Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • jedna mala tipkovnica

    Istina.
    Mnoge žene iz hercegovine rađaju u Hrvatskoj i to najčešće u pograničnim gradovima.Al,zar svi ne želimo da naša djeca imaju najbolje ?

    avatar

    30.07.2007. (01:02)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ja ću onako iskreno kako mi je na duši. Ja bi rado bez skinjanja, solarija, vozila se po kraćim relacijama, i bez ljetovanja mogu... ali bi naradije da sam što više sa svojim budućim suprugom, da što više uživamo zajedno makar samo i po noći, pa ako je plod ljubavi dijete, neka je, rodila bi koliko god plodova bude, kako god da bi me drugi zvali. A sad... kad smo kod hercegovine, e, imam ti ja tih gena u krvi, pa je to možda zato.. ali naopako, nije samo zato. Vjerujem da djeca dolaze od Boga i za mene je svaki novi život PRAVO ČUDO. Neka nam samo zdravlja da dječica žive bezbrižno uz svoje roditelje. Bogu hvala na majkama koje prihvaćaju svoju djecu, pomažu im doći na svijet i odagajaju ih u domu punom ljubavi. Takve majke su prava dragocijenost, naravno i očevi koji vole svoje žene i djecu... i žele mnogobrojnu obitelj. Svaka čast svima, trebalo bi ih odlikovat kakvim ordenom Lijepe naše.

    avatar

    30.07.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • leticia

    Divno je što nam se rađaju djeca....
    Uvijek se svijet buni i naziva primitivnim ono što je Bogu milo.
    Prije Nego sam Isusa primila u svoj život,i ja sam imala mnoga kriva razmišljanja,emancipacija itd,tako da se ne čudim svijetu.Tko ne pozna Isusa,ne može drugačije,perspektiva mu je sužena.Zgrću se bogatstva svijeta,a meni su bogatstvo djeca....Danas,zbog Isusa....

    avatar

    30.07.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • anastazijaa

    ..i ja se nadam da se razumijemo,i tvoj post me je sada nasmijao,tvoj način pisanja o tome,s dozom humora,na kraju će ispasti da nemamo Europi što ponuditi,osim dječurlije..a to i nije loša ideja,zar ne? pozdrav

    avatar

    30.07.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    ma, sram te bilo :))) što ti to pišeš???? neka zabuna???
    znam ja ljude u većim i velikim gradovima koje se ponašaju kao žene o kojima pišeš u postu... tko je nazadan?
    hm.. znaš da nisam od polemika na javnim mjestima :)))
    pusa!

    avatar

    30.07.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • slavim te

    Ne vrijedi se hvatati na novinarska lupetanja. Malo je časnih i odgovornih novinara. I ne bi ja tu pravio razlike između hrvatskih regija. Svuda čitaju Cosmo oni koji nemaju ništa pametnije za čitati, po cijeloj Hrvatskoj su otvoreni solariji, iz svih krajeva zemlje se putuje na skijanje. Igrom slučaja živim u metropoli i ne poznam nikoga tko je usvojio dijete. I žao mi je zbog toga. Pružiti ljubav i dom duši ostavljenoj od roditelja, koja treba tek stasati, podići je na noge i usaditi joj ljubav i istinske vrijednosti je veliko djelo u Božjim očima. Da imam mogućnosti od srca bih to učinio. BTB

    avatar

    30.07.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Osjećam da si povrijeđena ...

    Večeras sam i ja ali, teže mi je zbog te osobe, njene nekulture, neprosvijećenosti, osobe koja tek triba živiti, odgajati dicu ... već sada ih žalim.
    U ovom, mom slučaju ne vrida ona, nije važno što ti kaže, već tko ... jer i dica koja, ako ih bude, bit će ista, ako ne i goraa od matere.

    Kod tebe, čini mi se ova izreka vridi. Razmisli, tko te povridio, sve će ti biti posloženo !

    Svašta se danas piše, svatko piše, puno novinarčića malo novinara, profesionalnih i, ne čudi što sve čitamo a poštenog teksta nigdi.

    Što zločestije, bezobzirnije jer, neću upotribiti drugi izraz, ne zbog njih, već sebe, sve čitamo ... na žalost, ko dresirani, bez razuma hvatamo naslov i o naslovu razglabamo, kao da su to nova čuda a ono blato, najgore vrste i mi tonemo u tom i takvom blatu.

