Komentari

caligo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Nyka

    iako sam rekla da neću komentarit zbog ove guposti za ostavljanje komentare, post me takojako naživcirao da sam morala..

    Stvorenje koje gotovo nitko ne može shvatiti, stvorenje za koje svi misle da je na teškim drogama, d
    a štuje krivu osobu i uništava druge živote. Ne, to nije ni približno onome što su htjeli.

    A jebali te ti svi. Boli te kurac za sve. Sad ti misliš ZBOG SVIH da nisi dobra osoba. A jebemu. Pa i za mene misle, a opet.. Kako sam ja dobra :D e tukla bi te stvarno..

    A kaj se tiče ovog za prijatelje.. Po ovom ispada da smo mi glupi koji te imamo za prijateljicu. Pa da, zapravo, kog vraga ja uopće se družim s tobom? Hm... tuuuuuuć.

    E stvarno bi bilo lijepo od mene da napišem nešto lijepo, al trenutno nisam u stanju. Ovo je najbesmisleniji post koji sam ikad pročitala. Ček sad idem vidit kaj si za njega napisala... Ajd ovo za njega neću komentirat, to baš i nemam pravo pa se neću miješat.
    Ajme Nina... Ninaaaaa

    avatar

    08.07.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • Little Dreamer

    Hm. U krivu si. Baš jesi.

    Ajde pozdravaljm te, i javim ti se za tjedan dana.

    avatar

    08.07.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • Heraklo

    Broj 1 ne budi blesava predobra si cura tko to ne kuzi tko ga hebe....
    Broj 2 onaj tko ti je frend je to zato jer mu se svdias takva i da ja nsiam glup nisma nisam
    Broj 3 no comment ja sam jso uvijek uvejren u onu glupost da ti moezs imati svakog decka kojeg pozelis

    avatar

    08.07.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • Pandemonium

    ma znam, ono je bila zajebancija.. XD

    hmm, iako te neznam, vjerujem da je sve ovo što si napisala o sebi pogrešno. uostalom, nemoj da te brine što drugi misle o tebi jer samo ti znaš da si na svaki način ljepa pa tako i u duši:)
    a u vezi Njega.. pa ako mu je stalo do tebe onda te prihvatio takvu kakva si i zacijelo mu nije u interesu da se mjenjaš jer te cjeni baš zbog toga kakva si..
    eto.. ne želim ti solit pamet, ali samo ti kažem;)
    pozdrav lutko i uživaj!

    avatar

    09.07.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • Pandemonium

    ma nema na ćemu;)
    također se i ja nadam tome istome!
    pozdrav..

    avatar

    09.07.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Mateja

    Joj, e, pa ja ne vjerujem... Šta da ti kažem? Tuć ću te ko i Nyka kad te vidim :). Ja otkad sam te upoznala mislim da si jedna od najboljih osoba koje znam. Jako si mi draga i tako je lijepo znati da još uvijek ima dobrih ljudi. Tako malo, al ih ima. I ti si jedna od njih. Budi zato ponosna na sebe i nemoj pisat gluposti. Znaš i sama da si bezveze napisala to što jesi i da zapravo ne misliš tako. Nemoj sama sebe uvjeravat u pogrešne stvari. Svi mi koji smo ti prijatelji te volimo i svi smo uz tebe jer znamo da si i ti uz nas.

    avatar

    11.07.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • ja sam ja

    Malena, noces srusio se svijet..malena,sve je tako tuzno bez tebe..
    Ma daj kravo naravno da nije..bilo bi bolje i meni i tebi da crknes..ali istina..netko treba povuc crtu..bilo bi bolje da zatvoris taj blog glupa sotonistico..vjeruj..potrebna ti je lijecnicka pomoc..balavice..daj se pogledaj u ogledalo..pa ima da vristis..joj da zaboravila sam da imas sitan glasic..a i mama bi se ljutila da vrisits..nego, dobro je vristat i na groblju..samo vise bi se uklopila u lijes nego u prostor oko groba..i btw.smiri svoje sirove strasti..Sirove? Pa da..mala curica nezna sto je ljubav i sto je to decko kojeg volis..ipak je grob veca stvar od drugih..divim se tvom mentalitetu..ali rijetki su takvi..Trebas pomoc? Ako da javi se na 0995545555! Zelim ti pomoc..kad drugi ne zele..a u slucaju da ti se ne jave obrati se na 047/608-104..bit cu ti zahvalna ako se javis..pomoc ce tebi i tvojima..
    I jedno znaj ti mazes svoje crne cubetine i uvijek glumis neku "tuznu"..mozda bi bilo bolje da si vodootpornom olovkom nacrtas suze..of cours..mozda te netko i primjeti..jer ovako nikome nista ne znacis..a to sto prolazis s odlicnim..to ti i nije neka fora jer jednog dana ces past fax zbog svog nedojebanog izgleda..srami se..ako nisi za ovu civilizaciju gubi se! Ovo je demokratska zemlja..pa nismo mi cetnici..a joj sorry..oni su ipak ljepsi..
    Nego..kaj si ti sotona..ghoticarka..darkerica..punkerica..wtf is going on?!
    I cemu takvi postovi?? Tako da bi svi pisali NINA SVI TE VOLIMO?? E pa nece to tako ic..NINA SVI TE MZIMO!!!!! I zajebi sa svojim metaforama..takav ti je sigurno i mozak..Ako nisi znala metafora je kratka, slikovita usporedba..A TVOJ MOZAK JE KRATKA PRLJAVA BLOKADA!! LoL
    I ako ti je vec toliko stalo do toga sto drugi misle..poduzmi nesto..nemoj samo visit na netu..ok..imas frendove..ali daj se druzi izvan tog nedojebanog interneta..i kaj ti znace ona silna dopisivanja..stalno nekom nes obecajes..ah jadni decki..nikad nista..
    Ajde lutko slatki snovi..i prijavi se za slijedecu epizodu "Mrak filma"..vjeruj bit ces uspjesna i bez backstage-a..jer tebi ne treba sminka..mislim dovoljno si "lijepa" za onog medenog likica..
    Nina..volim te..ma koji ti je kurac..zajebavam se..pusa..jebi se!
    Tvoj medeni..

