Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • samo moj zivot...

    Hm,tacno...
    Znate li koliko je uopce siroka POTTEROMANIJA??!

    avatar

    31.07.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    Hari Potjera nisam nikad gledao, a kamo li čitao!
    Rambo je najbolji film :)

    avatar

    31.07.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • hcsp

    Dajte stanite u zaštitu Domagoja Margetića. Opet mu prijete životom.

    avatar

    31.07.2007. (02:24)    -   -   -   -  

  • odmak

    I kakav je vaš prijedlog?

    avatar

    31.07.2007. (07:36)    -   -   -   -  

  • franko007

    angelo, dobro dosli natrag nadam se da je bilo lijepo na jugu!
    Kako komentirate istjerivanje oca i djeteta iz crkve u Sesvetama?http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2007,7,29,crkva,84222.j l

    avatar

    31.07.2007. (07:39)    -   -   -   -  

  • ponosna čudakinja

    ha-ha-ha! uvijek se dobro nasmijem kad čitam ovaj blog! ha-ha-ha!
    jednu stvar ne kužim.
    što je tako loše ako te jedna knjiga okreće od boga kad je on jedna obična izmišljotina koja drži na vlasti vatikan koji je u ime te izmišljotine ubio milijune ljudi?
    KNJIGA ČINI DOBRO DJELO!

    avatar

    31.07.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • angelo

    Nema tako jake izmišljotine koja može bilo koju moć držati tako dugo! Molim primjer koja je to izmišljotina tvorac i održavatelj na životu bilo koje ponosne čudakinje ili luđakinje na svijetu? To bi bilo kao da avion može parkirati na dimu koji je ispustio iz svojih motora!
    Dakle, dobra knjiga čini dobro djelo, zla knjiga čini zlo djelo. Kao i čovjek!

    avatar

    31.07.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • nostalgija

    Željela bih samo komentirati izjavu ponosne čudakinje.Neka joj se dragi Bog smiluje dok ga ne spozna.Sigurno je jako mlada i nadobudna.Meni osobno knjige o HP nisu simpatične,nimalo

    avatar

    31.07.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • angelo

    Navodno istjerivanje oca i djeteta iz crkve (očito je to i iz novinskog članka) običan je nesporazum i malko napuhan slučaj.
    Inače znam da roditelji uglavnom paze da djeca ne bi remetila službu Božju, ne zato što to smeta svećeniku, nego zato što druge iritira i remeti sveti obred.
    Ali, eto, dogodi se ponekad i neka neugodnost. No budući da je riječ o razumnim vjernicima sve se to lako izgladi.

    avatar

    31.07.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    osobno nisam gledao ni čitao HP jer me ne privlači taj žanr, ali ne shvaćam čega se to Crkva toliko plaši?
    HP ne promiče sotonizam ili nešto slično, to je jednostavno puka fikcija koju ne treba shvaćati ozbiljno...
    nijedno dijete nije se odreklo kršćanstva ili dobra jer je pročitalo Pottera...

    avatar

    31.07.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • NiNa

    vidi se da voliš harry potera!ja nikad nisam čitala knjigu ali sam zato gledala sve skoro filmove i mogu ti reći sjajni su!eejj imaš u onom časopisu teen na zadnjoj strani ima gdje možeš saznati sve o njemu reću ti na:njegovoj internet adresi www.danielradclilffe.com eto tako to treba biti točno napisano nemoj ništa krivo!bok i posjeti me!!

    avatar

    31.07.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    za svakog vjernika koji zna citati izmedju redaka medijska svjetska okupiranost budalama i tupanima (britney spearce i njenim povracanjima,paris hilton i njenim orgijama,beckam i njegova egoisticno-samodopadna figura bozanstva,ocrnjivanje crkve u vecini relavantnih medija,propagiranje "anticrkvenih" knjiga i romana poput raznih kodova..) samo je dokazivanje snage i zapravo ruganje crkvi onih snaga o kojima thompson piva u svojim pismama...

    avatar

    31.07.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • angelo

    @nijedna, hvala ti na primjedbi, već sam ispravio pogreške.
    @tud, kako možeš išta znati o HP-u ako nisi ni čitao ni gledao? Stručna analiza koju sam objavio nastala je nakon čitanja i gledanja! Daj nemoj se sramotiti takvim izjavama!
    @odmak, očito si previdio prijedlog u postu - čitanje dobre i zdrave literature!
    @stalion, oprosti, ali sve odrasle čiji mozak cvjeta na intelektualnim Rambovim livadama, trebalo bi na nekom Golom otoku držati barem jedno ljeto i prisiliti da pročitaju svih sedam HP-knjiga!

