Komentari

sicksweet.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sanjica

    ...često se u tim svađama zaboravi ta činjenica s kim se svađamo...lijepo piše...on je ljubav vašeg života...kad to uzmemo u obzir svađa neće eskalirati...pusa!!!

    avatar

    01.07.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Hehe, ja se sa svojim svaki dan malo fightam ;-) Al to je tako kod nas, totalne smo suprotnosti i totalno se volimo ;-) Zato si i brzo opraštamo, rijetko se ljutimo jedan na drugoga nakon svađica. Nekako smo prihvatili jedan drugoga takvim kakvi jesmo. On mene kao na razmaženo derište koje sve hoće odmah i sad i koje ima jezik brži od pameti, a ja njega kao jako ustrajno i tvrdoglavo biće ;-)
    Pusa

    avatar

    01.07.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • O.K.

    pa već godinama smo skupa no nismo se svađali nikad, vjerojatno zato jer ne živimo skupa, mnogo puta se razljutim, uvijek se ja ljutim, on se nikad ne ljuti i ponekad se pitam jel mu uopće stalo, no on je taj koji se ne želi svađati i drago mi je zbog toga, uvijek drži razgovor pod kontrolom...
    inače ne volim svađe, no kad zakipim ne mogu si pomoći
    pozdrav ostavljam

    avatar

    02.07.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Nakon iskustva sa svađama sa bivšim mužem, odlučila sam da si više nikada ne dozvolim da netko na mene povisi glas. Nitko nema pravo da viče, viču i riču životinje u šumi, a mi ljudi trebamo razgovarati. Ta komunikacija nas razlikuje od životinja (ili bar tako mislimo).

    Znaš zašto se ja ne svadim??? Pa uvjek će ionako biti po mom ha, ha.

    avatar

    03.07.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • pijetros

    ccc... mala drži se tih pravila što si napisala :))
    lpP

    avatar

    24.07.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...