Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • fru fru

    Nekak sam i ja sklona vjerovati tom kitu Tihomiru Clarku.

    avatar

    25.07.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • Skec

    Zakaj se vodio uopće 2 svj. rat? zna li ko? Ja znam da neznam

    avatar

    25.07.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • njubina na lovce

    Skec, ti si jedan neobrazovani činček.. niš drugo. Meni žalosno no ujedino i smiješno da tak nekaj napišeš.
    Krešo, ja ti svoje reko.. nađi mi nekog ko će zapisat scenarij i djelimo dobitak :D

    avatar

    26.07.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Nijemci su sasvim sigurno razvijali određene napredne tehnologije, kao i drugi, i djeluje realno da su postojali tajni projekti, planovi, pokusi, ali koliko se daleko došlo to je dosta upitno, a sam razvoj i pokušaji ne znače gotovo ništa. Da li su te kante ikada letjele, ako jesu, trebao ima je neki revolucionaran pogon, jer sve djeluje kao hrpa gvožđurije. Da li je moguće da bi taj pogon ostao do današnjih dana tajna i da ga se ne bi ekonomski ili bar vojno eksploatiralo. Nacrti koje sam vidio po netu više nalikuju skicama iz vremena Leonarda i njegovih izuma, a fotografije ovih letjelica su taman u skladu sa fotografskom tehnikom kojom su snimljene. Sve mi nekako djeluje uvjerljivo kao i djelotvornost indijanske manipulacije kišom, jer fakat su je dozivali, i fakat je uvijek došla, zaključak, indijanci su kontrolirali kišu, a dokazi, pa ima slika po špiljama, tu su legende koje se prenose sa koljena na koljeno, a ima i crtića koji to dokumentiraju, a kada si popijem i ja imam takve super moći, to je krunski dokaz, iako ne znam zašto drugi dan ni sam sebi ne vjerujem, vjerojatno mi vanzemaljci nacisti nekim svojim mračnim metodama izbrišu pamćenje :)

    avatar

    26.07.2007. (07:08)    -   -   -   -  

  • insight

    Složio bih se sa seratorom prije mene. I ja kad se napijem vidim leteće tanjure kojima me gađa ona beštija kada se vratim doma. Poneki me pogodi i u glavu, pa ipak ne hodam drugi dan po selu i ne pričam kako su me napali leteći tanjuri. Ne kažem da nema letećih tanjura. Svaki tanjur koji bacite može letjeti. Ali da baš Clark može dobiti svoj prostor samo zbog toga jer se zove Clark, najbolje govori o tome koliko je ova priča vjerodostojna i koliko možemo vjerovati u nju. Ne kažem da stari švabo nije bio Naci, no da mu trebamo pripisivati neke čudotvorne moći samo zato kaj je to Klark ispričao. Kajgod!

    avatar

    26.07.2007. (07:40)    -   -   -   -  

  • blacksun

    pogon nije nepoznanica..radi se o rotacionom magnetskom polju..mislim da negirati autentičnost i opcije, zvuči otprilike biti pristalica teorije zemlja je ravna ploča, a na glavi je drže tri slona..tehnologije koje se koriste u smislu projektila i raketa su čista made by german tehnologija koju su saveznici pokupili..zašto bi ovo bilo drugačije..??

    avatar

    26.07.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • koraljkica

    interesantno,i nema mjesta nevjerici. jedino sto se pitam koliko bi nam putovanja bila brža i vjerovatno jednostavnija a mozda i jeftinija da nam je ta tehnologija dostupna.

    avatar

    26.07.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • blacksun

    ..kvaka je u ne-želji podjele tehnologije svima..jedino na taj način si superioran..s druge strane..pogledajte malo sajtove..cijela zavrzlama se vrti oko super tajnih organizacija koje zapravo vladaju svijetom držeći potlačeno cijelo čovječanstvo iz osobnih materijalnih interesa..ključne riječi za net su ..VRIL PROJECT ODIN, THULE SOCIETY..I moja malenkost pretvorena u nick..BLACK SUN..ukucaj..zagooglaj..za početak..

