Komentari

dagoberhr.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • fanny

    Ajde da sam i ja negdje prva i to u 1 h iza ponoći, insomnia me muči kao Al Pacina.
    Danas je rijetkost uopće vidjeti fazane u prirodi, a kamo li u gradu. Vjerujem da je to dojmljiv prizor. Ja često odem na biciklu sporednim putevima, kroz šumu, ponesem kameru u ruksaku i "pecam" divljač. Ponekad upecam, ako ne, uvijek se snimi nešto zanimljivo, a onda okidam fotke s filma. Tako imam svakakove vrste ptica, pasa, divljači, mačaka i kojekakvih "divljih" ljudskih faca.
    A u vezi predhodnog posta - jesi se narazgovarao s konobaricama - poznatima i nepoznatima. Da ti je Iva dala na vrijeme - tko zna kako bi njena životna priča završila...
    I na kraju - ako ti ja budem komentirala postove - morat ćeš se naviknuti da su dugački. Ja ne znam komentirati s - dvije riječi.
    Još je ovaj i kratak :)
    Pozdrav :)

    avatar

    12.06.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny baš mi je drago što je tvoj komentar prvi, ni ja noćas baš nisam se naspavao, biti će da je to zbog promjene vremena. Ne stignem nositi kameru uvijek uz sebe osim onu koju imam na mobitelu no kad je neki odlučan trenutak jednostavno zaboravim pod dojmom tog trenutka.
    Priče sa konobaricama znaju biti vrlo interesantne ako su neopterečene razmišljanjima kako da se odvedu u krevet. Da bilo je mnogo Iva koje su mogle biti na pravom mjestu u pravo vrijeme no nažalost valjda je to moralo biti tako.
    Fanny samo ti piši komentar kako što inače ga pišeš jer njegova dužina nije nimalo bitna, važnije je što si sa njime željela reći.
    Pozdrav fanny i tebi :)

    avatar

    12.06.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ideš beba ;)

    avatar

    12.06.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • fanny

    Gledam tog tvog zmajčeka, u podlozi blog-dizajna. I odmah mi je prva asocijacija - onaj kineski ogrtač od satena ili svile, na preklop.
    A na što bi žensko moglo bilo što asocirati nego na - krpice :)
    E idem sad spavati, neću kao prošlu noć - zaspala sam oko 3 iza ponoći.
    Noćka :)

    avatar

    13.06.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    ovo mi je trebalo jutros, dragi dag ;)
    divan doživljaj, osjećam kao da sam ga i sama doživjela... a tako sam slaba ovaj tren, umor, malaksalost, kao da život lagano istječe iz mene... nadam se da ću se ovaj put ipak izvući bez bolnice...
    pročitat ću sad još jednom... i mislim da znam kako je mama fazanka strepila i s koliko te zahvalnosti pogledala kad joj se i onaj mali zloćko sigurno pridružio...

    pusu ti ostavljam ;*

    avatar

    13.06.2007. (08:21)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...u životu treba znati uživati u malim stvarima, ovo je jedna od onih koje ti zadržavaju cijeli dan osmjeh na licu...:))))))))

    avatar

    13.06.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @manga :))

    @fanny za vas žene je to sasvim normalno a i podloga sama asocira na to mada se isto može koristiti i za tetovažu, u stvari ideja i je za tetovažu samo u mom slučaju podosta preuređena :)

    @maslackice hvala ti i vjerujem da će sve biti najbolje u redu, nemoj se predavat jer tu smo ako ti zatrebamo :
    da jadna je strepila sigurno mnogo no i meni nije bilo svejedno jer ga nigdje nisam vidio ...

    velika pusa draga maslačkice :)

