Komentari

lostinfantasy.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ...to sam samo ja...

    "Zaista je fascinantna činjenica kako je čovjeku potreban najmanji poraz koji će ga natjerati da utjehu traži u sjećanju, davno zaboravljenom i zakopanom ispod velikih naslaga teške zemlje. Brine me ovaj otpor koji se automatski javlja sa svakim novim porazom i uvijek odlazi u prošlost potražiti jedini sigurni trenutak sreće koja se više nikada neće ponoviti."

    -potpisujem ovo, fakat si to dobro rekla.
    na neki nacin znam kak ti je,...mozda...jer sam se nasla u nekim stvarima koje si napisala...
    citam te i dalje...
    pusa

    avatar

    18.06.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • The black butterfly

    Hej...Hvala na komentaru...Drago mi je da ti se svida moj stil pisanja...Tako opcenito pisem postove...
    Ma ne dam se ja...Nece mene nitko izgurati sa moga mjesta uspjeha...Kad sam na vrhu onda se ne micem sa njega a nicija oholost ili nesto mi to ne moze pokvariti :)
    Pozdrav!

    avatar

    18.06.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • feadu

    Hey...dugo me nema...a ti si napisala još jedan snažan post...riječima snažno oslikavaš osjećaje...zaista volim tvoje pisanje

    avatar

    19.06.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • Dust In The Wind

    ma nema ni mene u zadnje vrijeme... Nemam vremena citati post... ali uhvatit cu ja jos i to vrijeme.. Ajd... Pozdravljam:)

    avatar

    21.06.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • sanja

    rijetko sretnem osobe koje tako zrelo razmišljaju...i ja se pronalazim u tvojim riječima......bokić!

    avatar

    05.07.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • Dardemore

    of of of....to su još moji zvuci koji nečeš saznati kako zvuče sve dok ne vidiš u živo kako zvuče arm arm...
    cjela ova tvoja prića ili može da kažem tvoja dešavaljka je, hmmmm, realna i tačna, ali i nije tačna, kako može jedna rečenica da smeni sve, cjela prića, ja može da kažem da bi napisao isto da bi mi došli isti rječi kako inspiracija ali, so mala izmena ''Priznajem, sama sam kriva jer me dugogodišnji porazi nisu naučili da je vjera u ljubav apstraktan pojam koji se ne smije tako olako shvatiti.'' koliko puta i da si kažeš ovo, uvjek kada ljubav dođe, kakva i da je, ona ču da ulazi u tvoj život, i koliko i da je bolna kasnije sledeća ljubav ću da te smiri opet...jedan dan sam napisao nešta za ljubav, znaš ti koj dan je to ali nije to sada u pitanje, pisao sam ''šta je ljubav, ima li neko objasnenje, možda je prokljetstvo na zemlja za sve šta radimo.... a možda, možda je ljepotica koja ne znamo da i priđemo pa se udiramo u okolni drva dok idemo kod nje... hmmm, možda to nije ljubav nego samo bol, bol koja od vrjeme na vrjeme je manja i mi mislimo da je taj osječaj prekrasan, to će ostati enigma!'' tako da mislim da ljubav uvjek ću da boli, kako i da je, a mi uvjek ću da nje pustamo u svoje srce koliko i da mrzimo

    avatar

    05.05.2009. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...