Komentari

ambitiousgirl.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • unique

    sve je super,sve je za pet....kad bi ja još imala love za te parfemčiće!

    avatar

    24.06.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    meni je od svih parfema i misrisa na prvom mjestu dezedorans da ne smrdim po znoju ili nećem sličnom, sve ostalo tu i tamo, stavi se ponešto od čega me neće bolit glava cijeli dan :)

    avatar

    24.06.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ja se držim svog flower by Kenzo ko pijan plota. Al parfeme ionak koristim sam za neke spešl prilike. Po danu, pogotovo po ovim grdim vrućinama više volim diskretno mirisati na neki dezić, trenutno koristim Bionsen ili Rexonu.
    Čitala sam o skoliozi, al nisam stigla komentirati.
    Da istu imam saznala sam prije par godina, kada sam nakon grdog pada patila od bolova u kralježnici. Doktorica mi je rekla "blaga skolioza, ništa, ništa, to svi imaju, samo ti idi plivati i sve će biti u redu". Kada sam sama pročitala nalaz, više me je zabrinula dijagnoza "diskretne dorzopozicije L3 kralješka", naime, jedan je malo zbriso iz reda, i baš na tom me je mjestu jako boljelo, a moja doktorica na to uopće nije reagirala. Mislim da nije ni pročitala nalaz već samo pogledala rengensku snimku. Bilo mi je glupo vračat joj se s tim, da ne ispadnem hipohondar.
    Nedavno sam počela vježbati pilates i fakat osjećam promjene na kralježnici, u smislu poboljšanja, a kako sam u međuvremenu rodila, što će reć da postoji mogučnost da mi je skolioza napredovala, imam namjeru promjeniti doktora. Tražim nekog angažiranijeg.

    avatar

    24.06.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • Materijalistica

    s tvoje liste imam cat deluxe.
    sa svoje (!) imam poison od diora i life by esprit. to troje su mi bezuvjetni favoriti i gotovo uvijek na meni kad idem van...

    nego, što se tiče teških parfema. u mojoj zgradi živi neka žena koja ti zmiksa parfeme svih mogućih i nemogućih vrsta i to stavi na sebe. sad ti zamisli kako je proći kraj nje na stepenicama... :)

    avatar

    24.06.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Ne volim baš nositi parfeme. Dobar dezodorans mi je sasvim dovoljan. Ipak, u posebnim prilikama stavljam Life by Esprit ili Pupart.

    Ugodan shopping želim!

    Kneginjica

    avatar

    25.06.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Kaj je ovo reklama za dobre parfeme?
    Preferiram dobar sapun, a onda Versacijev "Bright crystal" ili od S.Felargamo "Incanto"

    avatar

    26.06.2007. (02:06)    -   -   -   -  

  • Vampayra

    moram priznati da najviše volim muške parfjume... a od ženskih samo prave parfeme, a ne one toaletne vodice... jebiga.. ja volim teške mirise ;)))

    avatar

    26.06.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Baš sladak blog imaš :-)
    Što se tiće parfema, ja sam već nabavila svojega ljetnoga. :-)
    Inače, obožavam parfeme koji su dovoljno jaki da ih osjete oni najbliži do mene, a dovoljno lagan da mi ne smetaju. Od teških parfema me boli glava. A najviše volim jedne onako slatkaste parfemčiće, mljac. :-)
    Ciao

    avatar

    28.06.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • Curica.do.Daske

    novi post :*

    avatar

    28.06.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...