Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • potpuno nepoznat

    zanimljivo, samo se ne pise "da li" nego "je li", a u Vasoj zadnjoj recenici "Zavrijeđuje (zavređuje) li"

    avatar

    27.06.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ma svašta! Koji guverneri? Išo je u zajebanciju tipa isprobavati vina u Napa Valley kod Grgića i okretat janjetinu u okolici New Yorka s iseljenicima na tzv.Hrv. zemlji na teret poreznih obveza. Bilo bi jako lijepo kad bi podastrijeo javnosti koliko je to koštalo naše porezne obveznike. Akonto njegovog engleskog, divno je pričati jezik, a da te izvorni govornici ne razumiju..Bilo bi bolje da je tu lovu potrošio na privatne satove da se ne blamira ubuduće. :))))))))

    avatar

    27.06.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    "Da li se nakon, recimo, godine dana od takvog 'promotivnog' puta u inozemstvo provede u Hrvatskoj nekakav follow-up, evaluacija postignutog" - DOBRA, DOBRA, DOBRA :-))))

    avatar

    27.06.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • nažigač

    he, he.... svi se to pitamo.

    avatar

    27.06.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • komentar

    Ha ha ha - zbilja dobra fora to sa follow-upom! Zapravo zalosno ...

    Mislim da su u cijeloj ovoj prici dva problema. Prvi je, kao sto i sami kazete, odlazak gradonacelnika Bandica na turneju Amerikom - njegova svrha, organizacija i financiranje. Analiza sluzbene verzije dogadjaja (prema novinama, jer se gospodin gradonacelnik gradjanima kojima odgovara jos nije udostojio podnijeti izvjestaj o cijelom putovanju) koju i sami iznosite pokazuje koliko je cijela prica tanka - promocija Zagreba kroz jedan clanak u Washington Postu vrijedi 10 Bandicevih putovanja, politicari koje je navodno htio vidjeti ne mogu biti korisni niti Zagrebu niti Hrvatskoj u nekoj blizoj buducnosti, cini se da je od hrvatske dijaspore posjetio jedino Mikea Grgicha u Kaliforniji (nije niti lose mjesto odabrao!), susret s gradonacelnikom San Francisca o kojemu smo saznali jedino da je upleten u neki skandal, blamaza na sastanku americkih gradonacelnika, ne znamo o cemu je razgovarao s ljudima s kojima se sastao, ne znamo sluzbeno tko je put financirao, ne znamo tocno niti tko je cijeli posjet organizirao. No meni je za oko zapela cinjenica da je Bandica i delegaciju pri slijetanju u Ameriku docekao predstavnik americke firme koja ima poslovni interes u Hrvatskoj i koju je gospon gradonacelnik vec uzeo u obranu. Nije li mozda cijela ova prica samo dimna zavjesa (toliko u stilu nasega dragog gradonacelnika) za s jedne strane lijepu (za njega) besplatnu turisticku turneju po SAD-u, a s druge strane poslovne dogovore s doticnom firmom?! I sto je sve i koliko ta firma platila Bandicu i delegaciji?!

    Drugi problem je novinarsko pracenje Bandicevog boravka u Americi. Vjerojatno mi ne bi dostajala cijela stranica za opisati neprofesionalnost novinara Jutarnjega u pratnji delegacije. Mozda bi novinar trebao poceti od onog osnovnog - sto kada kako gdje zasto tko ... - onda bi mozda i mi citatelji mogli nesto zanimljivo i koherentno saznati.

    avatar

    27.06.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • barba

    FYI:untouchables nisu kasta nego outcast i jos ce mnogo vode proteci Gangesom dok se to ne promjeni, nazalost!

    avatar

    27.06.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • knut2057

    Vratija se Miki, a di je bija?
    Bio je pozvan u LA, pa kad vec ide tamo valjda je odlucio malo prosvrljati "komsilukom".
    A da mu jedan novinarcek u Zagrebu napise sta je stvarno tamo radio,
    ovaj bi se i njemu prijetio izgonom iz grada kao i ostalima koji su dosada samo pomislili pokusati doci na takve ideje. I za to sta je on tamo radio "follow up " studije jos nisu izmisljene hahahahaha

    avatar

    28.06.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • Zadnji bloger

    "Što se tiče dijaspore, najveća koncentracija Zagrepčana na američkom kontinentu je u Torontu, u Kanadi."
    Kakve to veze ima sa Bandicem? Niti se rodio u Zagrebu (nije niti u Hrvatskoj, btw) niti su ga Zagrepcanci birali za svog gradonacelnika.
    Nazalost, jedini nacin da ga se makne je ne glasati za SDP u Zagrebu. Pa sad ti biraj. Da bar predje u HDZ, pa da sve sjedne na svoje mjesto...

    avatar

    29.06.2007. (04:45)    -   -   -   -  

  • vip71

    Pa, iskreno govoreći, kad bih ja raspolagao tuđim novcem kao Bandić i kad bih bio u njegovim godinama, i imao toliko slobodnog vremena kao on, radije bih otišao na 10 dana u Kaliforniju nego u Toronto ili sl. A kako je Bandoleros big boss u gradskoj upravi Zagreba, tko će ga pitati za troškove, za razloge i za rezultate putovanja? Nitko, mnogi će biti sretni da pokupe mrvice s Bandićeva stola. Dakle kad je u pitanju Bandić onda ne vidim razliku između HDZ-a i SDP-a. Ne bi me čudilo da Bandića jednog dana kupi Sanader.

    avatar

    29.06.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    Zalosno je to koliko je narod u Hrvatskoj slijep pa i dalje bira gradonacelnike kao sto je Bandic. Da sam ga slucajno srela negdje u Kaliforniji ja bih mu otpjevala par stihova od Balasevica: "Ti ovdje malko repujes a firma jadna bijedna..." Cheers!

    avatar

    30.06.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • zemljanin

    Bez obzira na sve njegove negativnosti, on je najbolji gradonačelnik od rata na ovamo.. A to dosta govori o jadu u kojem živimo..
    Black Pearl: Nije narod u Hrvatskoj slijep već bira najmanje zlo. Žalosno je to da mora birati najmanje lošeg, a ne najboljeg između ponuđenih kandidata.

    avatar

    03.07.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • Vabef

    vidite, a - ne moze ocekivati da covjek puno smijati nakon toga? " refurbished laptops warranty

    avatar

    21.09.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...