Komentari

svaasta.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Vaxsysl

    Hmmm, ja volim Will & Grace, Prijatelji sam oduvijek volio gledati, a danas mi je dobra serija Joey2, ali znajte da ja ne gledma baš telku...imam u sobi televizor, no to mi služi za playstation, PS mi služi za gledanje filmova i slušanje glazbe u sobi :)
    Jan, za ono...
    Samo odi naprijed, već će se vanšnjine pomiješati sa unutrašnjosti, pa ćeš vidjeti što će biti (a i mi ostali). neznam što još da kažem...Niki, kako tebi ide??

    avatar

    02.07.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • Tanja

    volim dobre komedije, ali knjigu ni jedan film ne može zamijeniti...pozdrav

    avatar

    02.07.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • dr. Woozie

    Mućke, Seinfeld i Simpsoni
    Sutra najvjerovatnije ne dolazim. Znaš neku dobru stranicu za download hrvatskih pjesama (a da nisu narodnjaci ili čobanski rock)?

    avatar

    02.07.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • misko

    1. Mućke
    2. Alo alo
    3. Prijatelji

    avatar

    02.07.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ima puno humorističkih serija na TV-u ali malokoja je dobra, bar s mog gledišta. Meni su zakon "Mučke". Fali mi dobrog, spontanog smijeha. Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    02.07.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • Kira

    ja baš ne volim humoristične serije zbog onog umjetnog smijeha; ali ipak gledam samo jednu stranu: Puna kuća, od naših ponekad pogledam Bibin svijet i Bitange i princeze, serije: Seinfeld, Will i Grace, Allo,allo nikad u životu nisam gledala, nekad mi ne odgovara vrijeme, nekad ....; ali puno mi je draže pogledati dobre komedije, općenito više volim filmove....
    p.s. ovaj post je napisan u prvom licu jednine, a niti jedan se nije potpisao, zanima me koji je od vas plakao dok je gledao Goli pištolj

    avatar

    02.07.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    Seinfeld je stvarno genijalna serija i Allo allo isto, onda MASH, Bračne vode, Stažist, Crveni patuljak, Potpuni stranci... mogla bih ja do sutra... nemoguće je napravit top3, barem meni...

    avatar

    03.07.2007. (02:08)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Seinfeld je katastofalan.

    avatar

    03.07.2007. (02:21)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Malo me čudi da ne spomenu Mućke. Kod sveg humora tlak mi dižu nevidljivi ljudi što se smiju mjesto mene. Zato na prvo i nedodirljivo mjesto stavljam South Park, iza njega Dead like me, a iza toga Malcolma u sredini. Od onih s falšnim smijehom spomenut ću samo Crvenog patuljka koji je najbolja SF-serija ikad snimljena:)

    *Ogorčen sigurno nisam. Ako ikad budem osjetio potrebu za tim stanjem, suzbit će ga sram. Ogorčenost je tako iskurvana riječ da mi je mrsko i pomisliti na nju. A štafetu sam koristo kao priliku da opet tipkaram bezveze:)

    avatar

    03.07.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    hm...
    3 top serije. ma znaš....ove koje ću sad nabrojati ne znači da su mi naj nja,nego koje sam se ja sjetila. ove koje si naveo u postu,da ne komentiram.
    ali prijatelji će zauvijek ostati u sjećanju.
    pa...
    i da mućke.
    ove baš novije humoristične serije navečer šta ih puštaju na novoj mi i nisu baš neš....
    joj.baš ne funkcioniram.
    samo znam da ću ''prijetelje'' uvijek pamtiti.
    pozdrav ;)

    avatar

    03.07.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • svaasta.

    @smisaozivota42: bojim se da nikad nisam cuo za rijec katastofalan.

    avatar

    03.07.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Ajooj. To znači samo da mi takva vrsta nije humoristična. Komentar bi ti bio veoma uvredljiv da nisam otporna na takve ispade. Pripazi ;)

    avatar

    03.07.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    he he :D :D
    događa se znaš ''svašta'' da se fula.
    tipkovnica he kriva heh :D

    avatar

    03.07.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Ninč

    Serije...interesting. Moram priznati da se u zadnje vrijeme nisam baš nagledao nekih dobrih, što serija, što filmova, na našim televizijama. Humor je postao tako plitak - sve se svodi na neku aluziju na seks, kako su žene glupe, muškarci kako samo misle na pivo ili nogomet (jesu li takve i reklame ili je trend takav?!) Fali mi "inteligentnog" humora. Kaj mislim pod time - primjerice iako nije bila humoristička serija Zapadno krilo mi je bila super između ostalog i zbog tog, "inteligentnog" humora koji se znao provlačiti kroz seriju, a da nije samo neka glupa izjava ili geg.
    Definitivno za sve anale su Mućke. Od "novijih" serija koja mi se sviđa i koja zna biti jako dobra je - Sam svoj majstor (Home improvement). I sad se dvoumim oko treće - možda Alo, alo ali nisam ziher.

    avatar

    03.07.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Decay Of Corpse

    hey...seinfeld je zakon! e obožavam kramera loll.a opet mrzim will i grace..khmm..top 3? seinfeld,roseanne,simpsoni..neda mi se mozgat baš =) ..ae pozz

    avatar

    03.07.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Crveni Patuljak, Prijatelji Muške svinje. Od naših Malo misto i i... i... Možda Naši i Vaši prva sezona te Odmori se zaslužio si.

    avatar

    18.07.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...