Komentari

andjeomali.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • umekica

    ej....napokon prva....ajme ova druga poruka me stvarno šokirala i moj bivši me vrijeđao,ali takvo što mi nikad nije rekao....ne znam kako je uopće mogao ako te je barem malo volio....osobi kojoj je stalo do tebe takvo što ne smije past na pamet a reć....tj napisat u poruci....ne vjerujem da se usudio....no comment....mala drž se i uživaj mi;):)ostavljam osmijeh;):)

    avatar

    18.06.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • slomljenosrce21

    znam kako se osječaš i više ne mogu vjerovati dok te čitam,kako su nam slične priče.ja još uvek imam one lijepe smse koje mi je poslao kad smo počeli...bilo je to davno-2004...a ja jih još uvek imam.i ja se još uvek pitam,kako može osoba,koja kaže da te voli,da me voli,reči takve stvari,kako me može vrijeđati a onda u isto vrijeme reči - volim te,obožavam te...i što je najgore? ja sam posle svega,posle svakog vrijeđanja,posle svake cure,posle svega još uvek bila spremna,da ga volim...drži se,pusa...

    avatar

    18.06.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • ~Mima~

    Brisi :) Oslobodi telefon proslosti,pa ces lakse i sebe.

    avatar

    18.06.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • komarac .. :)) ..

    ljepotice .. jako tuzna prica .. voljeo te .. nema sumnje .. ali zelio te zadrzati samo za sebe .. cini mi se da je cak zelio da ti slusas svee njegove zelje .. a on neke tvoje nije postivao .. cini mi se da je volio da je sve po njegovom .. zao mi je sto je to tako tuzno zavrsilo .. ali nakon svih tih ruznih rijeci .. nakon svih tih patnji .. boli .. i ja bi jednom pukla i prekinula svu tu farsu .. decko vrijedan tvoje ljubavi doista je mora osvojiti .. mislim da ce ti sad biti jako tesko vjerovat nekom .. a pogotovo otvoriti se decku .. jer nakon svih ovih trenutaka .. tesko je .. ima mnogo lijepih i ruznih trenutaka .. ali meni nekako uvijek naviru na suze oni losi .. ko da me zele podsjecat .. na sve to .. ko da zele da me jos vise boli .. a mene ipak vise boli kad se sjetim lijepih trenutaka jer znam kako nam je bilo lijepooo .. a sada vise nicega nema .. tuzno je to .. ali i to ce proc .. s vremenom .. ljudi shvate .. shvatit ces i ti da si vrijedna neceg novog .. zaboravi proslost .. kreni u buducnost .. zivi za sadasnjost .. i ja sam se promjenila .. samo zbog neke osobe .. i to pre tjedan dana .. i sada sam nova osoba .. i nije mi nimalo zao .. sebi se svidam .. p.s.lijepo je sto si sa nama podijelila sve to .. sve te poruke .. vjeruj mi biti ce ti lakse zaboraviti tako da se ispucas .. nego da to drzis u sebi .. ajde uzivaj .. kiss .. citamo se .. :) ..

    avatar

    18.06.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • inocka

    normalno je prisjetiti se prošlosti, ona je neizbježan dio nas i nije na odmet vratit joj se katkad, posvetiti joj koju misao, koji tren svoje sadašnjosti..stavr je samo u tome da ne smijemo zaboraviti da je ta ista sadašnjost naš pravi život..
    pozdrav..;)drž se

    avatar

    18.06.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • medek

    ništa nemaš od poruka u mobitelu.. ma kako to slatko bilo, to nije to... ti već znaš što je istina i kako je najbolje... briši sve... inače nikako nećeš zaboraviti! ostavi samo tu zadnju, da ti žešće bude... kad se sjetiš.. misli na sebe... ljubim te ,)

    avatar

    18.06.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • *Love me or hate me, it's still an obsession™..*

    ej mala...
    kako je to sve lijepo bilo vidim ja..
    al eto jednostavno vam nije suđeno bilo..
    ova prva porukica je prekrasna..
    nemora znacit da nije bio iskren tad.., možda je to mislio
    al s vremenom je nestalo te ljubavi..
    neznam!
    ae drži mi se!
    Pusa,mwa!

    avatar

    18.06.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • umekica

    ej faja;):)a joj da tužno je što se uvijek pronađemo u nekim tužnim stihovima ali što ćeš....ostavljam osmijeh....pusa;):)

    avatar

    18.06.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    vidim da s jako tužna.no proći će i to, vjeruj.
    mislim da je bolje da nisi s njim jer ova druga poruka.......ma ne znam šta bi ti rekla.
    drži se.
    šaljem ti zagrljaj

    avatar

    18.06.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...