
    Samo ne u Hrvatskoj!

    avatar

    27.08.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    objavio sam novi post, ali ga ne mogu otvoriti!

    avatar

    30.08.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ma nemojte, a otkad je to "vaša" lova. Ako država vraća novac uplaćen za koncesiju koju mu svojevoljno oduzima, onda mu je valjda dužna vratiti NJEGOV novac. Ako mu država vraća novac koji je on uložio u izradu projektne dokumentacije zato jer će država sama to graditi, dakle otkupljuje već izrađenu dokumentaciju, samo mu vraća NJEGOV novac uložen u tu dokumentaciju. To je tih famoznih 11 milijuna kuna NJEGOVOG NOVCA, a ne "našeg" tj. "vašeg". Znam da ste vi komunisti navikli konfiscirati i nacionalizirati, pa biste najradije konfiscirali i 11 milijuna kuna poduzetničkog novca....ali mislim da je doba nacionalizacije i konfiskacije U IME NARODA odavno prošlo svršeno vrijeme! Jer danas je ovaj narod i taj poduzetnik koji je uložio SVOJ novac u taj posao. I taj poduzetnik je taj narod. To je nešto što vi komunjare nikad nećete shvatiti!

    avatar

    05.09.2007. (23:55)    -   -   -   -  

učitavam...