Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Šima

    Samo je bitno da smo mi buduća ili kakva već europa, a da se vlada i ministri prozivaju na sve strane i nikome barem da prhut padne s ramena. Kad kažu da živimo u banana-republici to nam je zapravo kompliment, jer je još puno gore!

    avatar

    18.07.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • vip71

    Prije desetak godina u Njemačkoj je morao odstupiti ministar Savezne vlade jer se ustanovilo da je zapošljavao kućnu pomočnicu na skraćeno radno vrijeme a nije platio propisana davanja na njenu plaću što je iznosilo cca. 44 DM mjesečno.

    avatar

    18.07.2007. (09:47)    -   -   -   -  

  • delnice

    balkan boy..

    avatar

    18.07.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • rial-power

    Godine 1991. palo je cijelo ministarstvo gospodarstva njemačke, jer je ministar svome nećaku rekao kako stoje određene dionice. Posao je izgubilo više od 35.000 ljudi od samoga ministra do čistačice u firmi o kojoj se dragi nećak raspitivao.

    Ministar u vladi SAD-a podnio je ostavku jer je na crno davao plaću svojoj zaručnici. Umjesto da naši mediji to iskoriste kao napad na: Sanadera, Kalmetu (koji otvaranjem go-go kluba u zadru, javno govori kako koketira na narko i prostitucijskim miljeom, a zanimljivo kako je i nova ministrica pravosuđa bila tu), Polančeca, Vukelića, Šukera i ostale, oni se poigravaju sa poderanim cipelama i čarapama istog ministra.

    A mogli bi tako do prekosutra nabrajati, od izvršenog harakirija kada je japanska policija uhitila ministra zdravstva zbog 400 jena krivo izračunate porezne prijave do.....

    avatar

    18.07.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...