Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ti si stvarno super aktivna. za svaku pohvalu!

    avatar

    09.08.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hej, hvala hvala :)) trudim se! :))

    avatar

    09.08.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • Angie

    Joj predivne me uspomene vežu za baš ovu rutu. Nije li taj planinarski dom Ratkovo skloniše?. teško mi je malo polovti po fotkama jer ipak tamo sam bila prije 20 godina a i čaj s rumom u Ratkovom učinio je svoje

    avatar

    09.08.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hej, bok Angie! :) nije to Ratkovo sklonište, o njemu sam pisala kad sam pisala o Samarskim stijenama. Taj post možeš ovdje pročitati. Ovo je baš sklonište i planinarski dom na Bijelim stijenama. Ratkovo je negdje između Bijelih i Samarskih. :) Kad sam ja bila u Ratkovom bio je u jako lošem stanju, navodno su ga sad sredili, ali mi ga nismo stigli obići. Drugi put! :) jer stvarno je prekrasno!

    avatar

    09.08.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • masni palac

    bok djavolice mala, uvjek me obraduješ s postom,imam osječaj ko da sam i sam tamo...pozdrav

    avatar

    09.08.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ma vraga Francuzi! bit će da su ipak prije naturalizirani Francuzi čeških korijena :))
    svaka čast na ovom informativnom postu, ali i na komentaru na onaj natpis. obećavam da ću sa sobom ponijeti kanticu boje kad krenemo u tom smjeru ;)
    a danas je Stipina epizoda "Svetih planina" bila djelomično posvećena i Petri, pa me to odmah podsjetilo na tvoje lijepe postove na temu tog čarobnog grada. lijepi pozdrav iz kišnog Splita!

    avatar

    10.08.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Prvi put sam bio krajem 10. mj. '83. (čitam u svom pl. dnevniku) i još 10-ak puta, a jednom sam i invalida dopratio na vrh, a i penjačke vježbe smo imali kao vodiči HPS-a na stijenama oko vrha, tako da san se baš zaželio ponovo vidjeti Boce, Prste i Kapelicu. Sjećam se kad smo jednom spavali u skloništu a preko noći je napadalo metar snijega i drugi dan smo se probijali do Jasenka skoro 7 sati. Srećom, onda je još radio Lovački dom i imali su kuhano vino... Pozdraw

    avatar

    10.08.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Pravi žigoman zna što znači pravi žig. :-))))) Jest, žigovi Kapelskog planinarskog puta su zaista veliki, ali su meni barem najljepši žigovi koje imam u svojoj zbirci. a sad, za one što kradu žigove našlo bi se pogodnih riječi, samo nisu pristojne. :-))) Stvarno dobar tekst, samo nastavi, pratim te, samo ne komentiram redovito.

    avatar

    12.08.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ha ha ha ha ha odlična si!

    avatar

    13.08.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - masni palac - baš ti hvala, to i je jedan od najvažnijih razloga postojanja ovog bloga :))
    - gogoo: baš si me dirnuo s komentarom pa sam ga čak stavila u post... ja sam se do Jasenka probijala i bez snijega toliko hehe... šalim se, ali znaš onu o šali/istini ;)))
    - ŠumarKA: ma joj ne spominji mi, molim te! da stvar bude gora ja sam iz nepoznatih razloga zaboravila ponijeti onaj svoj planinarski dnevnik, gdje lupam svakojake žigove, dakle, on mi je paralelni uz ovaj u koji skupljam ciljano žigove... tako da taj veliki s Bijelih stijena zapravo sad neću ni imati full... no, dobro, vratit ću se ja opet tamo i to nadoknaditi! možda do onda postave i pravi žig tamo...

    avatar

    16.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • Xevred Wahxot

    sentiment ljudi i sudaca i zirija, a zakon cini kao refurbished laptops under $200

    avatar

    22.09.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...