Komentari

andjeomali.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • inocka

    ej mala..baš si pogodila temu..ja sam išla na chat prije, sad više ne..i imam pravilo da nema upoznavanja s nekim koga tako upoznaš..naravno kako se meni moja pravila često obiju o glavu mislim da će se i ovo..naime već par mjeseci "poznajem" nekog tako i iako nije riječ o ničemu romantične prirode još važem ovo svoje navedeno pravilo..vidjet ćemo..odlučit ću već u hodu hoće li biti upoznavanja..
    a vidim tebi smeta pretjetano chatanje tvog dragog..razumijem te. i meni bi smetalo ako bi prešlo neke granice normalnog "virtualnog" prijateljstva i ako bi krenulo prema priči o upoznavanju i sl..
    ostavljam pozdrav;)

    avatar

    24.07.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • Ribica

    hej! dobra tema. pa ja u poslijednje vrijeme dosta provodim na msnu. mislim, ok je to i sva ta virtualna prijateljstva. iako nikad ne bi htjela bit s nekim od tamo. našla sam se s tim ljudima preko jedne igre i nemam nista protiv chatanja. ali, ok, tebi počinje smetati, ali ti si ta koja će tu postaviti neke granice. reci mu da ti to smeta, ali mislim da se ne bi trebala zabrinjavat ;)
    pusa!

    avatar

    24.07.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • MALI KORAK PREMA SLAVI

    e super post, stao sami razmišljao, navrati ako nisi otišla na more...

    avatar

    25.07.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • zvrkica

    tanka je linija...

    avatar

    25.07.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    bok...evo mene opet...ja za razliku od drugih koji su te komentirali ne smatram da net može utjecati na normalnu vezu...to je virtualni svijet gdje svatko može biti ono što poželi...druga je stvar što previše boravka na netu može da uzrokuje manjak vremena za dragog ili dragu...ali to onda nebi trebalo da ima za posljedicu ljubomoru...nego samo razočarenje....poz...

    avatar

    25.07.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • Ivanščica

    hello...izabrala si super temu...ja se slažem sa Tinolovkom...i ja mislim da chat može utjecati na vezu...ali ako je stvarno izvan granica...ako moj dečko više voli ostati kod kuće i chatati sa ''prijateljicama'' nego izaći samnom,ili ako je obrnuto, ako ja ostajem doma zbog chata, mislim da to baš i nije normalno...očito da nekome od nas fali u drugoj strani ''ono nešto'' što trazimo od drugih na chatu...jer nemamo hrabrosti to traziti od partnera...ako ja više stvari mogu reći nekom super ''prijatelju'' na chatu nego svojem dečku, mislim da onda to i nije prava veza...
    Ali da moj dečko provodi sate pričajuci s drugim curama na netu, mislim da bi mi to jako smetalo...jer bi se ja osjećala zapostavljenom...počele bi svađe i ta veza ne bi vodila nigdje...

    avatar

    27.07.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • ~ Everybody Lies ~

    saljem pozdrav u prolazu... i pusu jednu :))

    avatar

    27.07.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    Heh..a zavisi... ne virujen da chat moze utjecat na vezu, jer ovo priko chata ništa nije stvarno.. sve je iluzija..a ako on ili ti chatuje, to je čisto da ubije dosadu, no ako šta primjetiš sumnjivo..lipo mu to kaži..jer je u vezi najbitnija iskrenost..

    avatar

    30.07.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Evo kao prvo, pošto me nema neko vrijeme na blogu, da ti kažem da mi je drago da si sretna i zadovoljna.
    Što se chata tiče; prije sam išla došla često no otkad imam dečka nekako nemam potrebu za tim. Nije da sam tamo išla tražit nekog, ali većina koji idu ipak imaju tako nešto na umu, pa mi je to sad bezveze. Nedavno sam bila malo i shvatila da me to sada više ne zabavlja.
    I moram ti iskreno odgovoriti, mene bi smetalo da mi dragi chata s drugim curama. Ne mora to nikamo voditi znam, ali ja sam poprilično ljubomorna tako da mi ne bi bilo drago.
    Pusa i nadam se da negdje na moru uživaš

    avatar

    30.07.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • medek

    slažem se s tobom. sve je to okej, dok ne prelazi granice. a granica je kad bi neka nepoznata koka nešto s njim. fino porazgovarajte, sve je to lako riješivo! pussa malena:)

    avatar

    02.08.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • umekica

    ej....evo i mene napokon....smjc još se nemogu priviknut na ovaj usrani život...fali mi društvo s mora....zaljubila sam se u dečka mlađeg od sebe ajme...hehe....slažem se s medekom....ostavljam osmijeh...pusek;):)

    avatar

    03.08.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    Mala, a di je novi post :)

    avatar

    04.08.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • ~Mima~

    Ja ne volim chat,ali moze da bude zanimljiv. Ne treba preterivati-valjda. Pusa :)

    avatar

    06.08.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • ~ Everybody Lies ~

    Hey di si ti... jesi li ziva??? ajde javi se ! pusa

    avatar

    20.08.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • Bane

    Sigurno takav chat moze ozbiljno ugroziti vezu ili u najboljem slucaju da se zavrsi samo na avanturi tebi iza ledja.Jer muskarci uglavnom koriste onu donju glavu za razmisljanje o takvim stvarima.Govorim iz sopstvenog iskustva, naime, na chatovima sam pronasao 3 osobe sa kojima sam imao avanturu...i jednu sa kojom sada imam vezu koja traje 2 godine! Od kako sam u toj vezi, ne chatujem vise, ali definitivno 90% onih koji se nalaze na chatu imaju nameru da odu u krevet sa onim ko mu se dopadne kao chater! Nemoj niko da te laze da nije tako....
    Pozzdrav :)

    avatar

    22.10.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...