    avatar

    18.07.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • ja sam ja

    Ej..ipak cu ti ostavit jos komentara..mislim,nemas ih dovoljno..
    Nego..los mi je program na tv-u..ali sigurno je bolji od tvog bloga..
    Citiram tvoje usrane spike: "Htjeli su savršeno dijete, pametno, pristojno, marljivo i nadasve normalno. Što su dobili?" Odgovor: Dobili su razmezeno deriste..koje ne zna ni tko je ni sto je..ali znam ja..ti si nitko i nista..covijek bez duse..s usranim, izoblicenim, pristavim, mrsavim, kolcastim tijelom..HAHAH Dijete? Ma kurac..sotona koja zna za suze i crno..a di je ostalo? Di su izlasci..duge setnje pod mjesecinom..vruci poljupci..slatki snovi..prekrasni parkovi..ciste rijeke..cvrste ruke..ma daj zajebi, nisi si valjda vec pocela umisljat..ne..nemoj..jer to nisi i nikad neces bit TI! Ali Bog sve vidi! Pa i tvoju stisnutu picku..LoL
    Nego..ako ti nestaje inspiracije pokusavaj se ubit..mozda i jednom i uspije..imas vise nacina..ali mislim da je najbolji zakopat te zivu u zemlju..to bi bilo carobno..poput "Carobnog jutra" Nine Badric"..Znas..mozda nedes kakvu trulez koja ce ti pjevat..obecaj mi da..smo zivot ti i ja..podivljali zal na vrelim mukama..ko prokleto jutro u ocima tvojim..kad svoja si sva..
    Neboj se Ninek..ja znam o tebi samo po pricama i da imam svoj blog rado bi pisao o tebi..ali jebi ga..nemaju svi sve ko ti..joj da ti nemas nista! haha
    I sto se mene tice brisi moje komentare..meni nece smetat..ali vjeruj..rijetko posjecujem male primitivne curice..koje samo vole sebe! Al..bolje receno..ko te jebe!!
    A kad smo vec kod tvoje jedine smrti..znas kako je umrla Snjeguljica?? Mislim nije umrla..ali skoro..e tako bi i ti mogla..mozda ne od jabuke..ali od kapi svete vode..pa sprzila bi te..uf..da bar..steta sto sam i zg..inace bi se htio nac s tobom da vidim tvoje scary lice..
    A da narucimo sliku Mona Lise..ah jadnica..bila je ruzna..ali ne ruznija od tebe..i daj se skini vec jednom iz te crnine..nadam se da ne spavas i seres u tome..pa mene bi fakat bilo sram..sigurno i smrdis..fuuj!
    Ali nemoj korisiti sapune..pa jadni oni..da sam sapun rade bi pao u kanalizaciju nego dotaknuo tebe..ti si trules..bakterija..ma nista..ah jadne bakterije..jadna ti..jadno sve! No nisi ti kriva..mozda je umjesto spermica usla us..ili gnjida..ili davolje leglo..ah..pitam se..to ce ostat nerijesena misterija male, slatke Nine dok ona ne crkne..eh..jedva cekam..ako ti dode svecenik na sahranu..nemoj ga ubit..please..
    Nadam se da to mozes ispunit svom obozavatelju..
    Pridi blize dok se dize..salim se..na tebe se ne bi ni trula grana digla..haha..a jadna grana..oprosi grano..
    E idem sad..ako ides na more..plivaj preko mreze..tamo nema morskih pasa..joj zaboravih marte su teske pa se ni ne moze plivat..ali nadam se da ce morski pas doc dovoljno blizi da ti iscupa noge skupa s martama..hihi..
    Joj..potrosih vjecnost na tebe..koji uzas..
    Mjenjaj se dok nije kasno..

    P.S. Kasno je..wahaha..

    avatar

    18.07.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  • Pandemonium

    ej curo, vidim da kod tebe još nema novog posta.. ajde napiši nešto, daj neke znakove života;)
    pozdrav i nadam se da uživaš!

    avatar

    18.07.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...