Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Dreamer...

    Hvala vam za komentare na prošli post dok me nije bilo...
    @Vitae... - eh, sad znam još manje... šteta da smo se promašili ali uskoro ćemo se opet sresti na ovoj našoj blogosferi... a dotad uživaj na najljepšem otoku... stižem mu i ja uskoro :-)
    @Nada - mudro i lijepo... i ne brini, neće me slomit brige, nikad... nadam se da će ti biti lijepo, uživaj, ja isto bježim večeras opet...
    @vrapcic - ptičice, pa ti si stalno na moru... morat ćemo ti mijenjati nick :-) ...
    @La Rosa Negra - hej hej, ma kako bi vas zaboravio, ne može se to dogodit :-) ...a po pitanju pive sam sad u nikad boljoj formi... uf koliko sam toga popio, prestrašno! :-)
    @F.a.C.a. - joj, svugdje je bilo pakleno, ali sad u Pragu promjenjivo, ugodno vrijeme srećom... a ti prijatelju po Europi lutaš? a mogao si malo i more posjetiti :-) ...uživaj i ne misli na sutra... samo uživaj! :-)
    @Plaavusha - još ignoriram probleme i bježim večeras opet van iz Zg :-) ...a ni tebe nema sad više... ma kad se vratimo ima da se raspišemo tu od silnih dojmova :-)
    @wholeagain - eh draga moja, tak se nekad teško vratit doma, jelda?... ja jučer cijeli dan nisam mogao ni spavat od muke... tak mi je bilo krivo... za popizdit!
    @Iva-Ri - joj zlato moje, popio sam ja pive i za tebe i sebe i još 5 ljudi :-) ...a cure su uvijek opasne... joj kak je bilo lijepo :-)
    @ljubyy - a napisao bi ja, al ipak baš ne želim sve otkrivati o sebi :-) ...ja se nekak nadam da se neću morat suočit s ničim, iako znam da budem... zasad bježim dok ide, ali kad tad se moram vratit :-) ...btw, ovo kaj pišem sve nekak čudno zvuči, ono, nije da sam ja napravio neku glupost pa bježim, nego onako, više od nekih misli :-)))
    @1NJOFRA - mislim da ih nisam uspio isprobati 20, al bilo ih je dosta :-))))

    avatar

    30.07.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • wholeagain

    hej...napokon da tebe vidim tu :)
    ajme...ja možda jednog dana dođem do v.gorice....nadam se da hoću...bar nakratko maknit se odavdje...joooj pričaj mi o bolovima...ja kad sam se približavala kući još na autoputu nekih 1,5h od kuće me već počeo želudac bolit....onak okrenio mi se i tak osto...ma znaš onaj grozan osjećaj...i glava me počela boljet...i sve živo...onak baš se nisam htjela vratit doma....mrzim taj osjećaj...al ono ful...imala sam ga i noć prije vraćanja kući....ali znaš ono,dok putuješ nehvata te ta grozna fjaka..al kad si nekako bliže kući nego onomu gdje si bio odma te uhvati....a ja ću izludit tu doma.... thanx na onom lijepom kom...
    i da...drago mi je što si uživao....a da nam pismo u boci nekim čudnim putevima-rijekama neće otplovit u češku?...nee....pa nebi mi mogli bez tebe...dovedi ti čehinje vamo...al dobri su česi moram priznati...bar oni koje sam ja vidjela na moru :) ae...kiss

    avatar

    30.07.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • vrapcic


    USPOMENE ... USPOMENE ...

    pusa velika i drago mi je da je bilo super

    viči jako ...daljina isto čuje voollliiimmm teeee ... nedostajeeeššš

    avatar

    30.07.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • Iva-Ri

    Dreamy....ja sutra idem kod frendice na Susak...moram se maknut iz ove Ri, od ovih ljudi...od svega...od same sebe...

    Baš mi te drago čitat ovakvog punog dojmova..Al ti ne bi bio ti da te neš ne muči u svakom od njih..

    Aj, iskemijaj neki msn...

    Pozz...

    avatar

    30.07.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..najezila sam se od ovog tvog izvjestaja.. ali ono doslovno.. jer toliko mi se toga ovdje dogadja i ovaj tvoj post tako neodoljivo podjeca na ovo sto ja imam napisati za ovih nekoliko dana koliko sam ovdje.. ali ipak cu sacuvati izvjestaje za kasnije.. dok se emocije malo slegnu, dok rijeci nadju svoj raspored.. kako bi moj dragi rekao.. preemotivna sam dok je sve frisko i sve mi je naj naj.. jedna sam od onih osoba koje se u potpunosti prepuste i uzivaju.. i drago mi je da ti je bilo tako zakon i osjecam kroz tvoje rijeci tu ispunjenost koja te obuzima.. da, tako je ocita i tako slatka.. i ti si sav sladak i drazesan sa svojim odusevljenjem.. gotovo mogu vidjeti s druge strane ekrana taj tvoj big smile dok su rijeci navirale.. zato evo ovu margaritu sto stoji kraj monitora sada dizem za tebe (ostatak ekipe se razbjezao u krevet, neki ujutro i rade heh).. uzivaj u svakom novom danu i disi punim plucima.. zato smo ovdje gdje jesmo.. :o)
    pozdravcic iz Kanade!

    avatar

    31.07.2007. (06:21)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Hm...a, zakaj su ti koljena izguljena?! Tako si lijepo opisao Češku da mi naš Jadran djeluje tako jadno i dosadno naspram tvog puta. Nadam se da taj dojam mogu pripisati tvom fantastičnom daru za pretakanje misli i osjećaja na papir tj. tipkovnicu. Pozz!

