Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Kutnik i šestar

    Ovi mostovi što se ruše su samo komadić onoga što bi se događalo da nismo krenuli gurati EU kotač. Iza Schengena će često biti mrak. Valja nama što prije ući unutra.

    avatar

    15.08.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • SPES

    Proročki govor filozofski obrazovanog biskupa treba razraditi, priupitati ga što je "pjesnik htio reći", jer teško nama ako je mislio ono što se meni čini da je mislio.
    O Schengenu i Sheweningenu je najbolje pitati hrvatskog heroja koji ni kriv ni dužan, noseći grijehe drugih, leži danas u Karlauu, blizu Graza. Dario Kordić, istinski heroj, "šiljak s vrha žrtvovan za masu", je u Sheweningewnu svladao engleski i još poneki jezik, ali je tek tamo shvatio što se nakon Daytona sprema našoj i njegovoj Hrvatskoj. On je dobro znao što će značiti "detuđmanizacija" još za živog Tuđmana. Dobro je znao kako oba HDZ-a u obje Domovine moraju preuzeti "gojimi". Ali više od svega, naučio je da će naš Bog "uzvisiti neznatne a poniziti oholice", kad-tad, kako-tako... Vidjet ćete. Svi koji želite pisati ili čuti riječi istinskog svjedoka vjere, mučenika našeg vremena, potražite njegovu adresu na ovim stranicama HB i napojte se s čistog izvora skromnosti, poniznosti i uzvišene duhovnosti. Ako ne vjerujete pitajte svećenike koji su ga do sad posjećivali (doduše više u Sheweningenu nego danas u Herr Gott wissgasse u Grazu)

    avatar

    15.08.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • sudionik

    Prava prilika za pozvati narode da žive u miru i ne nasjedaju na budalaštine.

    avatar

    15.08.2007. (02:45)    -   -   -   -  

  • 20070207

    + !

    ......ZDRAVO DJEVO SVIH MILOSTI PUNA,
    VJECNOG SUNCA OGRNU TE SJAJ,
    OKO CELA ZVJEZDANA TI KRUNA,
    ISPOD NOGU STENJE PAKLA ZMAJ.

    RAJSKA DJEVO,
    KRALJICE HRVATA,
    NASA MAJKO,
    NASA ZORO ZLATNA......

    avatar

    15.08.2007. (07:48)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Kak to da je Crkva u Hrvata odjednom tak internacionalna? Di se štancaju kaleži? Kaj je i ta proizvodnja otišla u Kinu? Joj, joj, kaj nisu Slovenci ozakonili gej brakove? Kaj bumo im sad mi pomogli se reše tih zala? Jel i to dio procesa? Don Kaćunko, kak vi morete imat na tablici od auta natpis Angelo? Kaj vi niste zaduženi da se skrbite o profesionalnim ubojicama, za kaj se vojnici ionak u prvom redu školuju? Kaj onda oni kaj ih ovi naši vubiju dolaze k vama po svoju porciju vječnosti ili vam pak dolaze ovi naši kaj ih vubiju oni njihovi? I nije vam loša limuzinica. More se tak živet, kaj ne?

    avatar

    15.08.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • angelo

    Kaj si kaj bolestan kaj tako kaj strašno? Kaj se kaj javlaš kaj iz Vrapča kaj il iz Jankomira kaj? Kaj ne vidiš kaj da se kaj ne vidi kak si kaj još kaj neizlečen! Budi tam još kaj moreš dulje, preporučim ti kaj dr. Jukića koji ni kaj god!
    Bog nek ti se kaj smiluje, posebno da ne sramotiš naš lepi kaj!

    avatar

    15.08.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • skaska

    Zadnji post spasu most.

