Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • cosma shiba

    "ipak, da je unaprijed znao, da li bi izabrao život koji ga je zadesio" , hm,hm,hm, a ne pitaš se da li bi ona izabrala taj život i tu sudbinu, ili ONE ni u mislima ne mogu birati, nego je ta ekskluziva rezervirana samo za muški rod. Nekako nisam navikala na šovinizam u tvojim pričama, makar ga bilo samo u tragovima

    avatar

    12.07.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • Iva Mia

    fora pričica...

    avatar

    12.07.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • književna tanga - u tangu za troje

    Sve "loše" što nas zadesi u životu tek je test za ono što slijedi nakon njega. Ljudska slabost i predrasude jedino su oružje koje nas pritom bode oštricom neznanja. Nije važno bi li ijedno od njih izabrao takav život djeteta da su unaprijed znali, važno je kako ga sada žive. Hrabro.

    avatar

    12.07.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • babl

    @ Cosmo shiba: Je li sada bolje?

    avatar

    12.07.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • tyche

    Nekad cak niti nasi izbori nisu slobodni, krecemo se po unaprijed zacrtanoj putanji koju moze promijeniti jedino vanjski utjecaj silne snage - poput nebeskih tijela koja slijede neminovne zakone astrofizike i znamo tisucljeca unatrag i unaprijed gdje ce tocno biti u kojem trenutku - osim AKO ... ne uleti asteroid i zapocne cudnu partiju bilijara kojoj nitko ne moze predvidjeti ishod i putanju kugle. Ova je prica jedna od onih koje plijene obiljem detalja koji se svi stapaju u jedan - svi su akteri dovedeni u zarisnu tocku prstom sudbine koju nisu mogli izbjeci cak i da su znali ishod jer su bili nemocni promijeniti putanju.

    avatar

    13.07.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...