Komentari

rockyzone.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • keephopealive

    mislim ja sam puno toga naucila. i kako pasti na noge i kako se dignuti opet. to je zbilja tesko,ali kad jednom uspjes to ti vise nije tesko..nije se tesko dignuti u tom trenutku kad padnes, samo je tesko kad padnes onda moras biti svjesan da si pao i skupiti snage da se dignes. ja znam da ja nisam po nicem drugacija samo da imam taj jedan problem,ali to me ne sprijecava da zivim ko svi samo malo drugacije. hvala ti na lijepim rijecima.
    super mu je tetovaza,bogme je voli kad ju je dao staviti kao tetovazu..heheh. da meni to netko ucini,eh..to bi bilo nešto prelijepo..ali tko zna. pa ja i moja sestra se slazemo samo ona i ja nikad ne razgovaramo o tome. tako je to..nismo bas dotakli tu temu, ali me podrzava. samo mi ponekad ide na zivce što mi prigovara kako sam lijena,a ja samo nemam snage..(dobro ponekad sam i lijena) ali opet ona ponekad ne shvaca. ali svejedno je imat nekog kraj sebe. pusa
    p.s. ja o tebi ništa ne znam,ni odkud si, kak ti je ime,koliko imas god..hehe ono najvaznije..pusek

    avatar

    13.07.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • Ivo Sanader Rolex

    ej bok
    zahvaljujem na komentaru
    pa tako je
    ja sam rođen pobjednik,ni Bog me ne može pobijedit
    hehehe

    avatar

    13.07.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • Ivo Sanader Rolex

    pozdrav

    avatar

    13.07.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • Đus

    e silvač silvač... venama mu teku anabolici, hormoni i metan umjesto krvi... šta deda napravi od sebe... al ajd, barem ima lovu.

    avatar

    14.07.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...