Komentari

sunshinehigh.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • maja

    Sad jednostavno svaki put idem na tvoj blog kad sam na netu jer mi je taaaako zanimljiv za čitati. Pogotovo taj način na koji pišeš! I dobra ti je pjesma, nema šta! Još da se uglazbi... Kad malo bolje razmislim - mogla bi ti u srijedu iznenaditi ljude na svečanom koncertu pa to recimo i otpjevati... Naravno, ako želiš razveseliti ljude oko sebe i ne maturirati pritom! Hehe! Ma samo ti meni budi i dalje happy i bez mrava... a taj tvoj koncert će doći na naplatu. Opet ti zbog škole ne ideš van! A ko da ćeš u 10 navečer razvlačit gudalo, ali nema veze... :))

    avatar

    16.06.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • lux_sunshine

    ah, kako je lijepo kad imaš bar jednog čitača. još kad je uz to on besprijekoran komentator...ma di ćeš bolje!:) btw. mislim da ti je jasno kako je došlo do onog maila koji sam ti poslala jučer popodne. zaključak: za koncentraciju se potrebno samo-koncentrirati, da bi mogla uspješno-koncertirati :)))

    avatar

    17.06.2007. (07:26)    -   -   -   -  

  • dmj

    Ja, recimo, žalim što nisam na Plitvicama ili, još bolje, dublje u Lici, jer mi je brat baš jučer javio da je krasno i da su šume prepune vrganja. Volio bih sad hodati šumom i tražiti vrganje. ili, još bolje, praviti se da ih tražim. A uostalom, nemaju ni peteljke...

    avatar

    17.06.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...