Komentari

ambitiousgirl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kneginjica

    Tvoji postovi me i nasmiju i zamisle u istom trenutku.
    Ja ne samo dečkima, nego i svima jako rijetko govorim ono što stvarno mislim. Draže mi je čuvati mir nego baš uvijek reći ono što mislim.
    No, s druge strane nikad neću lagati.

    A i dovoljno mi je da ja sama znam da sam u pravu.

    Kneginjica

    avatar

    11.08.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • Tinchy

    Ja mislim da se muškarci i žene uopće ne razlikuju toliko po ponašanju, već po interesima. Primjerice, ja uvijek tražim svoje srodne duše ili kako to god hoćeš nazvati, nekoga tko je poput mene. I onda se i nađe pokoji takvi. Da smo istih pogleda, istog karaktera i to.
    Isto kao što se ni sve žene nemože strpati u jednu ladicu, ljudi se jednostavno previše razlikuju. Ja sam imala tu sreću da sam naletjela na neke ljude koji mi sliče i koje nebih pustila za ništa na svijetu. :-)))
    A sad ovo s 'dobro' kad nismo dobro hmmm... Ja uvijek pokušavam dočarati kako se osjećam, recimo kad kažem 'dobro', a da zapravo nisam dobro onda to moje 'dobro' obično bude izrečeno niskim tužnim tonom, pa dragi odmah shvati da je nešto bilo. Kužiš :-)
    Pusa

    avatar

    12.08.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Za ono "dobro" slažem se s Tinchy...moj dragi me poznaje i zna kako neka moja riječ zvuči kad sam sretna, a kako zvuči kad mi nešto smeta! Reći ću ti iskreno, nisam ljubiteljica takvih fraza koje moraš dešifrirati, iz čistog razloga što ne želim zamarati osobu koju volim, a s druge strane to je nekad jače od mene iz istog razloga iz kojeg si ti sve ovo rekla-jer si žena!! Mi preuveličavamo stvari i svaka nas glupost može pogoditi, ali mislim da je ženama puno teže u životu kako god okreneš...zato, sretna je ona koja nađe srodnu dušu koja će ju bez obzira na sve voljeti i poštovati, i obrnuto....pusa!!!

    avatar

    12.08.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • Sophie

    muškarce nikad neću skužit..tj.nitijedna od nas pripadnica ljepšeg spola...tužno ali istinito!!!

    avatar

    16.08.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...