Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • babyblue

    Svima je jasno da je Bandić išao na put iz ovih razloga: 1. da doma glumi moćnog političara koji je sposoban postati i predsjednik RH- nije mu uspjelo
    2. da se iskupi gospođi Bandić i odvede ženu napokon negdje -možda mu je uspjelo
    3. da se s Ljuštinom koji je na izlet poveo kazalištarce nađe u NewYorku i da tamo popiju kavu-to je uspjelo
    Dakle, Bandićev put u SAD bio je promašaj za Zagreb i Hrvatsku,ali dojmljiva uspomena za Milana i njegove prijatelje. Glavno je pitanje,do kada će se takve stvari tolerirati.
    To je slično kao Milićeva putovanja za HTV. Recimo,prošli serijal o SAD-u bio je totalno nikakav,ali lijepa uspomena Miliću i njegovoj obitelji. Uzeti kameru mogao je i Bandić pa bi barem država uštedjela-jednim udarcem dvije muhe!
    Odličan blog,šteta što tebe HTV,Nova ili RTL nisu angažirali za dopisnika, ali valjda nemaš veze kod Bandića i čemu znanje kada nisi dobar s kim treba biti!

    avatar

    01.07.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @babyblue - NIKAKO SE NE SLAŽEM s ocjenom da je Milićev "serijal o SAD-u bio je totalno nikakav" !!! Naprotiv, po meni je to bio jedan izvrstan i balansiran pregled SAD-a s različitih strana i puno informativniji od onoga što inače na našim televizijama možemo čuti o Americi.

    avatar

    03.07.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • zemljanin

    Hrvati se još uvijek vode krilaticom jugokomunizma: "Ne talasaj, bre!"
    Dok se to ne promijeni neće se ništa promijeniti. Vrlo je malo tajkuna i političara snosilo odgovornost za počinjena nedjela (što političku što kaznenu odgovornost).
    Zašto? Zato što je Hrvatski narod dozvolio da se sve afere zataškaju.
    Hrvatskoj treba još jedan Domovinski rat. Ovaj put ćemo se boriti za poštovanje koje zaslužuje svaki poslodavac od svog radnika, jer svi političari su zaposlenici svog naroda.
    To svaki građanin ove zemlje mora shvatiti!

    avatar

    03.07.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • babyblue

    E,moj Zvonac. Milić je otišao,tri dana snimao i trideset i tri se zezao pa je sve ispalo- koga je uhvatio po cesti,uhvatio... Tako je mogla otići i tvoja ili moja strina,isto bi bilo. Milić je posao odradio loše i svi to znaju. A to što bi i panoramska kamera po SAD-u bila zanimljiva,to je nešto drugo.

    avatar

    04.07.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • bane

    @babyblue potpuno se slazem sa tobom po pitanju Milicevog serijala o USA. 3 dan je covjek radio, a 33 dana ludovao po USA kako si i sam napisao. Svi koji su ikada vidjeli USA znaju da je USA daleko vise od Milicevog serijala odn. "interview-a" dvije cure u nekoj zabiti i pitanja o europskim zemljama. Povrsno i neprofesionalno od strane gdina. Milica, covjek bi rekao da je nesto naucio tokom godina rada u USA :-).

    avatar

    04.07.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • bane

    Bandic se je samo osramotio u USA i nije nista ucinio nego potrosio novce poreznih obveznika grada Zagreba. Ipak da bi se sreo sa "big kahuna-ma" tipa Hillary, Arni i slicni treba imati pameti odn. treba angazirati mocne hrvate po USA koji ce lobirati za taj tvoj sastanak za "big kahuna-ma". No posto su drugovi iz SDP poznati po tome da ne vole previse hrvate po USA, Canadi i drugim zemljama(ukratko hrvate iz dijaspore), nije niti cudno sto se Bandic nije susreo sa licnostima koje je htio upoznati. Covjek se preforsirao, valjda je dolaskom u USA jos uvijek bio napuhan, kao sto je u Zagrebu, pa nije shvatio da su Milan Bandic i Zagreb tek 1/10 mini tockice u ocima Amera. Da bi ta tockica bila vidljiva treba imati uza sebe mocne hrvate u USA koji ce lobiranjem u tvoje ime osigurati sastanke sa jakim licnostima USA. Svi znamo da u USA ima dovoljno mocnih hrvata koji ce osigurati sastanke sa "big kahuna-ma" USA, pa Boze moj Dennis Kuchinich je jedan od kandidata demokrata za predsjednika 08 :-). Drugi put Bandicu promisli i izlobiraj kod hrvata sastanke, osim ako vama iz SDP-a nije na sramotu traziti pomoc od hrvata u dijaspori. Meni se cini da vas ipak je sramota traziti takvu pomoc, no kako bi u USA rekli: Your loss :-)!

    avatar

    04.07.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • knut

    Porde toga sto se kultura prosvijeda i svijesti o tome da gradanini ima pravo izaci u prosvijed sustavno gusila 50 godina u Zagrebu izaci u prosvijed ili nije "fancy enough" ili ljudi osjecaju da imaju vazinijih briga, pogotovo onih koji su izrazeni u Kunama.
    Bio je to prije svega jedan rijedak trenutak i duh vremena koji je ponio mnoge na trg Bana Jelacica u prosvijed protiv gasenja radio stanice "101" .

    avatar

    09.07.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...