    Ne dozvolimo da nam oni kvare naš mir, da nam prekrajaju život, dirigiraju što će mo i kako će mo sebi odrediti život.

    Mi znamo put, On nas vodi i hvala Mu !

    Tebi a i sebi, želim mirnu noć !

    avatar

    30.07.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • Ljubljena kćer

    Tračak svjetla razbija i najcrnji mrak. Dok je takvih poput tebe Sanjice, Sanjalice, Mjesečeva ratnice (ovo je po crtanom kojeg voli moja kćer, iako za koji dan hvata 13 godina), koja čisti sve ispred sebe, nema straha za sretan put ka Svjetlu.

    avatar

    31.07.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • meani

    Složila bih se s Matejom (ljubav sve pobjeđuje). Danas je moderno biti mlada mama, samo mi se čini da te mlade mame s vremenom postaju one o kojima ti pišeš, ostaju na jednom djetetu i glume da imaju prijatelja/prijateljicu a ne dijete kojemu trebaju biti majka i autoritet.
    Osobno, da imam muža od čije plaće možemo pristojno živjeti rodila bih bar troje djece i posvetila se njima i mužu.

    avatar

    31.07.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    A jel moderno biti mladi tata? Što bih ja dao da mogu... Ali ne želim jer nemam niti prilike [ :)) ] niti mogućnosti... Postoji vrijeme za sve. Samo mogu reći da jedva čekam. I suprotno svim očekivanjima od strane jednog "mačo muškog", najviše bih volio dvije kćeri. *love* :)) I potpisujem malu tipkovnicu u vezi došljakinja koje rađaju u nas. Živim u Župi dubrovačkoj koja ne samo da graniči s BiH nego možeš kamen baciti preko brda i pogoditi Trebinje. Prijavljeno ih je u našoj županiji milijarde, samo zbog poreza tj. doplatka i sl... Što daje krivu demografsku sliku... Al ko da je to bitno :))

    avatar

    31.07.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • Auris

    Ostavljam ti pozdrav draga.

    avatar

    31.07.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • avangarda

    vratih se :)

    avatar

    01.08.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    evo moj kratki put
    tek u tridesetoj se udala pa s božjom voljom zatrudnila već drugi mjeec i rodila te lijepe naredne godine i onda za dvije i pol rodim odmah još dva da mi se nađu i sad sam ponosna majke svojih malih ljudi i uopće me nije briga što me gledaju kao u čudo one koje imaju jedno ili dva čudne su one meni a da mi bog da zdravlja i dogodi se pa što ako je htio bilo bi i četvrto ne vidim ja tu ništa čudno to je život sve ostalo je priča, a pošto živim na otoku svakodnevno ljeti susrećem naše drage metropolaše koji su svu pamet svijeta i finoću pokupili na se u se i poda se i mogla bih ja o tome nadugo i naširoko ali ne vrijede oni ni truda ni vremena draga moja sanja sve su to priče a život je upravo biti majka...biti dobra mama.

    avatar

    01.08.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..zanimljivo si ovo napisala.. iako se ta tema gotovo uvijek povlaci po raznim razgovorima i emisijama, ali ne u direktnom tonu nego vise onako sastrane..

    avatar

    01.08.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  • Aletheia

    Zanimljiv stil. A sto se teme tiče i ja bi volila bit tako nazadna. S Juga sam priznajem i za sada na pola puta do nazadnosti :-)

    Ipak mislim da nije sve u regiji. Znam puno žena koje su zgrožene samom pomisli da bi netko svojevoljno imao više od dvoje djece. Na sreću, znam i nekoliko prekrasnih obitelji sa petero, šestero i jednu koja čeka deveto. Predivni ljudi! Ne samo zato što imaju toliko djece. Iako znam da ih je svako dijete dodatno oplemenilo i približilo nebu. Imaju jednu slobodu pogleda koja se danas rijetko sreće.

    Eto htjela sam to podijeliti s vama. Pozdrav tebi i svim tvojim "komentatorima". :-)

    avatar

    01.08.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Noćna šetnjica ... vjerujem da te prošlo, mene odma, čin san napisala ... ma draga moja nisu oni vridni spominjanja, ne više.

    Sutra je novi dan i, naravno, novi post 1

    Osmjehom i zrakom svietla ti darujem.

    avatar

    01.08.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...