Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Anara

    Kad pri nas v Zagorju veliš da si nekaj popiješ, (ne pita se kolko) smatraj se evidentiranim alkoholičarem, a priznanje te prati kroz življenje kak balast sudbine. Zato malo tko veli kak nekaj tu i tam popije. Zato doktori loviju. Prvo ti prejdu na tikanje ondak postanu kak frendovi pa ti ponude - ajmo si nekaj spiti i vadi iz ormara 12 godišnjeg Trkača (puni su tega od pacijentof, a sestre dobijaju kave). Ko bi to odbil? Kad veliš može - gotovo je! Registriran si kak kroner! I nebuš dobil štamprlek - drek bu on otvoril bocu radi tebe!

    avatar

    02.08.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mislim ti Otočani su stvarno ispičuture, pa im je i opis stanja u kojem se nalaze čim se prime čaše baš primjeren :)))

    avatar

    02.08.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    Izvukla si se, ha, ispičuturo po hrvatskim standardima? Ali sistematski nije sistematski bez davanja čistog hrvatskog urina, to ne priznajem. I blejanja u onu tablu s velikim i malim slovima B HJ KGF TZSD KMNVC itd. Tu sam uvijek varala jer sam bila zadnja po redu (blaženo prezime na Z) pa bih u međuvremenu napamet naučila cijelu tablu. Što vjerojatno objašnjava dosta kasno otkriće moje ćoravosti. Sad ćeš se jamačno prisjetiti one vrtoglave noćne vožnje kroz maglu od Graza do Zagreba iz mog prednaočalnog perioda... ah

    avatar

    03.08.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Dobro, kolegice, pa kako to citirate elektronske (elektroničke?) izvore? :))) Čudi me malo da tam doktori imaju sestre, ovdje svi barataju s tajnicama koje im obavljaju takve administrativne poslove (pa su čak i malo brže na tipkovnici), dok se sestre više susreću po bolnicama nego po ordinacijama (znam jer sad već dva mjeseca radim part-time u bolnici haha :)).

    avatar

    03.08.2007. (17:56)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Gurwoman, pa nije opće bilo sistematskog, u tome i je bila fora. Samo sam odgovarala na pitanja čovječe. Mogu im sutra skviknut, ali glavno da su mi visina i težina usklađene.

    avatar

    03.08.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Zarazna :))))). Pa šta radiš u bolnici? Tajničiš?

    avatar

    03.08.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • marisi

    Hahaha...kad izgubite svijest. Pa ja cu puknut. Doduse, da i sama ne zivim ovdje, mislila bi da se mozda sale. ;)

    avatar

    04.08.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • lektor, oxford, poplava

    O jes, mislim da je dobar taj post o ''sistematskom bez sistematskog'', ono s invalidnim strojopisom žene koja se traži po tipkovnici mi je najbolje, i uopće sve je stvarno za puknut, ali i, ono, za razradit lagani sitcom, odnijeti ga u uredništvo i pokupit 1000 funta. Nego, zagnjuri se, pliz, trenutak u onaj kutak s indigom i marelicama, i reci je l' su ti prijedlozi OK. Dovoljne su dvije-tri rečenice kao mrvičasti info, ništa više, to je sve što sada tražim u beskrajnom pijesku Europe. Naime, odlazim za tri dana na nekoliko mjeseci u divljinu bez svih uređaja - takva je odluka! - (uzet ću samo mali word-processor tako da ne moram nosit pustu gomilu papira i razne olovke), a ne bih htio da me puca melankolija samo zato što nisam pročitao barem mali feedback koji bi se možda, ipak, nekim čudom mogao pojaviti u međuvremenu, kužiš! (Nikad ne znaš, jer nepredvidivost kao sila struji sam' tak po krvi sim-tam.) Umirem od pomisli da je stigao, a mene nema i on stoji, stoji, neoživljen mojom receptivnom silinom i beskrajnim razumijevanjem vaše i naše krhkosti.

    avatar

    06.08.2007. (01:48)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Sad si dio velikog NHS sistema, welcome sister!

    avatar

    09.08.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ili kad pocnes dizat majicu da pokazes sise svakom dobro i nedobronamjernom prolazniku (isto vrijedi za muskarce, samo sto oni pokazuju guzice, odnosno, mooniraju). Bio jucer, imam jos jedan u ponedjeljak, ja cu bankrotirat, ovog puta moram u Edinburgh!

    avatar

    09.08.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • anspik.

    užasavam se sistematskih.

    i btw, i ne mogu prestati misliti na tvoju prijateljicu šveđanku koja živi u jednosobnom stanu! imam vizije ikeinih kataloga i onih ideja za kako najbolje iskoristiti mini prostor. htjela sam ti to napisati na mail ali koji je gdje je! :(

    avatar

    09.08.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Zgodan test za alkoholizam ;-)) btw, ovaj David Cameron?

    avatar

    14.08.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    znaci osim ušesa, dlakav ti i jezik? ove na ušesima nisu loše jerbo pomažu boljem fatanju zvučnijeh valova, a ove na jeziku... idiličnijem suživotu?
    moze, moze, dapace, samo nemoj sade jerbo sam ja trenutacno na europskoj turneji, al cim se vrnem navrat ti, bice mnogo veselo, časna Šejnovska riječ

    avatar

    14.08.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    De vidi mail, Marisi i ja nestrpljivo cekamo!

    avatar

    15.08.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • Anara

    Drmni dupe i daj pričaj kaj ima?

    avatar

    07.09.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...