Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nažigač

    A tko će se bavit generalom ako ne njegov vrhovni zapovjednik?

    avatar

    28.06.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • vip71

    Što više naši sudovi žele vidjeti naše generale to više se oni opiru. Ima li i jedan general koji je dobrovoljno bio na raspolaganju hrvatskom pravosuđu. Ili prvo svi pobjegnu. A uloga obavještajnih službi je nesumnjiva. Samo bedaku je treba dokazivati.

    avatar

    28.06.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • Komentator iz pozadine

    A kaj se toliko cudis ? Si zaboravio kakav je "operativac" (takodjer bez ikakvih ovalsti) bio i Zeljko Bagic (inace je on i servisirao doticnu J.Popovic, podacima, a i drugacije), s kime se i kako sastajao ? Tko je "procesljao" sve transkripte i dijelio ih okolo, prvenstveno Pukanicu - upravo veliki operativac Bagic. Tako da nije cudno sto se Mesic okruzuje ljudima koji si utvaraju da nesto o operativnom poslu znaju, pa ih se Mesic odrice kada zaseru, i to kao da nije znao za njihove aktivnosti ! ! I sto je danas u Jurjevskoj ? Koji su tamo operativci smjesteni, znas li to ? Medjutim, sto mislis o tome da ovi kod kuce bas i nemaju nekakvih dokaza protiv Zagorca, osim onih pomalo cudnih "svjedocenja" (2 x) o draguljima* i da su mislili da ce im Austrija Zagorca samo tako izruciti, a ne da ce traziti i dokaze radi kojih bi ga izrucili, pa sada ne znaju kako da se elegantno izmaknu iz cijele stvari, da ne ostanu previse posrani pogotovo u javnosti u kojoj su vise ili manje ovoga ispljuvali preko svake mjere ?

    * Inace je nezabiljezeno da se na glavnoj raspravi o jednom predmetu (otmici) prica o necemu (dragulji) sto nema veze, cak ni indirektne sa predmetom rasprave tj. otmicom ! Zasto je Turudic to dopustio, on nije los sudac da ne bi znao da takvo "svjedocenje" nije ni trebao,
    niti smio dopustiti na glavnoj raspravi, a i nesto slicno u sudskoj praksi je gotovo nezabiljezeno !?


    P.S. Kakvu istragu o tajnim racunima ti spominjes, ako su racuni tajni ili sifrirani (kako onaj mali frustrirani jadnik od Laze Pajica kaze) milsis da ih ovi mogu naci. Kaze Pajic nasao sam, ako se ne varam, 87 racuna ! A sto je nasao ? Nasao je naloge za transfer novca na neke racune u inozemstvu ! Sto misli da je oprema i oruzje koje je doslo, isporuceno besplatno, jer je netko od trgovaca oruzjem volio Hrvtasku ? I jos kaze, od tih 87 racuna 10 ih je sifriranih ! Pa koga oni zavitlavaju ?

    Zac, sve su ti to veliki fuliranti koji na nas racun jako dobro zive i jos se pri tome zabavljaju !

    avatar

    28.06.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...