    avatar

    15.08.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Liječeni, nakon što si je otpio gutljaj Ritoznajčana, naguzio te je Don Angelo na brzinu. To je zato jer je on dijalektičar: nemreš ti njega sam tak ispreskakat' glede limozine, limuzine i ostalih olakotnih okolnosti uz čiju nesebičnu pomoć naš blagomirisni Don Kaćunko ipak nekako dura i trpi na svom teškom putu kroz ovu Dolinu Suza (Zapadno od Hebrona)! Nu, vekše trplenie, lakše spasenije, kaj ne!? Dragi naš Don, najte kaj zamerit Liječenom, vidite da je on ipak vama došao u tor&obor, kao zalutala ovčica doduše, ali došao je, i vi biste sad tu ovcu, dragi Don, trebali prigrliti kao najmiliju, najkorisniju, najrutaviju, najvuneniju, i sve naj i sve pet, samo A6, nadam se da ga i vi vozite...Kaj? Ne? Šteta. Preporučam. Čujte, Don Kaćunko, kako se čestita korektno hrvatski ovaj današnji blagdan Velike Gospe? To vi nas naučite! Za tim mi vapimo. O tom, najomiljenijem našem pučkom blagdanu vi nama talambasajte, stipu spiku o ostalome, tko za to haje! I zakaj ovi prokleti luterani izbjegavaju spomenuti uznesenje? To smo mi potrebiti znati, a ne o dr.Jukiću, akoprem ste njega dobro preporučili Liječenom, sirotom, nakon što ste ga, onako, u postkoncilskom Duhu dijaloga, demolirali u uvodne dvije, tri rečenice vašeg kraćeg sastavka. Idemo mi sad. Bok,

    avatar

    15.08.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • mms umnice

    Ljubav ne poznaje granice, a bezuvjetna ljubav spaja nas s bogom. Ovo je istina koju ljudi znaju ali nisu je svjesni. Da su toga svjesni onda bi činili grijeh a sada im je to nažalost samo greška ili? Čitav svemir je spojen preko zajedničkog mosta u JEDINSTVO! Zašto su ON(I) takovi? Zbog utjecaja okoline! Prema tome problem je većinom u okolini. On(i) nisu okolina! Okolina smo mi, JA - u nama, u MENI. Od tuda sve kreće i sve se završava. Kada se dignemo na tu razinu graditi će mostove prema pruženoj ruci. Sve Vas volim!

    avatar

    15.08.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    @mmm umnice: Budući da smo okolina mi, a da je ona u TEBI, možemo li se dignuti na tu razinu pa da nekako pomognemo Liječenome i da on, večeras, bude tvoja okolina, tj. u - TEBI? Vidjet ćeš, gradit ćete mostove prema pruženoj ruci. Ljubav ne poznaje granice! A ako je bezuvjetna - ova mora biti takva, jer Liječenog ni mater ne voli bezuvjetno! - spaja nas s bogom! Nemreš bolivit! Probaj! Svidjet će ti se. Aleluja!

    avatar

    15.08.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • mms umnice

    NEMANJA: Percepcija je stvar vlastitog uma! Bitno je spoznati da ako ti se netko sviđa ili ne sviđa, voliš ili ne voliš, mrziš ili ne mrziš... Sve je to "lokacija" vlastitog uma. Nije bitno što ja velim već što to "negdje" pobudi. Ne ulaziti u polemike jer osim istine ne postoji ništa drugo. Njegova istina je to da tako percipira i ja mu ne sudim a i zašto? Radi se o dvije istine na različitim lokacijama. Svi oni koji žele mogu se promijeniti. Gledaj o čemu se radi ! Dvije rečenice slične a tako različite. "dali me voliš?" može i ovako "dali voliš svoje misli kada misliš o meni". Vjerojatno ne mogu biti precizniji i jasniji. S dubokim štovanjem "vlasniku bloga" na uzurpaciji. Sve vas volim! moj problem ;-)

    avatar

    16.08.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    A zakaj ja ne bi bil u Vrapču? Kaj me to diskvalificira pred b(l)ogom? Dajte vi meni radije, dragi Done, recite kaj mislite o seksualnoj selekciji od Darwina i onog nestretnog Walacea do danas? Kaj vi mislite o tome da je vaša rječitost samo seksualni ukras?

