Komentari

rolltide.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • domoa

    Hej-evo mene malo i do tvoga bloga!

    avatar

    04.07.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • domoa

    Uh, pa nije u redu da ti ostavim tako kratak komentar, a ti potrošiš toliko tinte na komentar na mom blogu. Stoga evo još jedan komentar.

    Uvijek ima neka osoba koja će te naživcirati i koja se teško može promjeniti. Nama je teško to shvatiti i stalno mislimo da će se možda promijeniti, a ono ništa. Imao sam tako i ja u razredu jednog "frenda" koji mi je išao tako na živce jer se smatrao starijim nego što jest, pa sebe diže u nebesa. Take treba pustiti na miru. Uvijek se nađe netko tvog karaktera s kime možeš popričati, netko tko te neće živcirati. Vidim da tebi nije baš vruče ovih dana kad se stalno kupaš. Tako treba-samo se ti zabavi. E, da probaj i ti nekoga zagnjuriti-he,he.
    O, pa ti vršiš na praksi obradu plača? Šteta što ne radim pa da mi malo dodaš-Ole!

    Eto, toliko od mene. Posječivat ću tvoj blog dok ne odem na more, a to je još nekih 10 dana, a onda me neće biti jako dugo-negjdje do kraja osmog mjeseca-početko devetog.
    Evo ti broj moba: 098/9564393 pa mi se možeš javiti preko ljeta kad ti budem dosadno ili ne budeš mogla spavati. Ja na moru isto idem kasno spavati tako da sam stalno vani.
    Lijep pozdrav i laka ti noć!

    avatar

    04.07.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • domoa

    Evo sinoć sam malo sređivao box-eve pa sam te dodao u linkove. Mislio sam ja tebe i ranije dodati, ali mi se nije dalo uređivati box-eve. Eto toliko.
    Pozz!!

    avatar

    09.07.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...