Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tata Mata

    Posebni poslovi sigurnosti ,,placanje zastite,, sjedi iza burdosa i snadera pa mozda i od njih dobiva reket ili su mozda u talu.Ma treba taj narod hrvatski iseliti a ostaviti samo burdoskamatarereketare i cetni.e,srbe jer oni su jedini pravi.

    avatar

    05.07.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Komentator iz pozadine

    Ovo je sjajno !!! Kada je u pitanju sluzbena osoba kojoj nista nije dokazano onda se pise puno ime i prezime, a kada je u pitanju jedna obicna kurvetina (jer se druge ne bi mogle druziti sa Bagicem niti dobiti uslugu bilo koje vrste od njega), onda se pisu inicijali ! A Karamarko je kao Ravnatelj Sluzbe koji ti preko kurvetine porucuje gdje je bio djed tvoje supruge ! To ne da nije diletantski i amaterski sve skupa, nego je to vise nego odvratno, ali s obzirom na kadrove koji su se nakotili u tim sluzbama nije ni cudo. Sve to treba rasformirati i poceti ispocetka, a ove velike obavjestajce i protuobavjestajce poslati na baustele, mozda bi tamo bilo neke koristi od njih ! Jos kada se prokuzi koliko i kako koriste operativne tehnicke mjere u zamjenu za terenske operativne, sto isto nije cudo jer bi preko polovice tih seljacina zalutalo u gradu !?

    avatar

    05.07.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • zamiel

    Zac, ne mislis da je D. P. zapravo malo munjena?

    avatar

    06.07.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @zamiel, jel u pritvoru? Za Novu 2006. dobio sam cirkularnu poruku s njenog moba da to više nije njen mob, da joj je oduzet jer je mnogim ljudima ostala dužna. Nakon par sat javila se ona s pričom da su je na Zrinjevcu napali i oduzeli joj mob i pitala me jesam li dobio poruku. Znam da se krila od mnog ih, pa i od majke. Znam da je bila u vezi s Faberom. Zanima me kad je i kako pukla ta veza? Je li njen nedavni istup protiv Lukinića bio osveta Faberu jer više nisu u vezi? Kako to da je policija tek sada postupila po tjeralicama, a Faber je znao gdje ona stanuje od 2005. Navodno je karamarko u SOA-i nedavno zaposlio bivšu Faberovu suprugu. Možda je to bio okidač za njen istup u javnosti. Ima tu pitanja koliko hoćeš. :)

    avatar

    06.07.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...