    @sagi mislim da je u tome cijela poanta i da je to ponekad najvažnije :)

    avatar

    13.06.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • tyche

    Prvi put sam tu - i prvi post koji procitam me vrati na neku moju slikicu kad sam isto tako ostala ocarana trenutkom ( post CUVARI ) - potpuno razumijem sto si htio reci, ja sam se tako prije pretproslog ljeta u oci gledala s malim zelenim gusterom cijelih tri minute i cak sam mu i pricala - oni su inace poznati kao vrlo plaha stvorenja i ja nikako ne mogu razumjeti kako nije pobjegao kad me ugledao... Osjecala sam se uistinu povlasteno - mozda zvuci sasavo, ali je tako.
    Sto se Zmajeva, designa i filozofije ovog bloga tice - vjerujem da si citao Anne McCaffrey ( sve :))) ) i Ursulu le Guin - Zemljomorje... kad sam citala bilo mi je kao da sam se prisjecala. Tako i sad dok razgledavam ovaj tvoj blog. Jako mi je neobicno naci nekog tko-recimo-ima afinitete slicne mojima prema ovim bicima, oduvijek sam Zmajeve smatrala ne samo mitskim bicima, ali rijetki znaju tu moju furku :) jer nikad ne spominjem - uostalom, i moj avatar je - pogodi tko :)

    avatar

    13.06.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @tyche pročitao sam post Čuvari u jednom dahu i snažno me se dojmio, ne bi vjerovala ali kod mojih roditelja doma ima jedan gušter koji od proljetos ima mjesto na kojem obitava vani na terasi a oni mu pričaju i daju vode sa vremena na vrijeme, uopće se nikoga ne boji više, spava u djetelini pored stazice koja vodi na travnjak. :)

    Iskreno tyche nisam jednostavno stigao ih pročitati u pravom smislu riječi no moja godina rođenja je u zmaju, moje misli su uperene prema njima, moja priroda ponašanja je zmajevska :) i dobro se vjeruj mi osjećam. Mislim da ne moram pogađati tvoj avatar no imam za tebe onda dovoljno materijala u Arhivi postova gdje možeš pročitati jedan dobar dio o zmajevima a tema se zove Dragon story.

    avatar

    13.06.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • designer_za_5

    buuu!

    avatar

    13.06.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • designer_za_5

    hihihi....jupiiii...huraaa....ihaaa!!! šljakaaaa

    avatar

    13.06.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • designer_za_5

    imam svjedoka da mi nije htjeo primiti komentar!

    avatar

    13.06.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @des nažalost to nije do mog bloga nego do vjerujem problema bloga.hr no nadam se da će se to možda popraviti no drago mi je vidjeti da si uspjela ostaviti ovdje komentar :)

    avatar

    13.06.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • fanny

    Tetovaža mi baš nekako i ne leži, nemam ništa protiv, ali hvala, ja ne bih, pa mi valjda ta asocijacija nije ni pala na pamet.
    E da ne zaboravim zašto sam došla...kako si me razveselio s kritikom na onu "narančastu" sliku s mog bloga. Ni meni se ne sviđa, radila sam ju dva sata, svijesna pri tome da mi - nije legla. Još sam je ovdje posvijetlila, inače je mnogo drečavija.
    Moji doma su mi to isto rekli - da joj nešto fali. To sam slikala sa fotografije, tako da je sve s fotke na njoj - originalno. Zeznula sam stvar s bojom.
    I molim te kad me kritiziraš, nastavi s iskrenošću kao što si i sada - bez sustezanja.
    Noćka i idem pajkiti, jer ako zaružim, opet ću sutra biti kao iscijeđena krpa :)))

    avatar

    14.06.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny slika u pozadini inače je matrica za tetovažu no kod mene je sa malo više igre svjetla te mjenjanja kuta svjetla ispala vrlo interesantno :)
    meni kod Onoforijeve česme fali nekako mekoća izražaja, toplina koju treba dodati kamenu te kao što sam napisao kod tebe nekako bi mi možda bolje legla da je rađena olovkom i drvenom bojicom kao četvrta slika...
    laku noć i tebi te se lijepo naspavaj te mi je jako bilo drago kod tebe pročitati da je sa zdravljem sve u najboljem redu :)

