Komentari

kabulskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    prekrasna djamija. nevjerojatan kontrast prema kucicama od blata. nadam se da ce biti koja fotka i tih kucica, s kupolama.
    nevjerojatno da ste uspjeli zaraditi plikove na nogama. da li vjernici na ulazu oblace posebne papuce (takve su nas npr. docekale u egiptu) ili i oni hodaju bosi ?

    +46°C ?? kako se to da prezivjeti ?

    avatar

    20.08.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    PA nisam znao za carape, cipele da.
    Bio sam u najvecoj dzamiji u Tunisu, prilicno slicno ovoj, samo nije plavi mramor.
    Ta dzamija slovi ko trece najvece sveto muslimansko mjesto, zato jer je u africi daleko od Meke, jednostavno su to mjesto proglasili vrlo svetim tako da ljudi ne moraju (u davna vremena) mukotrpno putovati u Meku.
    Iako su se zene moerale pokriti i nije bilo dozovljeno nosenje perkratkih rukava i hlaca, nismo morali izuti carape, samo cipele.
    Naravno ja sam uvijek u carapam, ako ako je i 100 stupnjeva vani, oni koji su bili bez carapa su ipak morali stajati u hladu.

    A za lipu mare, pa pred par dana je ovdej bilo 45, ali uz vlagu stvarni osjeca temperature je isao do 56, tako da.
    Pa prezivis, ljudsko tjelo je prilicno izdrzljivo, ako imas puno vode, hehehehe

    avatar

    21.08.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    pjesak - i ja sam znala za cipele a ovo za carape mi je bilo cudno. vlagu mrzim. mi smo u becu cist okej prezivljavali nasih 39-40 stupnjeva jer je zrak bio suh. malo me bilo strah za malenu pa sam ju morala rashladjivati s vlaznim pelenama. ali to je ipak trajalo samo par dana, kod tebe valjda nitko prije veceri ne izlazi van iz kuce ?

    avatar

    21.08.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    Ovdje nitko ne nosi carape. Svi hodaju u gumenim slapama. Zato su policajci i bili zbunjeni nasim carapama. Djeca zimi na bose noge obuku gumene cizme, i to je to. Inace, vrucinu u Heratu sam podnosila tezenego u Kabul. U Heratu je puno vlazniji zrak.

    Za lipa mare: Sto se tice zahoda, to zaista i jeste bio jedan od ciscih primjeraka. Sliku prljavog zahoda mi je neugodno postaviti. Suvise je ogavna.

    avatar

    21.08.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Prekrasno zdanje, zaista prelijepo. Šteta da nemaju novaca to restaurirati, mogli bi im Ameri udjeliti koju donaciju :))

    avatar

    25.08.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • E

    ili skitnica, koji je zabavno iako opijen. Meduprodukti ne kupiti ebay refurbished laptops

    avatar

    22.09.2009. (05:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...