Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vip71

    Državno tužilaštvo i policija nekog štite. Kao i u brojnim drugim sličnim predmetima korupcije, iznuđivanja, prevare itd. Pa nije li neki dan jedan splitski sudac pustio na slobodu kamatare koji su prijetili ubojstvom - jednostavno tako na slobodu. Nije objavljeno ime tog suca ali baš bih volio znati kako se taj korumpirani kreten zove.

    avatar

    31.07.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • rial-power

    OVO JE SAV MOJ KOMENTAR!!!!!!!!!
    http://www.slobodnadalmacija.com/20070728/novosti04.asp
    ht tp://www.slobodnadalmacija.com/20070729/novosti01.asp
    http://www.slobodnadal macija.com/20070730/novosti01.asp
    http://www.slobodnadalmacija.com/20070731/ novosti01.asp

    avatar

    31.07.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    To što netko pere ruke od nekoga pred javnošću ne mora imati veze sa stvarnošću, jer ne zaboravi, politika, mediji, sve je to jedan veliki igrokaz :)

    avatar

    31.07.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • sush

    Kako je pomoćni radnik došao u poziciju da zna tko nudi koju cijenu na natječaju i tko će dobiti posao Državno odvjetništvo ne zanima. Oni jednostavno pretpostavljaju da je sasvim normalno da pomoćno osoblje u nekom ministarstvu prisustvuje sjednicama povjerenstava na kojima se dodjeljuju poslovi vrijedni milijune kuna.
    Kako je krug osumnjičenih zatvoren samo s osobama koje nisu, po svojim položajima, imale nikakve veze sa samim natječajem za koji su pokušali prisilno naplatiti mito i kako je vozač imao informacije, kako to piše u optužbi, koje nije smio i mogao imati, ostat će zauvijek tajna jer to mjerodavne ne zanima.

    Ministar Kalmeta, koji je oprao ruke od svog vozača i prijatelja u kojeg je više od desetljeća imao najveće moguće povjerenje, neće nikome odgovarati što vozači u njegovu ministarstvu barataju cijenama u ponudama na natječajima i imenima tvrtki koje su na natječaju dale najpovoljnije ponude jer je to za njegovo ministarstvo očigledno uobičajena praksa. Osobe koje su znale povjerljivi podatak o ponudama prije nego što su najpovoljniji ponuđači službeno izabrani isto tako mogu mirno spavati jer nikoga ne zanima zašto te podatke daju jednom vozaču i zašto su tako benevolentno tu povjerljivu informaciju podijelili s osobom koje se to ne tiče.

    Uglavnom, javnost je zadovoljena formalnom optužbom, a činjenica da se nikada neće otkriti kako je tekao postupak odabira najpovoljnijeg izvođača u slučaju koji je eklatantan primjer da sa sustavom za dodjeljivanje vrijednih građevinskih poslova nešto ne valja, za Državno odvjetništvo je potpuno nebitna.

    avatar

    31.10.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • sush

    @CNN
    Normalno kad i Državnog Odvjetnika postavljaju političari.

    avatar

    31.10.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • sush

    30. X. 2008.
    Poštovani,
    Šaljem e-mailom kopiju faksa
    koji sam danas poslao ministru
    pravosuđa dr. sc. Šimonoviću:
    ----------------------

    Na faks br.: +385 1 371 06 02

    30. X. 2008.

    Poštovani gospodine ministre dr. sc. Šimonović,

    Na Internetu piše ovo:

    KABINET MINISTRA / telefon: +385 1/371-06-66

    http://www.pravosudje.hr/default.asp?ru=201&sid=&akcija=&jezik= 1

    Danas sam nazivao taj broj, ali je gotovo stalno zauzet, a kad nije, nitko ne diže slušalicu. Također sam danas (30. X. 2008.) došao u Ministarstvo (Dežmanova 10) te sam se želio najaviti za kratki razgovor sa glasnogovornicom, ali nisam se uspio najaviti, kao ni kasnije telefonski.

    Radi se o ovome:

    U Globusu br. 923. od 15. VIII. 2008. (str. 100-101) objavljen je demanti Ministarstva pravosuđa pod naslovom "Evidentan je pad broja nagodbi", u kojemu, između ostaloga, piše ovo: "...te godine (2006.) Hrvatska je dobila svoj prvi predmet pred velikom vijećem Europskog suda za ljudska prava (Blečić c/a RH), u kojem se Sud jasno očitovao da se stanarska prava u Hrvatskoj ne mogu podvesti pod vlasništvo...".

    Ja (i još neke osobe) nismo uspjeli to naći u presudama tog Suda u slučaju Blečić (broj zahtjeva 59532/00). [Sud je rekao samo to, da nije smatrao potrebnim odlučiti o tome, je li stanarsko pravo vlasništvo (odnosno imovna, "possessions") u smislu članka 1. Prvog protokola].

    Dakle, ili nam je nešto promaknulo, ili je Ministarstvo objavilo neistinu, čime se javnost dovodi u tešku zabludu.

    24. IX., 3. X. i 18. X. 2008. poslao sam e-mailove na ove adrese:

    nhmelina@pravosudje.hr')">nhmelina@pravosudje.hr , vhunjak@pravosudje.hr')">vhunjak@pravosudje.hr , dbosnjakovic@pravosudje.hr')">dbosnjakovic@pravosudje.hr , mdujmovic@pravosudje.hr')">mdujmovic@pravosudje.hr , idamjanovic@pravosudje.hr')">idamjanovic@pravosudje.hr , tvucetic@pravosudje.hr')">tvucetic@pravosudje.hr , vdovranic@pravosudje.hr')">vdovranic@pravosudje.hr , te sam molio odgovor Ministarstva pravosuđa na pitanje, u kojoj odluci ili presudi Europskog suda za ljudska prava, i točno na kojem mjestu (koji broj stavka) se nalazi gore spomenuto navodno stajalište Europskog suda za ljudska prava.

    Nisam dobio nikakav odgovor. Molim Vas da odredite datum i sat kada mogu doći k Vama na kratki razgovor. Molim da mi javite taj datum i sat e-mailom, jer to je najbrže.

    Zahvaljujem, s poštovanjem,

    dr. med. Branko Sorić
    Vlaška 84 , 10000 Zagreb
    Fax: +385 1 4623 436
    E-mail: branko.soric@zg.t-com.hr')">branko.soric@zg.t-com.hr

    avatar

    31.10.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...