Komentari

jasnabudisin.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • AmAzing SmiLe...

    Bok... hvala na komentaru koji ste(si) mi ostavila... al ...malo me je i sram ovo reć... ja ne znam ko si ti... mislim , vidim da znaš moju mamu i mene i tako.. al stvarno ne znam ko si..pokušavam se sjetit i shvatit al stvarno ne mogu... puno hvala na onom komentaru i mogu reć da mi je stvarno pomogao...stvarno puuno hvala...

    btw..pročitala sam post koi je napisan... osobno ja bih poludjela kad bi saznala da ne mogu imat svoju djecu jer to mi je stvarno velika želja...a pošto ...koliko sam ja skužila ova Ivana ne može imat svoju s njim pa sad posvajaju...to je dug proces,al je zato kako ste rekli plemenit i vrijedi i zbog roditelja a i ,naravno, zbog djece...neću se petljat u takve stvari jer još ni sama ne znam mnogo toga tako da ne bih željela puno komentirati...pozdravila bih vas i nadam se da ćete još koji put svratiti do mene.
    Veeeliki pozdrav od Asje.P.S.:Stvarno hvala na onom komentaru.

    avatar

    30.07.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • blaster2007

    :)

    avatar

    17.08.2007. (04:56)    -   -   -   -  

  • LBB

    ovde se uvek rado vratim...
    poljubac od jedne stare blogerasice...

    avatar

    05.10.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da li po tvojoj logici, žene koje ne mogu imati djecu, treba ubiti? One nisu dostojne imati uspješan brak?! One nisu dostojne biti supruge poznatim i zgodnim osobama?! One nisu dostojne držati do sebe i uljepšavati svoju vanjštinu, na način kako su to činile žene stotinama tisuća godina unatrag, prisjetimo se kleopatre i drugih žena u prošlosti. (pogledah svojevremeno mumiju žene u Louvreu u Parizu, ispod zavoja nazire se prsten na ruci, žene stare tko zna koliko tisuća godina...). Da li da otvorimo sezonu lova na žene bez djece???

    avatar

    07.10.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav dali ste živi navratite do mene imam zanimljiv post hvala na šparugama dali ima smokava mir vama

    avatar

    08.10.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Lion Queen- Po mojoj logici žene koje ne mogu imati djecu ne treba ubiti, odakle ti ta ideja??!. No ne treba imati dijete pod svaku cijenu da bi se sačuvala neka veza. Djeca, rođena ili posvojena nisu oruđe za očuvanje veze. Ženi je prirodno držati do sebe i uljepšavati se, no ne i nagrđivati se u cilju postizanja savršenog izgleda. Kod Ivane Vrdoljak je to očito, umjetno i ružno, i ja nisam jedina koja je to primjetila. I da završim, ja ovdje ne napadam žene koje ne mogu imati djecu, nego pričam o ženama koje ne biraju sredstva da bi zadržale muškarca i očuvale privid sretnog braka. Valjda imam pravo na svoj stav o cijeloj priči.Lijep ti pozdrav.

    avatar

    09.10.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Don Branko, hvala na posjeti, ovih par mjeseci sam u većem poslu pa rijetko svratim na blog. Na žalost ove godine nema smokava jer im je loša godina. Jedan prijatelj je bio i u Dalmaciji kod rodbine u potrazi za njima, no uspio je nabaviti samo rogač. Puno Vas pozdravljam.

    avatar

    09.10.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ne mislim da postoji sretan brak. Svaki brak ima svoje probleme, onaj koji nema danas, imat će ih sutra. Svaka žena na svoj način doskače rješavanju tih problema. Brak se treba spašavati sve dok ima šanse da traje. Zašto zamjerati bilo kojoj ženi što pokušava spasiti ono za što se zavjetovala na oltaru da će čuvati do kraja svog života?! Ono što je tebi ružno, nekom drugom je lijepo. Gdje bismo stigli kad bismo svi nešto gledali na isti način. Ti si se svrstala na stranu te druge žene samo zato što ti je Ivana ružna. Da je Ivana tvoja najbolja prijateljica, i kad ne bi primijetila njenu "ružnoću" zasigurno bi ustala u njenu obranu. Ali Ivana nije tvoja najbolja prijateljica, Ivana je tamo neka cura koja je uspjela skontati zgodnog tipa kao što je Goran, a mi to nismo uspjele, pa ćemo je eto malo mrziti. U toj mržnji nam itekako pomaže neka fufica koja se ne libi pokušati razoriti tuđi brak pa čak poteže i djetetom u te svrhe. Što se tiče Ivane i usvajanja djece, svaka žena koja ne može imati svoju djecu teži za ostvarenjem majčinstva i nije čudno da će tada usvojiti tuđe dijete i odgajati ga kao svoje. To je poznato i u ostalom živom svijetu, a ne samo u čovječjem. Stoga ne mislim da je Ivana tim potezom htjela zadržati muškarca i očuvati privid sretnog braka, već mislim, zapravo uvjerena sam, da je Ivana time htjela ostvariti MAJČINSTVO koje joj je igrom prirode uskraćeno, a tebi nije!!! Daj, molim te, razmisli malo o tome na taj način, ipak si majka. Pozdrav iz Ri.

