Komentari

svjetlost07.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • zagi

    ovdje sin jedne majke koja je korisnica doma, komentar, elektronska dizalica koja se navodi za prijevoz korisnika s kata na kat, ne postoji, tako da nepokretni korisnici doma nemaju nikakve sanse izaci bilo kamo iz sobe osim ako ih osobna rodbina od tamo ne odnese, nedostatak osoblje , korisnici ne dobivaju adekvatnu skrb , jednom rijecju osoblje nema vremena posvetiti se korisniku koji treba vise paznje, premali obroci hrane, kriza se osjeti i te kako u korisnikovom tanjuru, gojazni korisnici nepozeljni, tesko je s njima raditi , a naravno apetit im je puno veci od onih mrsavih, pozeljni korisnici, umno poremeceni ili mentalno nezdravi , mirne prirode, koji se nece zbog nicega zaliti , koji ce dugo zivjeti a nista zahtjevati, ili umrijeti odmah nakon dolaska jer novac koji se u naprijed uplacuje naravno se ne vraca, jer otkazni rok je mjesec dana u naprijed, pa tko ti je kriv sto ti je roditelj umro. treba vratiti kredit za investiciju sto prije, treba jos sve dodatno naplatiti i sto placa i sto neplaca hzzo, a korisnici, koga briga za njih. kamo ide ovaj svijet

    avatar

    15.10.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • svjetlost

    Prije ugovaranja svi detalji ugovora se naglase i ugovor dobijete na ruke da ga ovjerite kod javnog bilježnika ,tako da još imate vremena pristati ili ne i za sve nejasnoće se konzultirati sa vlasnicom ,uostalom naš Dom nije ni prvi ni posljednji u Vukovarsko -srijemskoj županiji tako da imate mogućnost biranja .
    O Vašem intelektu govori i sama činjenica da umno poremećeni ili mentalno nezdravi korisnici su mirne prirode ,ne zahtjevni .....
    Žalosno je da Vam je majka korisnica našeg Doma uz sve nedostatke koje ste nabrojali ,a to samo govori o Vama "brižnom "djetetu majke svoje .Na našu sreću popunjenost doma i mišljenje ostalih potpisnika ugovora govori o stručnosti i ljubaznosti i pažnji naših djelatnika .
    Za sve nejasnoće i primjedbe slobodno se obratite punim imenom i prezimenom vlasnici doma ,tako da u konkretnom slučaju možemo ispraviti nedostatke na obostrano zadovoljstvo.

    Ima jedna narodna : PSI LAJU KARAVANE PROLAZE

    avatar

    31.01.2010. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...