Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • rial-power

    jedini komentar je - nemam komentara

    avatar

    12.07.2007. (10:48)    -   -   -   -  

  • DemageHigh

    Super ti je blog, posjeti moj!

    avatar

    12.07.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • vip71

    Kriminal oko ACI marina je započeo još u doba Tuđmana i onog Austrijanca kojem se sad ne mogu sjetiti ime, ali opljačkao je ACI marine i onda mu se zameo trag.

    avatar

    12.07.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • šibenski konobar

    sve ovo oko marine Trogir je vrlo stara stvar, večina toga se može pročitati na Forumu Morskog prasca (http://www.morsko-prase.hr/2006/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=1 38&func=view&id=1065&catid=3) tema je započeta 20.06.2006. godine

    avatar

    12.07.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • vip71

    Dam uvijek je tako. Sve mi to možemo negdje pročitati, a za to vrijeme ti kriminalci spremaju svoj dobitak u austrijske banke. Ili možda ipak na Djewvičanske otoke.

    avatar

    12.07.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • x-9

    Pa dečki i cure,čini mi se da neki ljudi žele bacat drvlje i kamenje po očito ''jadnom'' bivšem direktoru ACI marine.Nevjerujem da je sve crno-bjelo.AKO samo pogledamo i komentare i natpise.
    Očito po meni da se nema čime braniti osim šutnjom pogotovo kad se pročitaju scenirani prilozi.Kako je netko napisao jel 'sa ''svojim bliskim saradnicima i simpatizerima iz svoje OBITELJI''.Kontra argumenata očito nema ,hrabrosti .....vjerujem ... suprostaviti se Inspektorijatu. Kako nema podrške ni očitovanja ,što mu se ne pomogne i netko stane donekle u obranu TOLIKO opjevanog bivšeg direktora i ''svih''njegovih radnji ''.Koje su ovdje dovoljno opisane,ako su samo ove!?.Zabrinjavajuće .Da se preveć puno ne varam unaprijed.Neshvatljivo je da njegovi BIVŠI podređeni sad ''m u d r o '' šute,ne glasaju se još.Vjerojatno i oni čekaju da to riješi netko umjesto njih samih. Jer , ne vidim uopće problem .Kako kaže nas narod ''bilo pa se spominjalo''.Gdje je i čija ovo odgovornost.Možda UPRAVE ili samo njegova?. Previše,da je samo dio navedenoga jel li ''ISTINA JE'' ILI ''NIJE''.
    Vječnost za odgovor na.................

    avatar

    13.07.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • second 2.1

    Najčešći oblici mita i korupcije kod ex dužnosnika (čitaj dir.Ante B.) su primanje novca (dizalica.,dnevni vez,god.vez,.,usluge ronjenja.,..itd) malih (boca žestica.,riba,školjkaši zabranjeni naravno....) ili vrijednih darova za obavljenu uslugu, primanje pr....... za redovno sklopljen posao, traženje usluge za uslugu, zapošljavanje bliske osobe (sina,sina,neputenja,itd,...), omogućavanje dobivanja raznih dozvola, utjecanje na donošenje odluka drugih državnih organa ,da državnih (uprave drustva pa i ostalih ), utjecanje da određena privatna poduzeća dobiju izvaredne poslove (koji su unutar kao npr. marine-servis...), korištenje službenih informacija ( kao o najmu brodova koje uredno prosljeđuje priv.charter firmama za osobnu koris) itd,itd,.

    avatar

    15.07.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • luna mx

    ''galebi skrice brodovi,jahte,gumenjaci,nauticari prolaze'',geslo je kojim su gradani na ovim prostorima predugo opisivali kao drustveno stanje u koje su politicki odabrani i zasticeni do mile volje otimali.ili pak snagom funkcije to omogucavali i drugima naravno uz nagradu.i sveto bez izimalo straha da ce im se nesto lose dogodit.sto svjedoci i ovaj primjer, do kada?
    moj galebe

    avatar

    18.07.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • r'1

    Svaki drugi dan čitamo po novinama i gledamo u TV dneviku da se otvaraju nove afere u kojima su glavni akteri viđeniji članovi ove države. Je li je to napokon počela djelovati pravna država? Ili je to samo magla koja bi služila tomu da uvjerimo europu kako smo eto i po pitanju korupcije i mita položili ispit za članstvo u EU? Meni je jasno da je ovo tek početak. I za sada nije vrime da se daju paušalne ocjene o tome. Kada budemo u tim istim medijima dobili potvrdu o tome da je bar jedan od aktera ovih afera otišao na kaznu robije, tada bi to moglo biti moguće. Ali, i ovako smo iz svega izvukli barm neku korist. Sada će se pokvarenjaci manje usudit tako otvoreno krest(krast) i tražit novac za ono šta kao građani ove države imamo pravo dobiti. Negdje sam pročitao da sad pokvareni likari uzimaju lovu priko advokata. Čisto sumljan da im se to više isplati. Uvlaćenje još nekoga u taj lanac je samo mogučnost više da se za to prije sazna. Svejedno, oni koji se neće moć odreknut lake zarade, morat će ubuduće iznalazit suptilnije metode. Ako policija ne bude u stanju na to adekvatno odgovorit onda se vrlo lako vračamo tamo di smo i bili. Nadajmo se da je proces otvoren i da će se nastaviti.

    avatar

    22.07.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • samo napred!

    pogledajte drugi tekst sa ove stranice!

    http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/23-03-2005/Strane/vojvodjanska.htm

    avatar

    20.09.2007. (05:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...