    avatar

    01.08.2007. (01:42)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    ooo...vidim da je na putu bilo jako zanimljivo i vruće;) najljepših 7 dana u životu...ooo to se sigurno nekaj vatreno dogodilo ili su cure bile super zabava ;) ajd baš mi je drago da si se lijepo proveo...stvarno ono vidi se da su ostavile jak dojam na tebe i da te je to oduševilo...nije bezveze ono kaj kažu za čehinje hehehe...uživaj i pozdrav veliki ;) :)))

    avatar

    04.08.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ne , ne možeš samo ti... ja sam prošlo ljeto u Pragu izgorila baš ko' Čehinje kod nas heheheheeh to mi je osveta što sam im se uvijek smijuckala ...

    baš mi je drago da si uživao, a jesi... čita se heheh
    Nastavi i ne odustaj...zima i tako dođe uvijek prebrzo..
    kiss tebi frende!
    You miss me , al' Bože moj....

    avatar

    05.08.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • Iva-Ri

    Vratila se ja..a ono isti post...i nema odg. na komenatre...e, bilo mi je pregenijalno!!! ;(((((((((( plačem sad....i naredna 2 mjeseca ću pričat samo o ljetu na Susku..genijalan otok!!!

    avatar

    08.08.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ma daj... Dreamy... izgubio si se i ti!?!?
    Come away with me !!!!!!
    ehehhehhehe

    Znaš gdje idem večeras...??????
    Na koncert i radujem se ko' malo dijete!
    Uopće ne sumnjam da ćeš lako pogoditi koga idem slušati, ali budući se nećeš vratiti onda ću ti i odgovoriti ...sutraaaaaaa

    Kiss frende!

    avatar

    10.08.2007. (14:03)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ma i ja sam ti noćna ptica, a jutro je divno samo kad ga dočekam budna hihi i sretna sam da si tu... pred koji sat se vratih s koncerta: Norah Jones je pjevala u Areni, zanosno kako samo ona zna...
    Prolampaj sad malo rodnim gradom pa onda vidi što ćeš dalje

    koturam ti osmijeh i zijev hihi sad ću ipak polako do jastuka :-))

    avatar

    11.08.2007. (02:39)    -   -   -   -  

  • Doll

    Drimić...opet otvorila blog...nakon puno razmišljanja..a ne mogu ja da ne pišem..

    Ri..

    avatar

    11.08.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    netko se izgubio negdje daleko, daleko od ovog interneta.....;)))) pozz majstore...

    avatar

    12.08.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    zna li itko gdje se vlasnik ovog nloga izgubio?!?! ok, znam da je ljeto,al nek da bar neke znakove zivota:)))))

    avatar

    16.08.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    izgleda mi da je vlasnik bloga pored pameti što ju je izgubio negdje na putu
    daleko .... izgubio i pasword svog bloga

    pusa dremy

    avatar

    17.08.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Sad si me već dobrano zabrinuo, Šime, hajde, hajde ...javi nam se malo .... :-)

    avatar

    18.08.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    Bok svima, hvala vam na komentarima i nema brige, dobro sam, i nisam, kao i uvijek :-) ...obećajem vam konačno novi post za sutra, sve ćete saznati, bio sam malo zauzet pa nisam stigao pisati... odsad sam opet redovito sa vama... :-)
    pozdrav!

    avatar

    20.08.2007. (01:35)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    e sad je vec ipak malo lakse:) barem znamo da si ziv...pozz

    avatar

    20.08.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @wholeagain - mala ne brini, doći ćeš ti na vrh svijeta a ne samo do v. gorice, sve će to doći s vremenom, ne bojim se za tebe... i ja mrzim to putovanje natrag, pogotovo kad ti negdje bude tako lijepo... uf...
    @vrapcic - eh ptičice, kakvo bi ja to muško bio da to vičem? :-))) uspomene su najbitnije... sjetio sam se passa i post ide sutra vjerojatno :-)
    @Doll - pa ovo je jako lijepa vijest... čitam te i očekuj komentare :-))) ...nadam se da je bilo lijepo na Susku :-)
    @sireničica - hej ti, hvala na lijepom komentaru i nadam se da je tebi jednako lijepo tamo i očekujem također detaljne izvještaje o svim relevantnim događajima :-))
    @Arvena - nećemo baš reći fantastičnom ali hvala na komplimentu :-) ..ma da znaš i meni je nekako ta promjena izgledala fantastično da mi Jadran nije ni falio :-)) ...tako mi drago vidjeti tvoj komentar, nemaš pojma koliko :-)) ...veliki pozdrav!
    @Plaavusha - ma cijelo ovo ljeto ti je meni najbolje u životu.. jedino kaj sam se vratio u stvarnost pa sam malo u badu ovih dana... ma pisat ću o svemu... eh.. oduševile me, da, totalno, po svim pitanjima :-)))
    @F.a.C.a - e vlasnik bloga je izgubio i kućnu adresu i pamet i sve u zadnje vrijeme :-))) ...iako je upitno je li pamet ikad zapravo i imao :-))) ...pozdrav tebi majstore! :-)
    @Vitae... - pa vidiš ti to, nisam jedini koji izgori u češkoj (po više pitanja izgori) :-)) ...moš vjerovat da nisam znao da je Norah u Puli??? a bedaakaaa... a bit će valjda jednom opet :-) ...sigurno je bilo predobro... eto, vratih se da ostanem... opet ćete morat čitati moje nebuloze ovdje... a kaj se može.. pozdrav draga profačice :-)

    avatar

    20.08.2007. (01:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...