Komentari

ineedboys.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • ono što bi htjela biti

    ej...
    prva sam......
    ja idem more u srijedu.....
    nadam se da ćemo prije toga na jednu kavicu....

    avatar

    25.07.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • ono što bi htjela biti

    pa može....
    kaj malo se pospominamo jer tak i onak si čitamo celo vreme blog pa onda moremo i na 45 minut na kavicu u majestic clubu i to je to..... dobro mi je tam jer sam jemput bila tam..... ako nejdemo tam onda moremo i nekam drugam meni je svejedno..... čujemo se još....

    avatar

    25.07.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • Bubek

    koja si ti ludacha moja mala!!!!!!!!!!!!!!!!!volim te puno ludachice!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daj promijeni tu crninu s bloga!!!!!!!!!!pusek

    avatar

    25.07.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • Berny

    No...ajde Mila promjeni ovu crninu s bloga...stavi nekaj pinki...Šalim se!A,fakat si luda...ludo zaljubljena...A,kaj buš...takav je život! Ajd čujemo se i da si došla sutra k meni!!!???Pusa...

    avatar

    25.07.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    a zakaj da maknem crninu? a volim tu boju i dizajn mi je baš sugar....dance queen...pa zna se ko čaga u Majesticu, ne?! kaj vam je to nejpomljivo?!heh!
    Berny...sad idemo van...čekam te dole... dojdem sutra, imam praksu do 15h il duže, tak mi je rekla šefica i onda dojdem oko 17h, ak očeš mogu prespavati al da ujutro idem mado jer sljedeći dan imam praksu popodne u 13h...ajd šmensy pusa! Ma pusa i Gogiju..

    avatar

    25.07.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • Berny

    *Ok...dojdi onda sutra k meni u 17h...ja te bum čekala!Ja bi da ti prespavaš kad se vrneš od Gorana...Ajd vidimo se suta.Pusa i lipo mi spavaj i odmori.Joj jedva čekam sutra!!!!!!!Bok.

    avatar

    25.07.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • ono što bi htjela biti

    onda mi budeš morala poslati sms jer ti komentarčeke šaljem s prakse a cijelo vrijeme sam sad kod bake a tam nem komp pa ti nem mogla odg ak mi kaj pošalješ na blog.....
    uživaj u zgu

    avatar

    26.07.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    ej Berny dolazim kod tebe oko 17/17:30, a sad idem njamati piletinu...heh, nego kaj drugo?? I došla bu Ivana kod mene pa idem do grada da si kupim pumice...budu valjda imali bijelo-crne...ah, bum još vidla...ajd ciauuu...cmokić!Vidimo se...držim fige da ti danas uspije plan! Naš kaj Goran misli??Da ja idem tam k tebi da budem s nekim dečkom...pa Gogo je pukel!Daj mu ti objasni...ah kad mi ne vjeruje,...idem....boook!

    avatar

    26.07.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Berny

    Goran...Gle zakaj ti stalno sumljaš u Milu da te bude ona pravarila i da ide k meni danas gledati dečke? To nije istina...Mila nije takva,vjeruj mi!!! Ja je vuć dugo poznam...i dok je imala nekog dečka nikad ih nije pravarila,a s tima nije bila tak dugo u vezi kak s tobom..bar mislim...Vjeruj mi ak nije njih s kojima je bila manje onda nebude tebe jer ona te jako voli i nikad nije imala takvu vezu...Meni možeš vjerovati jer znam dobro Milu kakva je osoba,a ti sad misli kaj očeš!!! I molim te ne sumljaj tak u nju jer se budete onda posvadili,a to vam opče ne treba!!! Zato vjerujte jednom drugom...i da više nisam čula nekakve gluposti ko koga gleda i slično.Molim vas nejte to delati.Pogotovo ti Goran!!!Vjeruj Mili ako ju VOLIŠ.BERNANDA ZA GORANA!!!

    avatar

    26.07.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • Goran

    vjerujem joj ja kolko tolko,al ponaša se čudno nekad i to tak da ja posumnjam u nju,a i danas isto bolje da ti ne velim,zval ju je kao neki "frend" dok je pričala s menom i mene je stavila na čekanje sedam minuta!!!!!!!!!!???????????kaj je to normalno?????dečka stavi tak na čekanje i priča ona lijepo sa frendom nekim koji se nje sjetio pa sad bi on nešto,ja neću to trpit a to i ona isto zna!!!!!!!!!al hvala ti kaj pomažeš!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    26.07.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • Berny

    ***E...Mila kaj ti misliš sve na to kaj je bilo vani...Mislim za Renatija?Kaj misliš...bu kaj od nas na kraju!!!! Žal mi je kaj idem sutra k baki,jer oču biti doma da ga vidim...Opče na znam dal bum zdržala 3 dana kod bake...Tak sam žalosna...Odgovoei mi!!!! Molim te***

    avatar

    26.07.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    pa buš s njim ja mislim...opet danas nisi poduzela nekaj!!!jojjjjj!!
    E opet su mi kod tebe ostale pare i žvake...da mi ih nisi slučajno požvakala...heheheh...i pare buš mi vrnula...ah..za 1 tjedan il 2....ajd noć!

