Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kaktus

    Svaka čast ovom fotografu. Slike su za 10. Ali, evo, gledajući ovaj tvoj blog na kojem sam svakoga dana, pa bi se skoro moglo reći da sam postao ovisnik, dao bi ti jedan , po meni dobar prijedlog. Gledajući lijevu traku u kojoj si posložio slike od naših tvrdih disciplina, sinula mi je jedna ideja. Zašto nebi sa druge strane u drugoj traci koja je prazna posložio slike od naših uspješnih natjecatelja iz lakih disciplina ? Može se početi sa slikama iz borbe ili sa postolja od osvajača medalja sa Svjetskog kupa u Mađarskoj i Italiji, osvajača međunarodnih turnira u Italiji ( Golden glove ), Austriji, BiH, zatim našim državnim prvacima od seniora do kadeta. To bi se moglo mijenjati svake godine kao i na našim diplomama. Npr. Osvajači Golden Glove bili bi samo do slijedečeg istog natjecanja kada bi njihove slike zamijenili novi prvaci na tom natjecanju i tako dalje redom. Bio bi to veliki postrek svima iz tih lakših disciplina. Mislim da to ne košta ništa osim puno truda. A ti si Lot vrlo vrijedan.
    Šta ti misliš o tome ?

    avatar

    08.07.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Kaktus
    Što mislim? Odličan prijedlog, ali ... - da, ne može bez toga ali. Evo, više je razloga zašto taj ali.

    1. Ovaj format bloga je zadan, a ja ne znam kako ga promijeniti, a da zadrži istu koncepciju - boju, vrstu slova, pozadinu, oblik i veličinu naslova, datuma i sve drugo što definira format stranice bloga. Ako netko zna kako ubaciti treću, desnu kolonu, a zadržati sve postojeće, molim neka mi pomogne.

    2. Lijepa je ideja istaknuti naše prvake i svakako ću to učiniti, jednog po jednog, ako ne kroz (samo) slike, predstaviti ću ih kao što sam već nekolicinu predstavio. Ali, na želost, nemam slika kao npr. što sam ih dobio iz Zadra, gdje smo sve prvake vidjeli na postolju. Tu mi trebate pomoći, moj inbox vam je otvoren, samo kliknite na "PIŠI MI @" s lijeve strane, ubacite slike i kliknite "Send" - dobiti ću ih.

    3. Nisam baš spreman sve moguće prvake po dobrim i lošim turnirima stavljati na blog - to ih je stotine i stotine, i stvarno nema smisla. Kao što već netko reče - treba bolje i jače istaknuti državne prvake, kako ih ne bi možda netko zamijenio s prvacima npr. s Plitvica. Samo pogledaj kalendar kickboxing saveza - svaka stavka ima najmanje 20-tak prvaka. Tko će skupiti sve te slike? Tko može biti na svim tim priredbama i natjecanjima - i uporno slikavati i slikavati. Zar nije dovoljno ono nekoliko slika, gdje s takvih turnira i prvenstava istaknem i prikažem one najbolje?

    4. Fotografije u lijevoj koloni djelo su majstora (ne moje), kako ih ja često znam nazivati "profesionalni foto amateri", koji su u suradnji s tajništvom HKBS-a sudjelovali na kickboxing natjecanjima i turnirima i slikavali. A ja slike dobio na različite načine, pa i krađom. Ne znam da li kickboxing savez može osigurati da baš na svakom natjecanju doma i vani bude ekipa majstora?

    5. Ja jesam vrijedan, hvala na pohvali, ali bojim se da toliko ipak nisam. Isto tako se nadam da će uskoro i službena web stranica Hrvatskog kickboxing saveza koja bi to mogla, onako službeno, sve objaviti i čuvati i čuvati i istovremeno lako dostupno postaviti svima.

    Eto, što ja mislim o tome.

    PS - prijedlog svima:
    Napišite par riječi o svojim junacima, o svojim prvacima iz svojih klubova - nekoliko rečenica koje bi mogle zanimati čitatelje ovoga moga bloga. Dodajte nekoliko slika (u attachment e-maila), pa opet ista procedura: kliknuti na "PIŠI MI @", ... Objaviti ću.

    Na kraju, hvala na redovnom čitanji, na komentarima i na prijedlogu. Pozdrav svima, Vaš

    avatar

    09.07.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • Kaktus

    Slažem se Lot sa tobom. Ne bi bilo pametno objaviti prvake sa baš svih natjecanja, ali sa Prvenstva Hrvatske, Svjetkog Kupa iz Mađarske i Italije - svakako. Što se tiče treće kolone, nisam ekspert pa ti tu ne mogu pomoći, ali sam uvjeren da će se netko naći tko i to zna. Malo po malo i sve će doći na svoje.

    avatar

    09.07.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • hans

    Slažem se i sa "Kaktusom" i sa lotom, ali...

    Kao što svi vrlo dobro znamo kickboxing se sastoji od 7 krasnih disciplina. Ne znam zašto se na ovom blogu pojavljuju slike samo tvrdih disciplina. Istina je da je to ono najatraktivnije što kickboxing ima, ali mišljenja sam da bi ponekad mogla osvanuti i pokoja sličica iz tzv. mekih disciplina. Ne vjerujem da lot u svojoj kolekciji nema i pokoju takvu koju bi mogao staviti na stranicu.

    Ovako ispada da je ovo blog samo za tvrde discipline ( osim rezultata ).

    avatar

    10.07.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...