    avatar

    31.07.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    @angelo, opraštam vam :) ali nije mi jasno što imate protiv Ramba? pa to je jedan od najgledanijih filmova u svijetu, a za vašu informaciju novi Rambo koji izlazi 2008 imat će u sebi i jednu kršćansku tematiku, koja će se provlačiti kroz jedan dio filma.
    Što se HP knjiga tiče, to nebi čitao da mi netko plati!

    avatar

    01.08.2007. (01:14)    -   -   -   -  

  • odmak

    Dobra i zdrava literatura!?. A život je za podivljat pun dobrote i zdravlja … Ali kako god od samih početaka tv crtića i filmova vode se rasprave koliko to utječe na djecu i bili trebalo zabraniti. Nema pravog rješenja jer čovjek, i sam sam majka i baka, ne stiže pokriti svaki njihov trenutak prisutnošću i kontrolom. Savjetovati to da, ali i zato treba imati prigodu i vremena. Puno je važnije pokazati im vlastitim primjerom. Ali na 'vlastiti primjer' mogli bi se nasmijati. Većina 'svijetlih' primjera u današnje vrijeme u vlastitoj domovini puno je opasnija od Pottera. Ne otvarajte lov na vještice. To je prošlost. Pročitala sam sve knjige i odgledala sve filmove. To je čista fikcija koja je, uostalom, na strani dobra. To je najvažnije. Ne spominje se Bog, ali evo i EU ga ne spominje. Neda mi se ulaziti u te rasprave, ali moju vjeru ne može nitko pokolebati, a nadam se ni vjeru moje djece. Nota bene jasno vam je kako ta djeca barataju računalima da ih nitko ne može spriječiti i kontrolirati. A znamo što se tamo sve može naći. Ono što pokušavam reći jest da se djecu ne može držati u staklenom zvonu pod ključem, ali ne može ih se ni kažnjavati jer čitaju Pottera (da ne nabrajam svu sličnu literaturu iz prošlosti na kojoj su odgojene moja generacija i a puno generacije prije mene, koja nije bila ništa manje opasna.)

    avatar

    01.08.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    pazi ti ovo... "stručna analiza"... pa kaj danas svatko može radit stručne analize?
    ja ne izjavljujem da znam nešto o HP, ja kažem da je to samo fikcija i da ne razumijem iz kojih razloga se dušebrižnici toliko boje jednog običnog književnog serijala...
    osobno čitam literaturu koja mi katkad i zatreba u praksi (ili književne žanrove koji me zanimaju) jer nemam toliko vremena kao vi da bih radio stručne analize romana za djecu...

    avatar

    01.08.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Orbodrone

    slazem se sa postom, hp nit sam gledao nit citao, makar volim gledat fantastiku tj. da sam sebe odmah ispravim znanstvenu fantastiku... ima li ikakve znanosti u hp-u ili se ipak radi samo o okultizmu? ako dakle nema znanosti, hp mi je neinteresantno okultno smece.

    no zelim se filozofski osvrnuti na "Dakle, dobra knjiga čini dobro djelo, zla knjiga čini zlo djelo. Kao i čovjek!" U kolokvijalnom zargonu jasno je sto je pjesnik htio reci i slazem se s time. No ako cemo biti kirurški egzaktni (pretopstavljam trijeznoga iskusnoga kirurga :) ) postavit ću nekoliko pitanja. Više sebi onako, nemorate svi odgovarati :) Postoji li dobra knjiga kao takva, ili zla? Moze li knjiga kao predmet ista uciniti? Dakle njezin sadržaj može poticati na dobro ili zlo, no i jedno i drugo izlazi iz covjekove slobodne volje tj. iz njegovoga srca. Dakle ako se sam ne odlucim uciniti zlo, knjiga nema na mene nikakav utjecaj. Ako je pak nazvana dobrom ili zlom po utjecaju na koga ili što, jeli ispravno nazivati ju takvom ukoliko utjecaj izostane? Nazvati ću ju potencijalno zlom knjigom. Zašto sam "zabrijao"? Jer mi malo u uhu zapinje "Kao i čovjek!" Postoji li dobar i zao čovjek? Opasne kvalifikacije. Osudite njihova djela, a ne njih same! Dakle postoji čovjek, koji čini zlo. Ili dobro! Dajmo priliku čovjeku koji je učinio mnogo zla, da se obrati i učini mnogo dobra. Pomozimo mu na način da ga prihvatimo, tako da ga ne kvalificiramo "zlim čovjekom". Jer teško je "zlome čovjeku" učiniti išta dobra. Dok je "samo" čovjeku to moguće. Čovječe, smatram te čovjekom. Činio si i dobro i zlo. Neću te nazvati dobrim, jer postoji mogućnost da se pokvariš. Neću te nazvati ni zlim, jer postoji mogućnost da se popraviš. Osudit ću tvoja zlodjela i pohvaliti te za dobra djela. Samo hrabro! Mir i dobro!