    avatar

    26.07.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    ti Gogo ostavi priče za subotu...sve bumo mi to lepo rešili...ko cura i dečko!!! I ne trabunjaj...booook....pusssssssssaaaaaaaa

    avatar

    26.07.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • Berny

    Gle...ne znam ko je Milu zval jer onda valjda nisam bila s njom vani...Gle ne znam kaj da velim...al ne trebaš se opče brinuti da bu te prevarila ili ostavila,vjeruj mi!Ona ti je danas bila samo u Hrašćici jer sam ja mislila riješiti nekaj s Renatijem i htjela mi je pomoći...Ona u Hršćicu na dolazi zbog dečki nego zbog mene da budemo skupa i zbog mojih frendica...Nemoj misliti ništ loše da bu Mila nekaj lošeg napravila...A,za ovog tipeka ne znam kaj ju je zval...ne znam ni ko je to..Al makar da ne znam ko je taj tip ona sigurno nije razgovarala s njim da bi oni imali nekaj...to nemoj misliti...Gle ja ti velim to vam opče ne treba kaj se svađate zbog nekog drugog...Ja vam savjetujem da prekinete s tim oba dva i vidli budete da bu sve posle u redu!!!

    avatar

    26.07.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • ono što bi htjela biti

    bok..
    kak si?
    meni je danas zadnji dan prakse nebrem vjerovati.
    da bar još traje jer tak mi je super...
    danas mi je rekel da jedan lik s kojim sam bila u labosu na praksi da ne tugujem jer je on danas otišel za zadar (on je od tam) a ja sam trenutno sad sama na u labosu i nemam kaj za raditi.... dosađujem se i to jako.... goran (drugi tip) koji je s menom u labosu je sad otišel neke u grad obavljati tak da bum sama do kojih 12 sati a kad dodje goran i kad bu mu profesor rekel da još napravi kaj treba to bu napravil onda bumo otišli na kavu nekam.....
    da bar imam sad tu društvo....
    javi mi se pusa

    avatar

    27.07.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Goran

    berny ja da sam joj važan ne bi se javljala na taj broj kojeg nije ni imala u imeniku dok priča s menom i onda mene stavi na čekanje i to sedam minuta,meni to nije normalno!!!!!!i laže u posljednje vrijeme da je to strašno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    27.07.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    kaj ja to čujem? da lažem???hallo!!!
    ...ne lažem ništ!!!hallo?!?!
    ..pusa Berny!

    avatar

    27.07.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • Berny

    Gle to joj je samo frend...valjda ju je nekaj hitno trebal...ak nisi znal Milu ti svi obožavaju...pa je zato zoveju...valjda!!! Nemoj te se sad smo posvaditi samo radi tog nekog tipeka...Život ide dalje...Zaboravite to i amen...i da Mila ti ništ ne laže nije ona takva...da bi lagale dečku kajeg voli više od svega...Ne znam kaj da vam više velim...Samo nemojte sumljati jednog u drugog to vam nije dobro...Posle budete sve zajebali...No al znam ja da se vi jako volite i posle bu sve u redu...

    avatar

    27.07.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • Berny

    Mila imam jako lijepu vijest,ali ti bum rekla dok se vrnem od bake...I,da kaj je sad s ovim sve kaj je bilo s Goranom??? E..nej mislit da ti oču nekaj loše napraviti...davam vam savjete da to riješite...I,ti se malo skuliraj...prestani ga izazivati...mislim oba dva prekinite!!! JASNO???

    avatar

    27.07.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • poludjelaa.blog.hr

    ejjj zlooo....pa de si ti?nikaj mi ne dojdeš punit komentaree........jajjjjjjjj........oču punoooo komentaraaaaaa

    avatar

    27.07.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • poludjelaa.blog.hr

    pozzzz i kiss

    avatar

    27.07.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • Mila*-ineedboys.blog.hr

    je jasno!na zapovijed!!:)
    ...kakvu vijest imaš?za Renatija???daj mi pošalji poruku!!!

    avatar

    27.07.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • Goran

    DAJ BUBICA NAZOVI ME DA TI VELIM ZA SUTRA NEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAKAJ SE LJUTIŠ UOPĆE???NAZOVI ME DA RIJEŠIMO

    avatar

    27.07.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • bubek

    VOLIM TE BUBICA PUNO PUNO PUNO JAKO PUNO,A TI MENE?????????????????????????????????????????????????????????????
    JA NEZNAM DAL TI MENE VOLIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    28.07.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • Berny

    Ej...bum ti ispričala kaj je bilo...Sad sam upravo došla od bake...daj peš sutra s menom da si kupim odječu??? Daj mi odgovori!!!!!!!

    avatar

    29.07.2007. (22:19)    -   -   -   -  

učitavam...