Komentari

micekionlajn.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Rasta

    zakon su ocjene!
    caetitam svima!

    avatar

    30.06.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • Rasta

    da vidimo znaci, solta mateja i jankec su dakle streberi!
    sram vas bilo
    hip hip hura za nas s a samo jednom cetvorkom!
    hip hip!

    avatar

    30.06.2007. (02:32)    -   -   -   -  

  • Rasta

    prosjek razreda 4,42!

    avatar

    30.06.2007. (02:38)    -   -   -   -  

  • Rasta

    HR-VCZ 6.8 KUTEREVO KOPIJA 1
    ENVI/ECO
    22/7-5/8 15 vols
    W: Kuterevo is small village near Mount Velebit. The camp is organized in cooperation with Kuterevo Association which promotes ecology, sustainable development and eco-tourism. The camp will take place in Brown Bear Refuge Centre. Volunteers will work on eco-theatre and education platform near volunteers’ station. Free time: excursions to Adriatic Coast, Velebit Nature Park, the Gacka River and Velebit caves. Volunteers will also participate in cultural events in Kuterevo.
    A: Volunteers' house. Sleeping bags are necessary. The accommodation is very modest!
    L: English.
    T: Zagreb
    X: 30 euro participation fee.



    HR-VCZ 6.11 KUTEREVO KOPIJA 2
    ENVI/ECO
    12/8-26/8 15 vols
    W: Kuterevo is small village near Mount Velebit. The camp is organized in cooperation with Kuterevo Association which promotes ecology, sustainable development and eco-tourism. The camp will take place in Brown Bear Refuge Centre. Volunteers will work on bear educational path through Kuterevo highland hill-encircled valley. Free time: excursions to Adriatic Coast, Velebit Nature Park, the Gacka River and Velebit caves. Volunteers will also participate in cultural events in Kuterevo.
    A: Volunteers' house. Sleeping bags are necessary. The accommodation is very modest!
    L: English.
    T: Zagreb
    X: 30 euro participation fee.

    se sjecate kouatreva? ovo pise na onom volonterkom sajtu!

    avatar

    30.06.2007. (02:45)    -   -   -   -  

  • jul

    JUČER JE BILO TAKO DOBRO.kako volim te izlasske di se glupiramo i radimo svašta. e još uvijek mi nije baš piva predraga iako priznam da je bolja od ostalih.pjena je zabavna hehe. zakej je put doma uvijek najbolji.

    navest ću 3 vrhunca večeri
    1. chardonney s rastom na početku, i kasnije ovima koji su kasnili ko i uvijek
    2. vrh sata, ne još bolje vrh zgrade hihihihihi. i još kak smo išli prema gore smo prošli kraj prozora nekog stričeka i lijepo smo ga pozdravili i rekli doviđenja. na vrhu je jebeni pogled. i nemogu vjerovat da sasm stajala na jednoj nozi zbog slike!!!!! na vrhu. s babićem koji je bio najpijaniji tamo .uh
    3. yogurt u tramvaju,malko grušast ali neprocijenjiv :D
    e al cijelo vrijeme mi se čini ko da nam je neš falilo kad smo išli iz mede .sad sam skužila. pa - krešo. kaj ne

    avatar

    30.06.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • bićba

    evo, u očekivanju precjednicevog posta, malo sam išo tražit po netu da vam pokažem kak izgleda velebit, tj. di ćemo mi ic:

    ovo je stranica od nacionalnog parka (pogledajte galeriju!!)
    NP Sjeverni Velebit

    a ovdje bi mi spavali:
    Domovi
    (domovi pod brojem 3, 4, 5)

    e da mislim da je i prijevoz više manje sređen:

    Poštovani (budući) posjetitelji!

    Od 07. lipnja 2007. godine u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit započinje pilot-projekt organiziranog prijevoza posjetitelja u Park. Cilj ovog projekta je ponuditi posjetiteljima novu uslugu prijevoza do Parka, te istovremeno smanjiti promet individualnim automobilima po Parku.

    Budući da je Nacionalni park Sjeverni Velebit prostor s visoko očuvanom prirodom, gdje posjetitelji mogu doživjeti osjećaj iskonske dovljine, želimo ga takvim i očuvati. Stoga tijekom nekoliko sljedećih godina, sukladno planu upravljanja koji će uskoro biti donesen, želimo promet osobnim automobilima po Parku svesti na minimum, uz istovremeno povećanje broja posjetitelja koji u Park dolaze organizirano, bilo u grupama, bilo kao individualni turisti. Isto tako, zbog manjeg prometa na cestama dolazak u Park bit će sigurniji i ugodniji za planinare, šetače i bicikliste, a takvi su načini posjećivanja Parka također nešto što želimo poticati i promovirati.

