Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • marica

    hahahaha ...
    ti si prva trudnica koja ne smara na blogu, bolje reci prva na koju sam naletela. Sudeci po postovima nisi se promenila, meni si jednako smesna svo vreme. Sa tim duhom, ne treba da se brines oko svih tih stvari sta posle porodjaja... ja vidim da ces definitivno imati najnasmejanu bebu :D
    A sve te prakticne stvari, ma vec ce te neko obavestiti na vreme ;)

    avatar

    31.07.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Jaca

    Mene su malo prestali hvatati takvi strahovi (iako sam prosle sedmice zamalo natjerala muza da instalira pokrivace na uticnicama da bebu ne bi udarila stuja!). Pronasla sam veoma dobre knjige koju su mi veoma, veoma pomogle. Prva se zove Girlfriend's Guide to Pregnancy (by Vicki Iovine) - ne znam da li to ima tamo kod vas, ali mozda mozes sa Amazona naruciti. Druga je Girlfriend's Guide to Baby Gear (tu sam naucila da se upocetku bebama mogu samo turpijati nokti ako te strah da ih sijeces). Trecu planiram da kupim za nekoliko dana Girlfriend's Guide to Surviving the First Year of Motherhood (sve ih je napisala ista zena).
    Upravo sam pronasla da Barnes & Noble imaju international shipping: http://www.barnesandnoble.com/
    A sve te koje tvrde da su odmah sve znale, ma daj, nema teorije. Ja mislim da lazu :)
    Jos nisi saznala pol bebe, ili ne zelis da znas?

    avatar

    31.07.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • yogica

    ja sam bila panicarka sto se toga tice, ali vjeruj mi, sve osnovne stvari naucis na brzinu. citaj i naravno internet i google zacas pronadjes odgovore. sigurno da ces dobiti bezbroj netrazenih savjeta (ovo je jedan za pocetak :) samo se sjeti da si ti s bebom 24/7 i da ces je ti najbolje poznavati. ne vjeruj babskim pricama i savjetima onih koje su bebe odgajale prije 20-30 godina, jer su se mnoge stvari promjenile od tada. btw. ja sam svojoj bebi sjekla nokte baby grickalicom dok spava u prvim mjesecima, bez ikakvih problema.
    Anyways, good luck i samo je mazi i pazi i nemozes pogrijesiti, neke stvari dolaze prirodno :)

    avatar

    01.08.2007. (05:26)    -   -   -   -  

  • luzerka

    palčice draga držim ti fige. i potpuno razumem sve strahove, bez da sam blizu toga da postanem majka enitajm sun. u životu (za ovih 27 godina, čisto da napomenem) nisam držala bebu manju od 6-7 meseci u rukama, iz paničnog straha da je ne polupam, da joj ne slomijem kičmu, pokrivim vrat i štaznamsvejošne.

    avatar

    01.08.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...