Komentari

sdbnovaci.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lion queen

    Heh, našla sam pametne mlade ljude koji će mi pomoći, ajme, upomoooooooć!!!! Tehničko pitanje: U Wordu mi je page number na sivoj pozadini i nikako se ne mogu riješiti te sive pozadine. Nemam pojma otkud se stvorila, ali kod printanja dokumenta broj stranice uvijek na sivoj podlozi pa ružno izgleda. Upomoooooć!

    avatar

    14.08.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • Luka

    Pozdrav! Nisam imao priliku prošli tjedan biti na internetu, pa evo da se javim sada i pozdravim vas. Drago mi je da imate toliko veselja u Colleu. Pozdravite ''turiste'' predvođene s don Josipom Krpićem i don Tunjom kad ih vidite.
    Bog s Vama!

    avatar

    14.08.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Lion Queen: Pozdrav i hvala ti na javljanju! Prije svega, ajmo rjesiti problem s Wordom. Dva puta brzo klikni misem tocno preko broja. Kad se pojave isprekidane crte od uredjivanja zaglavlja i podnozja, klikni jednim klikom misa na broj i pojavit ce se kucica od broja. Dodji misem iznad kvadratica i kad se mis pretvori u sterlicu gore-dolje-lijevo-desno klikni jedan put desnom tipkom misa i odaberi Borders... Potom odaberi trecu karticu...cini mi se da se zove shadow i odaberi da pozadina bude bijela. Ako je neki problem vecih razmjera ili ti ne ide ili upute nisu jasne, posalji nam dokument na mail pa cemo ti ga vratit uredjenog...naravno ako nije nesto obiljezeno po 'drzavna tajna'. Ipak se nadamo da ce upute biti od koristi...

    Inace, drago nam je da si nam se javila. Ostani radosna u Gospodinu i citamo se ! Pozdrav :-)

    avatar

    14.08.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Luka: Oj Luka! Pozdrav ti! Je, evo sad upravo idemo na molitvu krunice i onda idemo do njih.. ako negdje bude nesto i radilo, otici cemo i popiti pivu... Stoj mi dobro i cujemo se ako ne i vidimo uskoro! Pozdrav :-)

    avatar

    14.08.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Mene nešto interesira i stvarno želim da mi netko objasni. Već nekoliko godina moja kćer koja je sada punoljetna tvrdi mi da su okupljanja kršćanske mladeži u našoj župi jedna velika farsa. Ona je bila na nekoliko tih okupljanja jer su je stalno pozivali i kaže kako ima jako puno djetinjarija, lažnih smješaka, izljeva glumljene ljubavi, zazivanja boga, smiješnih i čak bezveznih meditacija, i cijelokupno ponašanje graniči sa ponašanjem oboljelih od Down sindroma. Ona je inače odlična gimnazijalka, nikakvih problema nemam s njom, ima dobro društvo, prijateljice i unutar i izvan kršćanskog kruga, a ja sam je pomalo tjerao da upozna i te mlade ljude koji se druže, mole, ljetuju i bili su mi kao zajednica simpatični.
    Istina, ne može se dijete tjerati na ono na što ni mi sami nismo spremni. No, potpuno je razumijem. Ja sam gotovo prije četrdesetak godina bio ministrant župniku koji bi bio najradije služio misu na latinski. U nedjelju popodne imali smo večernje i molili krunicu i tada je vjera bila duhovno iskustvo mene i samo mene , prožela je moj bitak i utjehu nalazim u moljenju krunice sam sa sobom. To je vrlo velika razlika u odnosu na ovo današnje zabavno i estradno . Eto , možda je moja kćerka na mene.

    avatar

    15.08.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Dejmon: Dragi Dejmon, hvala na javljanju i hvala na povjerenju! Vaša kćer ima svoj život i ima svoj put. S obzirom da smo različiti do vjere dolazimo na različite načine...on nikako ne može biti univerzalan. Dobro ste zaključili kako se vjeru ne može nametnuti. Vjera se može usaditi, ali ona uvijek mora iz 'nasljedne' preći u 'iskustvenu'. Vaše dijete je gimnazijalac...godine turbulencija kada se najčešće postavljaju pitanja: Tko je Bog? Jel On postoji? Jel to sve farsa ili ima tu istine??? Možda Vaše dijete upravo treba ispitivanje vjere, sumnju, strah i znatiželju kako bi 'istražila' vjeru i doživjela je osobno... I ne treba vjerovati da tko vjeruje ne može uživati u estradnom i zabavnom... svima je glazba drag i opuštajući faktor u životu, a pogotovo mladima...

    Pokušajete joj biti bliski upravo onda kad treba pronaći odgovor; ne otkrivajući ga, nego upućujući je na prave izvore i na prava mjesta... Vjerujemo da ćete uspjeti u tome...

    Vama možemo uistinu poručiti da je krunica moćno sredstvo u kršćanskom životu i ohrabrujemo Vas da i dalje molite krunicu... a mi ćemo se sjetiti Vas i Vašeg djeteta u našim molitvama! Srdačan pozdrav od svih! :-)

    PS. Jedna stvar na koju moramo ukazati, a na opasku jedne čitateljice... Vjerujemo da, pri izražavanju doživljaja Vašeg djeteta nije bilo zlobnih namjera, ali svi moramo pripaziti na izričaj, pogotovo na osobe s Downovim sindromom jer su i oni Božja stvorenja i kako kaže naša čitateljica, oni su posebni blagoslov! Stoga, apeliramo na izričaj...Hvala na razumijevanju i hvala čitateljici!

    avatar

    15.08.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Puno hvala. Isprobat ću. Objašnjenje je razumljivo.
    Upravo sam se vratila s mise na Trsatu. Bilo je veličanstveno. Misu je predvodio nadbiskup Devčić. Čini mi se da nikad nije bilo tako puno ljudi kao ove godine. Eh, puno mi srce. A i nadbiskupu Devčiću je bilo kad je vidio koliko nas ima.
    Neka vam Gospa Trsatska podari mir i blagoslov!

    avatar

    15.08.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • Salezijanski novaci

    @Lion Queen: Pozdrav! Bravo, svaka čast što si pojetila i hodočastila na Trsat! I raduje nas činjenica da je bilo dosta ljudi. Još više bi nas obradovalo kad bi tako zdušno živjeli svi svoju vjeru...životi bi nam bili lakši, bolji, kvalitetniji, ispunjeniji... Hvala ti na zazivu..neka i tebe prati zagovor Djevice Marije! :-) Hrabro naprijed!

    avatar

    16.08.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • Oliver

    Sve o Oliveru Dragojeviću, note, pjesme, akordi... cesarica.thepajo.com

    avatar

    19.08.2007. (03:21)    -   -   -   -  

  • Devilgirl

    Napokon sam našla malo vremena da sjednem za komp i da ti se javim.pogledala sam slike i vidim kako vam je lijepo i kako uživate.neznam dal ti je mama rekla da idem u autoskolu,vec sam poćela i voziti i za sad mi ide dobro,kad se vratiš možda ću već imati i vozaćku.lijepi pozdrav iz zgb-a tebi i dečkima.

    avatar

    14.10.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...