    Za početak se uvodi prijevoz na relaciji "Senj-Krasno-Zavižan", četvrtkom i subotom, a ukoliko interes posjetitelja bude velik, uvest će se i dodatni termini prijevoza. Posjetitelji mogu kupiti povratnu ili jednosmjernu kartu, s tim da povratna karta vrijedi tri dana. Projekt provodimo u suradnji s tvrtkom BP Tours iz Senja, s kojom Javna ustanova Nacionalni park Sjeverni Velebit ima potpisan ugovor o koncesijskom odobrenju za prijevoz posjetitelja.

    uglavnom u senju bi trebali biti u 8:30 (samo jedan bus) i to bi nas dovelo na zavižan do 11.

    P.S. Upišite u gugl slike: velebit, i bit će vam jasno zašto želim tamo ići

    avatar

    01.07.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • -

    ja bi na moreeeee. plažica. i vodica, aaa brčkanje u moru.ronjenje. vađenje bezvrijednih školjkica. pa kad staneš na morski krastavac.pa vrištanje pa trčanje. pa kad plivaš u dubokom i neko ti veli GLE MORSKI PAS. haha.ahhhhhhhh. e da nemojte to radit ljudima. i sunčanje. kad se pržiš i pržiš i toliko se pržiš da te tIjelo počne rashllađivat znojem i onda dođe neki povjetarac. i onda je aaaaa. onaj onak ugodni aaaaa. ono kad te vjetrić neki ugodni tak rashlađuje. udala bi se za tebe vjetriću. i onda one večeri. po ljeti na moru. to su najljepše večeri. a iste su ko i noći. a isto je ko i danu samo što je udobnija temperatura. a opet je posve drugačije od dana ali je jednako lijepo i zabavno.
    i hrana.
    nigdje čovjek nemože bolje jesti nego na moru. kad se isplivaš. ali ne odma. nego onda taman kad se osušiš od kupanja, presvučeš se malo pričekaš pa klopa. a klopa je uvijek savršena. jer je uvijek neka lagana klopa neka ljetna. nema čušpajza i sličnog. i onda
    odmor
    onaj odmora nakon plivanja pa nakon ručka
    dakle nemože mi niko reć da postoji ljepši način opuštanja .mislim može ali mu neću vjerovat
    nego kad se zavališ u travu ispod drveta nakon klope.. i onda opet onaj vjetrić pa aaahhh .kako ti se pridrijema al najrađe nebi drijemo jel ti je ovako baš savršeno.
    kako aaaa ja bi to..aaaa.
    more
    aaa savršeni spoj suprotnosti plaža-more, mir - ludovanje, dan-noć, sit -gladan, toplo(vruće)- hladno, i sve ih jednako iskusiš. i PIZZA NA MORU.pa dakle može bit najšugavija al ako ju jedeš negdje na terasi s pogledom na more. ahhh, pa bevanda, pa lignje, pa one ribe na ražu mljac, pa sladoled aaaaa , sladoled. aaaaaaa
    aaaaaaaa
    a
    aaa
    aa
    :S

    avatar

    01.07.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • -

    e sad meni ne želi više pod mojim imenom. daj nek se neko prijavi ko master micek. jul. ovo gore sam ja napisala. a vjerojatno se skužili da nije precjednik kod udala bi se za tebe vjetriću. ahh .more. aaahhhhh.
    jul

    avatar

    01.07.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • -

    e sad meni ne želi više pod mojim imenom. daj nek se neko prijavi ko master micek. jul. ovo gore sam ja napisala. a vjerojatno se skužili da nije precjednik kod udala bi se za tebe vjetriću. ahh .more. aaahhhhh.
    jul

    avatar

    01.07.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • -

    joj gle. kak fora.

    avatar

    01.07.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • -

    hehehe ok neću više

    avatar

    01.07.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • jul

    e opet mogu. kak to nisi skužio prije precjednik. baš je lako. al daj opet ti budi MASTER MICEK.navikla sam se na to. i fali mi

    avatar

    01.07.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • bićBa

    joj...... more....... ah....opuštanje..... i ja bi na more i ići ćemo na more, ali ja idem na velebit pa makar sa starcima!!!!!

    avatar

    01.07.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • Rasta

    idemo na velebit!!!!!!!
    ouuu jeaaaa
    jebeno, ima i prijevoz i sve, kaj ces vise!
    savsreno!
    jul, nekak se iz ovih tvojih komentara vidi da nisi bila s ekipom na moru :D
    pogotovo u nekom kampu ili sumi
    al dobro
    idemo bilogdjeeeeeeee
    idemo zivjet!!!!

    avatar

    01.07.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • bićBa

    VEČERAS BESPLATNA PIJANKA, POD SLOGANOM POPI DOK SE NE ZBLJUJEŠ!!

    ADRESA: TRG ŽRTAVA FAŽIZMA 2/2.

    POČETAK IZA 8 SATI.

    avatar

    01.07.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • jul

    aaaa ne seri.kak dobro.e sad recite mi da sam senilna al kaj nije zadnjih par godina. tj svaka do ove. bilo uvijek da se zagreb zatvara onak par dana nakon završetka škole. dakle završi škola. svi se pokupe na more i nema više niš. a gle sad!

    avatar

    01.07.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...