    avatar

    26.07.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Alien

    Cool

    avatar

    26.07.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • Little witch

    Jedan vijest....
    Danas je na radio jaski bila jedna vijest... Najvjerojatnije je pao meteor u Lasinji jučer jutro ili oko podne.
    Ja sam razgovarala sam bakom preko telefona i kada sam prekinulasjela sam u fotelju i odjednom su se vrata zatresla a ja sam osjetila isto to. kao da je tsunami prošao ispod zemlje pogledala sam u vodu nije se tresla, pa u cvijet ni on se nije tresao, ali sam osijetila nešto, neznam kako bi opisala. Kada jako zagrmi i onda se zatresu vrata i prozori, to sam osijetila a i na vratima se čulo. Ako je bilo na radiju onda je valjda točno....Dali ste vi čuli nešto o tome...

    avatar

    26.07.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • SISATA

    SISATA:

    Sve je istina.

    ____________________
    Naj slike na netu!
    http://users.teol.net/~fakes
    ____________________

    avatar

    26.07.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    zakon, ove slike mi liče na steampunk. možda je onaj stari stvarno bio pilot takve letjelice. najgore što vjerojatno nikada nećemo saznati. prije godinu-dvije je u novinama bio članak o novim tehnologijama koje su razvijali nacisti ali većina njih (možda i nasreću) nikada nije zaživjela. ugl. jako zanimljivo

    avatar

    26.07.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • e.mailer

    - bravo Mišak još jednom, a što se tiće komentara nikad nikome pravo i po volji, nego reci mi da li se može dobiti e.mail od g. Clarkea ??? na (lsvemir@hotmail.com) ???

    avatar

    26.07.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • Little witch

    Dragi moji ja sam napola imala pravo, meteor je pao ali ne u lasinji nego na Žumberku.Gore imam ujnu i tetu pa ću ih nazvat možda su vidjele... Kako piše u večernjem tutnjava se čula u Zagrebu i Jastrebarskom, mi smo je osijetili u Klinča Selu, bilo je kao da plimni val ide ispod zemlje....Ako kupujete večernji pročitajte članak na 3str.

    avatar

    27.07.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • ja

    ja sam isto čuo exploziju, čulo se ko da avijon probija zvučni zid tek sam poslje na netu skužil da je to meteor pal,ozalj

    avatar

    27.07.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Tatyanna

    Jako mi se sviđa ovaj blog i emisija ˝Na rubu znanosti˝. Nedavno sam pročitala knjigu ˝Život na onoj strani˝ autorice Sylvie Browne i jaako me zainteresirala ta tematika.. Ako ta tema još nije obrađivana u emisiji ˝Na rubu znanosti˝, mislim da bi bilo dobro da se napraqvi nešto o Sylvii i njenom životu.. Unaprijed zahvalna ;)

    avatar

    28.07.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Bravo, treba imati volje pisati o svemu tome....Kada sam bio mlad sve me to interesiralo, a sada jednostavno vidim stvari čisto i jasno kakve jesu.

    avatar

    28.07.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Moslavina INFO

    Ima li podataka gdje je pao taj meteor, vidi li se rupa, zgarište, bilo što?

    Pa da organiziramo neke turističke ture, izlete autobusom do tog mjesta. Bila bi to jedinstvena prilika, uspješna možda kao Međugorje.

    avatar

    28.07.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • Gazdamatas

    Hoćemo živoga svjedoka ili ništa!

    avatar

    29.07.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • Gazdamatas

    Hoćemo vril u centru grada da se i djeca mogu vozit tamo amo kad oće!!!

    avatar

    29.07.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • PAyback

    evo citiram iz wikipedie, kada se vec spominjalo u tekstu da je njemac govorio o nekim crnim suncima da se ne pomijesa slucajno sa vanzemaljcima i nekim galaktickim iskustvima ili crnim rupama :)

    link na clanak je http://en.wikipedia.org/wiki/User:Piecraft/Haunebu

    According to Nazi mythology, the SS E-IV (Entwicklungsstelle 4) which was a development unit of the SS occult “Order of the Black Sun” was tasked with researching alternative energies to make the Third Reich independent of scarce fuel oil for war production. Their work included developing alternative energies and fuels.