    avatar

    16.08.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    mms umnice: Ako je tako, onda k'o bog! Sad je sve jasno! Inače, bolje je: Voliš li me? i: Voliš li svoje misli...itd...?, ali, ako već pitaš kako pitaš, onda je svakako: Da li...? Dvije rečenice slične a tako različite, zar ne?
    liječeni: Nosiš li i ti crocsice? Isto pitanje vrijedi i za Dona.

    avatar

    16.08.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Ne nosim. Nosim sportske pačotice isključivo.

    avatar

    16.08.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Pačotice? Žasu. To nose samo pederi i civili! Idem sad obavit par nokturalnih rituala i spavat'. Već je kasno. Mislim da ću konvertirati na kršćanstvo, kao Sanja Doležal, u poznim godinama. Ova Santeria zna biti strašno nepraktična: umjesto da prije spavanja u pet minuta izmolim Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu, ja moram ukrasti kokoš, otfikariti joj glavu i nogice, očerupati je do gole kože, porazbacati to sve skupa po sebi i oltaru i onda tek pristupiti odobrovoljavanju panteona koji je napućeniji od jedanaestice u zimsko praskozorje! Kako se postaje katolik? Treba li prokazati koju vješticu? Ili se samo javim Inkvizitoru i predam mu postere Killersa? Što da radim? Lastaneee....

    avatar

    16.08.2007. (04:55)    -   -   -   -  

  • Pametni

    Don Anđelko, vezano za europsku zastavu, da li se u kršćanskoj ikonografiji Marijina kruna sastoji od pentagrama? Da li plava boja na zastavi simbolizira Mariju ili nešto drugo???
    To me podsjeća na priču o vuku i sedam kozlića. Pojeo vuk kredu da mu bude mekši glas i umočio šapu u brašno pa pokucao kozlićima: "Otvorite, ja sam vaša majčica..." Možda patim od paranoje, ali nisam baš siguran da Evropa koja se odriče kršćanstva ima kao svoj simbol Marijinu zastavu!

    avatar

    16.08.2007. (07:56)    -   -   -   -  

  • Orbodrone

    pametni ak se sjecas crtića to su ti zvjezdice koje se vrte oko glave kad nekoga kresnu po glavi :D prije "ulaska" nabavi šljem.

    avatar

    16.08.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • Pametni

    Neki bi prije ulaska trebali i padobran kako bi se mekše prizemljili po "ulasku" (da im se nebi EU obila o glavu... pardon... glava o EU) :-)))

    avatar

    17.08.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  • angelo

    @Pametni, idejni začetnici Europske unije, koji su bili uvjereni katolici, doista su imali na umu sliku odnosno viziju Žene iz Otkrivenja s krunom od 12 zvijezda. Današnji "arhitekti" EU barataju nekim drugim zvijezdama i raspoređuju ih prema globalnom konceptu uređenja svijeta u kojemu Bog nije važan, tj. ne smije "smetati" pa tako ni oni koji budu inzistirali na "evanđeoskoj slici svijeta" lako mogu "smetati" (a smetnje se uklanjaju kao svi tumori). Znam da to izgleda kao paranoja. Ali tako je sa svim "paranoičnim" upozorenjima npr. na dolazak tsunamija. Zato to nije nikakva fobija nego puki - realizam. Ne daj se zbuniti.

    @NE MANJA, nego veća ljubav ti je potrebna! Jer nekaj si dobre skužil, al to nije dovolno - zašto bi luterani bili prokleti?! Sv. pismo kaže da je proklet čovjek koji se uzda u čovjeka i slabo tijelo smatra svojom snagom, tj. ne oslanja se na Boga! A takvih ima u svim "kršćanskim sredinama" i nije kršćanstvo krivo što su takvi. Putem kojim si krenuo teško ćeš postati ne samo katolik nego ni kršćanin. Treba to najprije iskreno željeti! Ali prije nego poželiš pročitaj o Velikom Inkvizitoru kod Dostojevskog...

    avatar

    17.08.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • bme6

    zanimljivo

    avatar

    02.08.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...