Komentari

lelana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • promatram, razmišljam

    Čestitke fotografu ... pozdrav ličankama i ličanima.

    avatar

    09.07.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • kostelka

    Reci mi molim te gdje je slikana ova kuca (objavljeno 1.7.).Podsjeca me na kucu moje bake i djeda koja je davno srusena.

    avatar

    10.07.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • ergarac

    KOSTELKA: To je kuca moje bake. Selo je Tolić a nalazi se blizu Udbine.... Jedna divna kuća u kojoj sam proveo najljepše djetinjstvo, jedna priča poput Vlaka u snijegu, Družbe sinjeg galeba, Ježeve kućice... i ostalih dječijih najljepših priča. Bila je to kuća puna smijeha, vriske i cike... puna svega što jedno dijete može učiniti sretno. Ponekad se toliko rastužim kad pogledam ovu sliku, ali ona u meni uvijek izazive najljepša i najčistija osjećanja. Svoje djetinjstvo na selu ne bih mjenjao ni po koju cijenu ni za kakav drugi život.
    Kuća se nalazi na brdovitom terenu, na obodu Krbavskog polja, okružena je lipama i jasenima, oko kuće su bile kamene ploče, od rukom uglacanog kamena. Ispod prozora je bila divlja ruza, najmirisnija koju sam ikad osjetio, a u tom velikom trnu moja baka je gajila zečeve. Selo je imalo takav tip kuća, ispod su bile štale sa kravama, ovcama i perad, a gore smo stanovali mi. Kad stegne zima onda smo sve novorodjene janjčiće unosili u kuću dok ne ojačaju da stanu na noge i osuše se. I tako dalje...

    Lelana, čestitam na slikama, vrlo su ti vješti saradnici!

    avatar

    10.07.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • kostelka

    vicevi:Hvala na brzom odgovoru.Ganak me je podsjetio na kucu moje bake i djeda koja je nazalost srusena,a slike nemam.Sinoc sam prvi put bila na ovom blogu i stvarno sam odusevljena.Iako kuca na sllici nije kuca moje bake hvala sta ste je stavili jer neopisivo me podsjeca na neke drage ljude koji nazalost vise nisu samnom.

    avatar

    11.07.2007. (08:33)    -   -   -   -  

  • sewen3

    ovo je zapravo veličanstveno - čovik se zaboravi veseliti i slaviti. i fala šta nas uveseliš često

    avatar

    11.07.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...