Komentari

poisonmya.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ..::think positive... and thin::..

    ej, nemoj se kljukat s tim andidepresivima ak nije bas jako potrebno..ajd drzi se... braaavo za tebe kaj nisi trudna hehe... i bolje da nisi.. jebes onda skidanje kila :-P
    ajd pusa

    avatar

    25.07.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • ¤crvena¤

    ajme samo nemoj tablete....!!! mozes se izvuci na 100 nacina samo nemoj antidepresive molim te! drago mi je da nisi trudna, znam kako je to kad te polako hvata panika kad kasni....ufff nemoj mi ni spominjati... o_O pozdrav!!! :*

    avatar

    25.07.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • mysecretlife

    hej! baš mi je drago što je sve završilo dobro! nemoj pit tablete samo kad ih trebaš.. antidepresivi ti mogu pomoć jedino ako ih piješ konstanto.. nakon nekoliko mjeseci se vide pravi rezultati.. to ti je najbolje posavjetovat se s doktorom! pozz

    avatar

    25.07.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • strana alice

    Bok!Evo napokon pročitala sam cjeli blog od početka 23.05.2006 do sad...
    Nemoj mislit da sam luda. Morala sam to. Naime Dobila sam temu za seminar iz psihologije (bulimija i anoreksija na blogu) i tvoju adresu.
    Osim što sam morala zabilježiti glavne crte tvojih postova od prvog do zadnjeg morala sam i pregledati sve komentare (a bome ima ih). Sad moram sve zabilježiti po nekim određenim tablicama. Nije lako. A moram da bi prošla godinu.
    Pokušavala sam gledati tvoje postove onako bez emocija ali nisam uspijela. Moram ti reči da ako je sve istina šta si napisala: imaš jeben život.
    Čudno je to kako na tvom blogu se okupio nevjerojatan broj ljudi koji te podržava, podržava tvoje djete , riganje i mršavljenje, a primjetila sam da kad si napisala 2 priče nitko nije napisao niti jedan komentar. Osim što te ne podržavaju u kretivnom izričaju jako malo komentara ima na postove koji su pozitivni.
    život je sjeban kod svih svi imaju neke problema koje ih muče a u 90% sličajeva sami smo ih izabrali kao što si i ti to napravila sa Mijom i onom drugom Anom. Smješan je to svijet. Ako si sama izabrala problem sama ga možeš riješiti.
    Zanima me koliko si visoka i koliko sad kila imaš ako se smije znat?
    Želim ti ugodan dan , otiđi do prozora pogledaj u nebo , pogledaj oko sebe , pogledaj prirodu, sunce, ptice, mrave, cvrčke sebe u ogledalu,svoje oči prepoznaješli se ?
    Razmisli koliko je tvoj problem s kilama važan, nasuprot problema o globalnom zatoljenju ili o novom ledenom dobu. Razmisliki koliko si dugo žrtva televizije i reklama u novinama, modne industrije. Sve to nam pere mozak, utuvljava nam u glavu misli i ideje koje nisu naše neki postaju žrtve (ti) a neki se opiru i žive s drugim problemima.
    Probudi se!!! Možda si samo Alisa u zemlji čudesa!!!!

    avatar

    01.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • The Crawling Chaos

    uf...znam kakvo ti je olaksanje :))) tako sam sretna zbog tebe.
    ja u zadnje vrijeme rigam i pijem laxative i nikako da se bacim na anu :(

    avatar

    02.08.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  • malojed

    vidim, ni tebe nema... ja sam opet tu...a ti??? gdje je zapelo??

    avatar

    04.09.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...