    ps. reagirao sam zato što je nepreciznost idealno tlo za izvrtanje tuđih riječi, a izvrtača nam ne manjka... manjka nam onih koji imaju nešto pametno i pozitivno za reći!

    avatar

    01.08.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • Orbodrone

    ...e da... ovo bi moglo i pod komentar na prethodni post, ali ovdje imam dobar uvod :) U svezi glede povjesnih zločinaca... Ako ste javno činili zlo drugima, javno se i pokajte, obratite, izrazite žaljenje i što je već prikladno... (poglavari narodu) inače ćete biti zapamćeni kao "zli ljudi" namjesto kao obraćenici koji su prije obraćenja učinili mnogo zla. Što ako se koji sa te liste pred smrt pokajao i ispovijedio? (u što nekako sumnjam) Njemu korist svakako, ali ne i slici o njemu u javnosti tj. povijesti! I zato je važno tražiti oprost od onoga kome si nanio zlo. (npr. isprika za zločine jednoga premijera drugome narodu) Ne gledate li drugačije na ljude koji kažu je istina je učinio sam to i žao mi je i oprosti, nego na one koji su uvjereni "do kraja" da je zlo ok. Kad vas netko zatraži oprost, oprostite mu!

    avatar

    01.08.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • angelo

    Hvala i blagoslov svima koji su mi čestitali rođendan!
    Danas je u kalendaru Gospa od anđela, a to znači...!
    Pozdrav svima (još dva dana pa je morska hrana)!

    avatar

    02.08.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • franko007

    Pa sretan ti rođendan Angelo! živ i zdrav bio!

    avatar

    02.08.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Jao! Pa sretan ročkas! Neka Vam dragi Bog podari zdravlje pa da nas možete obogaćivati barem još 100 godina! :)
    Pozdrav!

    avatar

    02.08.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • angelo

    Hvala, hvalaaaaaaaaaaaa, to je bilo prekjučer, a danas mi je IMENDAN! Opet HVALA svima!
    Pozdrav i blagoslov!

    avatar

    02.08.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • 20070207

    +!
    SRETAN RODENDAN I IMENDAN DRAGO DON ANGELKO !

    mala zanimljiva tangenta na " GOSPA OD ANDELA ".

    U Maltonu mjestu od oko 40.000, gdje je( Lester B. Pearson) Totonto International Airport, gdje je sveti otac papa JP II. u dva navrata poljubio Canadsko tlo, ima katolicka zupa " OUR LADY OF AIRWAYS".

    Mora da je to ista "OUR LADY" samo malo u drugoj monduri.

    ZDRAVO DJEVO SVIH MILOSTI PUNA......( KRALJICE HRVATA )... ( NASA MAJKO , NASA ZORO ZLATNA.....)

    Neka nam Vas Nasa Gospa blagoslovi i vas trud pozlati dragi don Kacunko.

    Moja mama mi kaze da Vas je gledalana TV ( "brisani prostor" ) i kaze da niste blagi i umiljati kao nas pater Bonaventura, ali da dragi Bog salje Hrvatima ( "radnike na Njegovu njivu" ) onakove kakovi u tom vremenu trebaju. " NETKO MORA CISTITI I DRACU " kaze ona ( 87g)!

    ZIVILI !

    .........

    avatar

    02.08.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • MrsWindsor

    Sretan imendan, svako dobro i svu sreću želim :)

    avatar

    02.08.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    sritan rođendan!!

    avatar

    02.08.2007. (17:29)    -   -   -   -  

učitavam...