Komentari

rirocker.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DerzaFanistori

    Izvrsno, i z v r s n o pišeš!! Progutah sve postove za trenutak, a sad se nadam da će biti još ;-))

    avatar

    12.06.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Nego zašto nema taj dokumentarac nabaviti u ZG. Ali nema veze jedna ZG ekspedicija dolazi na Nomeansno pa će se valjda i nabavit. A onda bi se mogla i popiti koja....

    avatar

    13.06.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • rirocker

    DVD se dilao uz Novi list, provjeri imaju li svoju redakciju u ZG, ili nazovi (051) 650 011 pa trazi direktno ove iz komercijale i distribucije. Inace sva DVD izdanja preko njih mozes naruciti na kucnu adresu, brijem da nema razloga da s "Ritmom..." bude drugacije.

    avatar

    13.06.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • Monofonik

    Pozdrav, izvrstan blog i meni osobno jako zanimljiv. Meni su Izleti jedan od najboljih albuma ikad, a i sam sam obradio Zelim biti vojnik (jedan od live hitova :)))) i Kao rane tresnje (to vise ne sviram). Mislim da si se trebao upoznati s ljudima kad su ti bili na dohvat ruke - ja bih to sigurno ucinio. I, mislim da ne bi bilo 'davljenja s fanovskim litanijama' vec iskrena pohvala od nekoga kome je neciji autorski rad uticao na zivot, a koju je uvijek lijepo cuti.

    I sam si svirao u meni dragim bandovima (ili sviras?) i ako ti kazem da mi je Grad kao predgrupa bio za 5 koplja bolji od Sistersa i da smo se na neke pjesma zena i ja razbacali preko cijele Klaonice dok su nas klinci darkeri gledali u cudu, zar to nije lijepo za cuti ?

    Razlog zasto sam se ja reaktivirao u stare dane :) je najvise potaknuti druge, potaknuti scenu, ne dopusiti da umre zgazena hordama Tomphsonovih sljedbenika. Moj je angazman i znacaj minimalan ali i to je bolje nego nista. I, biti cu sretan ako jedna osoba dodje i kaze - zbog Monofonika sam uzeo synth/bas/gitaru i rekao - ako moze on, mogu i ja.

    Evo, prosli tjedan sam prisustvovao prvom sluzbenom nastupu rijeckog banda Klaus u Discordiji u Rijeci i mislim da je to band pred kojim je svijetla buducnost, koji nastavlja tradiciju Parafa, Grada, Strukturnih Ptica... Ako nisi cuo: http://www.myspace.com/musicklaus

    Sretno i dobio si jednog novog citaoca :).

    avatar

    05.07.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • Yomica

    Dakle, ovo što mi se danas događa je ludilo. Prvo mi je nećakinja rekla za Torrent, pa sam se dao u traženje onoga što tražim godinama (desetljećima ?) - Zastave i Izlete. I tako u traženju došao do ovog bloga.
    Ja sam studirao u Zgb-u u vrijeme novog vala i gledao sam Parafe nekoliko puta. U Studentskom centru, dok sam ja, kao ti, gledao, ne trepćući, Vim Colu, Johnny B. Š. je ljubio neku curu i stalno gledao da li ga svi vide kakav je frajer. I kada sam gledao Sretno dijete pomislio sam da bih i ja mogao sebe vidjeti u nekom kadru jer sam bio na puno, puno koncerata. Nije mi se posrećilo kao tebi.
    I ja mislim da u Hrvatskoj nije nikada ništa boljega snimljeno od ova dva albuma. Međutim, ne mogu ih nabaviti. Dio pjesama sam dobio od nekog dečka iz Novog Sada (ako se ne varam), ali sve ne mogu nabaviti. Tu i tamo pročitam kako Fox ne da reizdanje i nije mi jasno kakvu to igru igra. A ja i dalje tražim ta dva albuma.
    Ne znam hoće li netko ovo pročitati, ali ako bude i zna kako da dođem do tih pjesama, nadam se da ne tražim previše ako zamolim da mi se javi na yomica@spin.hr

    avatar

    28.12.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • rirocker

    Yomica, javio sam ti se mejlom, imam sve Paraf albume + jos jes nesto video materijala. Cujemo se.

    avatar

    06.02.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • VIM COLA

    Pozdrav prijatelju. Izvrstan blog i stalno te pratim. Vjerovatno bi svirali u istom bendu. Prolaziš vremenom konstatirajući istinu a tvoja ramena nemaju tereta. To ti ja zovem sretan čovjek.
    Moje su misli tvoje

    avatar

    09.02.2008. (09:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...