Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • noga_noga

    uau - prva rijec, kaj se moze kad jadna Vlatkica pati, koga briga za sve ostalo

    avatar

    17.07.2007. (04:00)    -   -   -   -  

  • vip71

    Stvarno, a što ne bi mi pomogli siromaku Gadafiju. Možda na račun umirovljenika ili branitelja? Ili da mu na ime naplate duga pošaljemo Bandića. To bi bila kompenzacija stoljeća.

    avatar

    17.07.2007. (07:29)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Lijepo je spasiti te siromasne ljude iz zatvora jer mozda uistinu nisu ni krivi ali neka to drug mesic plati svojim novcima ili onim novcima sto je davno obecao da ce u roku od TRI mjeseca biti otkriveno ko je ,,jamijo-jamijo,, a tu je bilo dosta novaca tako da Bandica moze dati kao znak dobre volje,onako pride,pa ce on izgraditi most libija-pantovcak sa prilaznim cestama.

    avatar

    17.07.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • Jole

    45 redaka, opet si puka u sridu:

    Hrvatska delegacija u kojoj su Ivica Tomić, pomoćnik ministrice vanjskih poslova, Helena Kasanić, pomoćnica savjetnika predsjednika Republike za gospodarstvo, i Štefanija Balog, počasna konzulica Omana i osobna predsjednikova izaslanica, u višednevnom su posjetu Libiji gdje su se u srijedu susreli s libijskim tajnikom za vanjske poslove i međunarodne odnose.

    Prema priopćenju objavljenom na internet stranicama libijskog državnog radija, Štefanija Balog je u ime Hrvatske obećala potporu Libiji u njenoj kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti na Glavnoj skupštini UN-a koja će se održati krajem godine.

    http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,7,19,balog_libija,82 970.jl

    avatar

    20.07.2007. (02:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...