    This group supposedly developed by 1939 a revolutionary electro-magnetic-gravitic engine which improved Hans Coler’s free energy machine into an energy Konverter coupled to a Van De Graaf band generator and Marconi vortex dynamo (a spherical tank of mercury) to create powerful rotating electromagnetic fields that affected gravity and reduced mass. It was designated the Thule Triebwerk (Thrustwork, a.ka. Tachyonator-7 drive) and was to be installed into a Thule designed disc.

    Since 1935 the Thule Gesellschaft (Society) had been scouting for a remote, inconspicuous, underdeveloped testing ground for such a craft. Thule found a location in Northwest Germany that was known as (or possibly designated as) Hauneburg. At the establishment of this testing ground and facilities the SS E-IV unit simply referred to the new Thule disc as a war product- the “H-Gerät” (Hauneburg Device).

    The existence of such a device is disputed by both physicists and historians and is widely regarded as a myth.

    avatar

    30.07.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • PAyback

    Premda je sve ovo lijepa prica, poprilicno je neuvjerljiva, jer u vrijeme rata postojanje ovakove tehnologije bi lagano dalo premoc njemcima za koje vidimo da su ipak izgubili rat, zamislite samo koliko bi mogli srusiti bombardera koji su danonocno bombardirali njemcku ???

    Osim toga nema nikakvih opipljivih dokaza, cak niti nekih svjedocanstava, sto se mene tice, rade cu vjerojovati u postojanje vanzemaljaca nego u postojanje vril-a

    avatar

    30.07.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Alien

    I ja sam se upitao zašto ih Njemci nisu upotrijebili u ratu, pa sam na potražio odgovor na netu, i našao ovo :
    The simple truth lies in the fact that these machines, despite their superior overall performance to conventional piston-engined aircraft and early jets, could not be realistically adapted to any useful military role other than the most basic transport and recon work. The strong EM engines were difficult to control and could not hope to imitate the flight characteristics of high performance fighters like the Me BF 109 or Fw 190. There was very little room for either offensive or defensive armament in these designs except for a few experimental light MG and MK cannons that proved impractical in flight and a rather large experimental Donar (Thunder) Kraftstrahlkanone (Strong Jet Cannon). These guns tended to destabilize the disc badly and were eventually removed. The disc bodies themselves were not capable of carrying any ordnance at all internally or externally (no bombs, unguided rockets, or missiles) and could only make turns of 22.5, 45, and 90 degrees.

    avatar

    30.07.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • Cacahuette

    Dragi Krešimire i čitatelji,
    Razmišljah da se direktno obratim Kreši, ali onda bi kroz mail vidio ime, a ne da mi se kemijat..
    Naime, imah prije par godina sličnih iskustava, ali sa živućim NATO pilotom, ne jako starim i nakon dosta alkohola i vlastitog inzistiranja počeli smo polako (Area 51, Echelon, NLO i dr.). Uglavnom, čovjek mi je spominjao na očigled puno ne povezanih stvari koje, prateći tematiku "Na rubu znanosti" polako se "uvezuju" i dobivaju smisao.Također, ugledah sliku VRIL-7 u knjizi Davida Icke-a: Najveća tajna, zatim počnem surfat putem Googlesa i na kraju Krešin blog.... Mogao bi dosta o tome, ali možda drugom prilikom!?
    Tihomiru Clarku bih poručio neka počne čačkat, koja godina, kod koga, ime Nijemca i td. Enivej ja ću potražit svog pilota, pa možda kontaktiram i Krešu direktno!? Nema odustajanja!
    Lijep pozdrav

    avatar

    30.07.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • PAyback

    a sto je rekao pilot NATO-a, konkretno?

    avatar

    01.08.2007. (09:09)    -   -   -   -  

učitavam...