Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • menneskedyr

    Hahhahah već dugo se nisam ovako dobro nasmijao.. :D Tu je naravno i "MUSIC HEAVY METAL" :) ali zanimljivo je da su stavili i "DOCTRINAL OBSESSION" i "DOCTRINAL ERROR".. Ironije li.. Ma cijela ta stranica je *riječ koja još ne postoji u jeziku, a znači nešto jadno i glupo i u zabludi*. Onaj znak "NO DEMONS ALLOWED" -- wtf?? Isss..

    avatar

    15.08.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  • Amy

    još jednom postovi su ti odlični.. kao što pišeš, crkva definitivno nikad nije bila tako sveta kakvom se prikazuje i kod njezinih velikih poklonika nikad neće biti onog pravila "dobro upoznaj neprijatelja da bi njime ovladao", jer ne pada im na pamet prokopati malo dublje... a zapravo, pa to je i grijeh....
    aj pozdraf!

    avatar

    15.08.2007. (02:27)    -   -   -   -  

  • MiB

    Vidjeo sam da te posjetio doticni........ tj. LAZNI SVECENIK koji se predstavlja don branko!!!!! i cak ti je posvetio jedan post od fra ive pavica zbog toga sto si bio bezobrazan prema njemu.... samo ti zelim reci da ima raznih osoba na blogu....... tako mogu reci da nije bolest sve sto boli........ ima naravno i onih koje nazivas vjeskim fanaticima, da ima ih ali ima i onih vjernika koji su ok, ali brate ima i onih kao branko za koje vrijedi da bolestnije sve sto boli........ zelim ti reci da on nije svcenik nego se tako predstavlja radi....... nezna ni ja cega....... pozdrav i BTB!

    avatar

    15.08.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    a koje su to davnine? hrvati su originalno vjerovali u slavenske bogove.

    avatar

    15.08.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    hahha...protestanti amiši hahaha :D

    avatar

    16.08.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...