Komentari

ambitiousgirl.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Nessa

    Nije mi nikad direk rekao da mu je neka lijepša od mene, ali... Idemo gradom, a on "pazi ova, pazi ona..." sve redom, i sama moram priznat, bolji komadi od mene, kažem mu "pa odi njoj ak ti je bolja", "ma nijeeeee, ti si meni najbolja, sam malo gledam..."
    Ja ga zaprav nikad ni ne pitam što misli o mom izgledu. Znam, da mu ne odgovaram (izgledom i nekim drugim stvarima) ne bi ni bio samnom.
    Eto, tako je kod nas.
    Nisam ljubomorna i svjesna sam sebe i svog izgleda, al mi malo ide na živce njegova potreba da odmjeri svaku i komentira i još traži da ju i ja komentiram. A jebo ga, ko da s nekom babom hodam. I onda mu velim da mene ženske ne zanimaju i nek ih komentira s frendovima.

    avatar

    10.07.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • Materijalistica

    Da mi kaže istinu, nadurila bih se. Ne zato što nje lagao, nego zato što misli da je entko privlačniji od mene. Možda ne bih priznala da sam ljubomorna, ali iznutra bih gorjela od ljubomore. Pa koji mu je vrag da kaže da neka ima ljepše noge od mene?? :)

    Da mi laže, a ja to skužim, nadurila bih se. Zato što mislim da mi ne može lagati, mislim- to nije fer-- zar ne? :))

    Da izbjegava odgovor,ne bih se nadurila. Dobro, možda malo. Ali bih ga zadirkivala i podbadala tako da na kraju ionako ne bi imao izbora. I onda slijed durenje :)))

    Ma, šalim se. Sad ti misli: dal su komplicirane sve žene, ili samo ja?

    avatar

    10.07.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Uh, nisam nikad vodila takve razgovore kao ti, pa ne znam kako bih reagirala...
    Ali vjerojatno:

    Ne bih se nadurila da kaže kako Gisele ima bolje noge od mene, ali da kaže kako je moja frendica stoput ljepša od mene, onda bih se zapitala:
    Zašto mi je to rekao? Mislim, ako me želi uvrijediti - uspio je, ako me želi navesti da prekinem s njim - na dobrom je putu... Zapitala bih se što radim s dečkom koji ne pazi na moje osjećaje...

    Ma, više ne znam...

    Uglavnom, bolje mu je da o ženskim nogama priča sa svojim prijateljima, a ne sa mnom, jer ne bi bilo dobro na kraju...

    Uostalom, imam dobre noge, pa onda mi ne bi imao što prigovarati...
    Ali da počne o nekim drugim dijelovima tijela...

    Ispočetka...

    Kneginjica

    avatar

    10.07.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • Vampayra

    oooo da se i to srediti... baš me zanima šta bi ti dragi rekao, da mu skomentiraš da je neki njegov frend ljepši od njega ;)))

    avatar

    10.07.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • Dark Sun

    Ma da... on meni stalno govori kak mu ja super izgledam... ko i mnogi drugi (nisam skromna...znam :D )... ali tog trenutka kad je on rekao da su na fotki njene noge ljepše ispale a poslije odbio odgovoriti na pitanje da li su i inače njene noge ljepše.. pa tog trenutka fakat nije razmislio prije neg je izvalio takvo što :D

    I dobra ideja Vampayra... mogla bi ja pred njima prokomentirati nekog njegovog frenda... možda reć "vidiš... ovo on ima bolje od tebe" :D :D

    hihihi.. osveta je slatka :D :D :p

    avatar

    10.07.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Ja sam svojemu jedna i jedina. Nije to samo fraza ili nešto slično, on mene fakat voli. Toliko da bi život dao za mene, ja sam mu sve. I uvijek sam mu najbolja. Čak i da se nađem u nekoj prljavoj i blatnoj majici, on bi vjerojatno rekao 'tak si mi baš slatka'. :D
    Inače, ja se uvijek sređujem, pa me čak i nagovara da se konačno presvučem u mekanu pidžamu ili neku laganu majičicu :-))) Voli dok imam na sebi nešto mekanog za maženje i nešto što se brzo i lako skine ;-)))
    Neznam, ja bih tipa koji bi toliko gledao druge da bi čak tvrdio da su zgodnije, ja bih ga odjebala. Zašto je s tobom ako su mu druge zgodnije??
    Neznam koji su sve tvoji pogledi na veze itd., ali ja sam npr. osoba koja želi vidjeti da ju se voli itd., dakle za mene ne dolaze u obzir tipovi koji će sliniti za drugima, zavađati druge ili varati. Nema šanse.
    Pusa

    avatar

    10.07.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • Dark Sun

    @Sweetest Honey- ma ne zavađa on druge, niti je ikad za drugu rekao da je zgodnija, a i na bezbroj načina mi je dokazao ljubav... ovdje se radi o tome dal bi frajer trebao reć istinu ili ne kada ga žena pita o izgledu ili da ju usporedi s nekom drugom.
    Možda si malo fulala temu ;)
    :*

    avatar

    10.07.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    ma totalno te razumijem!ja sam imala sličnih situacija,al šta ćeš kad si ga ionako pitala a on je bio fer i rekao iskreno...
    sve je ok osim onog dijela gdje je ona u minjaku i čizmicama,a ti u piđami-haha vidi se na šta muški padaju;)meni je moj bivši rekao u lice kako je igrao s jednom curom stolni nogomet i kako duplo bolje igra od mene...to možda i je istina,ali mene je bome dobrano bocnio...sad se s tim ne moram zamarati :D

    avatar

    11.07.2007. (08:35)    -   -   -   -  

  • far far away...

    pozdrav

    evo slucajno sam naisla na tvoj blog posto vidim da si nesto i o skoliozi napisala.
    super ti je blog.

    avatar

    11.07.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Dark Sun, naravno da treba reć istinu. Nisam fulala temu. Jednostavno, 99% muškaraca će i se i dalje diviti drugim ženama. Rijetki su koji neće. Ali tu i tamo se nađe takav.
    Sad, oni koji to rade dal bi trebali? Hmm... ja sam definitivno za istinu :D Mada mi vjerojatno nebi palo na pamet tako nešto bilokoga pitati. U čvrstoj vezi su takva pitanja neumjesna. Ali odlična stvar za dublje upoznavanje novih frajera. ;-)

    avatar

    11.07.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    ja osobno nikad nikoga ne pitam dali sam mu lijepa. Čisto sumnjam da bi neko bio s menom a da me nemože ni pogledat jer sam mu ružna. Nitko nije dovoljno lijep da bi nekome bio ružan i niko nije dovoljno ružan da nekom ne bi bio lijep. a sad ...dali da ti kaže jel ona cura lijepša ili ne to je sad ono o čemu on mora odlučiti, mada, nije sve u ljepoti =)

    avatar

    17.07.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...