Komentari

mrmajestyk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • horrorhr dot com

    Ovog za nomenklaturu se ne sjećam, ali Nico je bio genijalan film. Dakako tada kao mulcu, taj smisao za fajt, taj coolness, ta frizurica... Eh :)

    avatar

    03.07.2007. (01:27)    -   -   -   -  

  • Unrel

    Taj sam film malo pogledao dok je bio na televiziji. po onom što sam pogledao bio je dosta dobar. A od Segala mi je bio najbolji film Under Siege. Ali nije mi Segal nekaj , dobro se tuče ali gluma mu je loša strana . A danas samo štampa 6 filmova u jednu godinu direktno na dvd , još da ne kažem da je postao debeljko.

    avatar

    03.07.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • sike

    Seagal mi je jedan od boljih akcionih glumaca samo iz razloga što nikada ne dobije po p....,u još ni jednom filmu ga nitko nije iznabijao dok on lomi ruke,noge,čupa udove, grkljane,oči, šiba se sa najmanje petoricom tipova i nitko ga nikada ne uspije udariti osim tommy lee jonesa u Under siege a svi znamo kako to nakraju završi,Nico mi ide bok uz bok sa Otporan na metke i Utjerivača prevde iz njegove zlatne ere. Nažalost prestao sam pratiti njegovu filmografiju je je otišao kvragu sa štanjcanjem filmova koji su pre negledljivi a i on je ostario i odebelio.

    avatar

    04.07.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...