Komentari

nba.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • delnice

    ka prvo, svaka čast ciboni na jučerašnjoj pobjedi, sve je bilo školski izvedeno! ali, nemoj reć da nisu bii pederi i čifuti jebeni pustivši zagrebu utakmicu, to i sam znaš..
    jučer je samo jedna ekipa igrala, a to je bila cibona. ni z od zadra! a ciboni je sve ulazilo, da su šutali iz svlačione, dali bi koš..al kako su obranu odigrali, ono je košarkaško čudo! na onome in svaka čast..iako se ne mogu otet dojmu da je zadar igra 20% bolje, a cibona 20 gore, da ne bi bilo baš 40 razlike..al da ne pizdin puno šta bi bilo kad bi bilo, svaka čast ciboni na jučerašnjoj utakmici..al tu moje poštovanje prema njima prestaje!

    avatar

    18.06.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • The G

    ajde muraya nemoj mi samo reć da nemaš snimku

    avatar

    18.06.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • iggypop

    Neznam zasto si zbrisao onaj svoj prvi tekst, nisam u njemu vidio nista sporno..btw bio si sasvim iskren i ipak je ovo tvoj blog a ne zokija cuture ;-) Zoran je izgleda pravi znalac u vezi hardcore industrije kako samo barata imenima takozvanih "glumaca", poput nekog golobradog srednjoskolca! at the end sigurno ima pravo, makar je mogao i drugcije svoje misli sloziti..
    zadnji draft trac (veceras je deadline za prijavu) ..Ante Tomic OUT, Stanko Barac IN (barem za sada, izvor zajednicki menedzer Cornstein)

    avatar

    19.06.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...