    avatar

    14.06.2007. (02:16)    -   -   -   -  

  • fanny

    Nedugo mi je jedan čovjek (inače sam mu crtala olovkom portret klinca), rekao da mi najbolje leži - olovka. A i dosta drugih "laika". I ja je najviše volim. Nekako u crno-bijeloj kombinaciji, sve dođe na svoje mjesto, što u životu nije slučaj u životu inače - s crno-bijelim :)
    Moja nećakinja ima dvije tetovaže (na mišici ispod ramena i nozi iznad gležnja), prekrasne su i diskretne.
    A ja volim dalekoistočne motive i inače sve vezano za taj kraj, pa su mi zmajevi - posebna ljubav. :)))

    avatar

    14.06.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny igra svjetla i sjene koje daje olovka te linije koje se njome povlače ispadnu nježnije, mekše a u životu se ta kombinacija crnog i bijelog teško uklapa :)

    zmajica u duši bi se reklo za tebe što se po tvom načinu pisanja može primjetiti :)

    avatar

    14.06.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • tyche

    :) Ja sam rodena 17.12.1964. i uopce ne citam horoskope, tako da sam tek negdje u ranim tridesetima procitala kineski horoskop i doznala da sam Zmaj u tom horoskopu - sto me malkoc zateklo obzirom da cijeli zivot doslovce gutam sve sto mogu naci za citanje o zmajevima, oni su mi predmet zanimanja otkad sam uopce bila u stanju apstraktno razmisljati i nesto procitala o tome - internet je uvelike prosirio polje spoznaje naravno :))) Nego, zaboravih spomenuti jos jednu fenomenalnu knjigu koja se veze na tematiku i jedna je od najboljih koje sam ikad procitala - Kraj djetinjstva od Arthura Clarkea ..

    avatar

    14.06.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • slijedi mjesečev sjaj

    vrlo lijepo čitamo se sada sam samo malo škicnuo ali vratim se opet ugodan dan

    avatar

    14.06.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @tyche po datumina postova u temi Dragon story možeš vidjeti što mi je bila željena preokupacija da stavim ovdje unatoč tome što u mom djetinjstvu a i kasnije Atlantida, civilizacija Mu te sve vezano uz taj dio tematike je bila moja glavna preokupacija...
    nisam već dugo pročitao neku knjigu i stvarno bi mogao potražiti tu od Arthura Clarkea mada i one dvije koje si spomenula u komentaru ranije bi isto tako valjalo pročitati... :)

    @anno.domini hvala te će mi biti drago da se još koji puta čujemo :)

    avatar

    14.06.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Oho zatulumarili vi ovdje bez mene ;)

    avatar

    14.06.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Paix

    Najupečatljive stvari su one koje često smatramo nevažnima.
    Kad mi se trgu nasmiješio onaj latino-pjevač koji tamo svako malo nastupa, kad sam vidjela jednu malu djevojčicu kako mi iz tramvaja maše i govori *bip-bip*... Te su me stvari baš usrećile, a da nisam ni najmanje očekivala. Baš kao i ova priča. :-)
    Pusa

    avatar

    14.06.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...kae ovo! vidi komentara! dernek jebote! ko da smo na iskrici...:))))))))))))))))

    avatar

    14.06.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @manga pa nadali smo se da ćeš sa vremna na vrijeme svratiti i baciti malo pogled :)

    @paix drago mi je da te razveselila ova priča jer tako nešto se rijetko vidi svaki dan, pusa i tebi malena :)

    @sagi prijatelju nisi daleko od istine a i lijepo je kad se ovako svi manje više skupimo te popričamo :)

    avatar

    14.06.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • fanny

    Baš me nasmijao ovaj komentar "klasičnog strijelca" - kao da smo na iskrici...:)))
    Očito smo podjetinjili :)
    Znaš - sinoć si me preplašio. Dođem ja u jedan sat iza ponoći na tvoj blog. Zvučnici su mi ostali pojačani do daske (još od moje kćeri). I počnem čitati komentare i pisati svoj...Kad ono - drekne iz zvučnika glazba iz podloge tvog bloga. E jesi me šokirao, skoro sam pod stol pala...zloćko jedan, dobro da nisam susjede probudila :)))

    avatar

    14.06.2007. (19:23)    -   -   -   -  

učitavam...