    avatar

    10.10.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Lion Queen-ponovo krajnosti....!?? Zar moram doista ponavljati već rečeno-JA NE MRZIM NIKOGA jer je mržnja sama po sebi nešto vrlo ružno što ne odobravam. I da sam prijateljica Ivanina, ja bih joj ukazala na to da se plastičnim operacijama samo nagrdila i da je prije bila prirodnija i ljepša. Koliko znam Ivana je već jako dugo sa Višnjićem u vezi, a onda i u braku, a tek sada se desilo posvojenje, čini mi se malo predug period kad netko jako želi majčinstvo. Sve u svemu, kao što već rekoh, izrazila sam svoje mišljenje o slučaju i ne mislim ga mijenjati. Isto tako, činjenica da sam majka ne mijenja moj stav, jer da je i moja kćer u pitanju a ne Ivana rekla bih joj isto. No isto tako, kao majka nastojala bih je savjetovati ranije, da si ne upropasti izgled i sačuva svog muškarca. U životu postoji činjenica koja je već stoput izrečena i napisana, a glasi. "Muškarac izvan kuće traži ono što nema ili je izgubio u vlastitoj kući" To bi pametnim ženama trebalo nešto značiti.

    avatar

    12.10.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  • mate

    ...ipak si živa...nije te "ubila" Nova TV tj. Novi Blog BETA...ja sam preživio ali na svom novom portalu, vjeruj mi lakše se diše...pozzz@ Zadarska Brodarica

    avatar

    14.10.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pozdrav, boro

    avatar

    15.10.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • LBB

    samo to ostavljam jedan poljubac...
    nemocna da bilo sta razumem...

    avatar

    19.10.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  • Zadarska Brodarica

    ...hvala na posjeti...na exBloguBETA...ili na novom blogPORTALU ??? Ako jesi, vidila si...posudio sam od tebe WELCOME TO MY PAGE...ljutiš se ? Ne ! O.K. Hvala !!!!
    puno pozzzzzzzzz-:)) @ Zadarska Brodarica

    avatar

    27.10.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • miro

    iskreno mislim da nisi fer,ivana je goranova žena i vjerujem da se vole
    dijete je dar ali i bez djeteta postoji ljubav.
    braniš mirelu?ne znam zašto.hvala bogu na djetetu ali ona nije za pohvalu
    žene koje love oženjene muškarce tebi su ok.
    pitam se zašto?pitam se zašto pričaš takve priče?
    hvališ ljepotu mirele ,to nije bitno.ivana i goran su par,halo !
    da je htio mirelu bio bi snjom,bebica je bombon ali to ne znači da će on ostaviti ivanu
    pa snjom je 15god.šta tebe briga dali će mu ona oprostiti ili ne
    o bože,pa ti pišeš o ljudima koje ne poznaješ i zaključuješ umjesto njih.
    pričaj o sebi...

    avatar

    30.12.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    E pa Miro, ja jesam fer jer izražavam svoje mišljenje, koje se očito ne slaže sa tvojim. I ako ja dopuštam da ti imaš drukčije mišljenje, onda i ti dopusti da i ja imam svoje. Zašto to pišem??? Pa upravo zato jer želim, kao što već i rekoh, izraziti svoje mišljenje o svemu. Halo tebi, ako bolje pogledaš oni uopće nisu par.....daj otvori oči. I sramota je da su 15 godina skupa i da nisu poradili na djetetu nego onda kad se dogodi kriza u braku i to upravo zato jer je neko drugo dijete na putu. A da, i nemojmo zaboraviti da je Ivana bila slobodna žena, a Višnjić je bio oženjen kad je otišao s njom u krevet i on je taj koji je trebao imati obzira...PREMA SVOJOJ ŽENI jer ova druga prema njoj nema nikakve obveze. Neznam zašto slobodne žene uvijek ispadaju kurve kad se MUŠKARCI PROKURVAJU! I

    avatar

    04.01.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Ispravka krivog navoda, u brzini sam napisala "Ivana" umjesto "Mirela". Dakle Mirela je bila i još uvijek je slobodna žena.

    avatar

    04.01.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...